Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:) i słusznie, lepiej już żeby pies posiedział dłużej w schronisku czekając na właściwego właściciela, niż poszedł do kogoś, który psa odda jak zepsutą zabawkę bo piszczał i zniszczył coś pod nieobecność... niestety takich ludzi jest niemało. Mniejszy stres dla psiaka, po co mu robić sztuczną nadzieję

Posted

Ależ przepiękna!:o Nie do wiary, że dalej w schronie.
Kurcze, szkoda, że teoretycznie może mieć problemy z zostawaniem sama - to może nastręczać trudności w poszukiwaniu ewentualnego dt, większość z nas jednak pracuje.

Posted

a ja cały czas o niej myślę :) kolejna biedna psinka, w której się zakochałam. I po raz kolejny napiszę, że szkoda, że karma i szczepienia tyle kosztuje, bo już bym miała z 5 psów...ah... moja miłość będzie póki co platoniczna, niespełniona.

Posted

Ta sunia jest przepiękna, chętnie wzięłabym ją na tymczas i poszukała jej domku, jednak te lęki powodują, że mam wątpliwości. Nawet, jeśli wezmę ją na próbę (będę miała jakieś 2 tyg wolnego), to szkoda byłoby mi suni, gdybym po tym czasie musiała ją odwozić. A korci mnie, nie powiem.

Posted

Belgia doprowadziła do płaczu swoim widokiem całą moją rodzinę. Dwa lata temu, po 12 wspaniałych latach, pożeganlismy naszą piękną Fifi - dosłownie bliźniaczkę Belgii. Wiecie, jakie to krępujuące, kiedy cała rodzina chlipie do komputera? :D

Belgia jest cudowna, ta "rasa" to najwspanialsze psy na swiecie. Jeśli razem z wyglądem Belgia odziedziczyła w genach taki charakterek, jak Fifi, to mogę zagwarantować, że sprawi komuś ogromną frajdę.

Posted

Belgia doprowadziła do płaczu swoim widokiem całą moją rodzinę. Dwa lata temu, po 12 wspaniałych latach, pożeganlismy naszą piękną Fifi - dosłownie bliźniaczkę Belgii. Wiecie, jakie to krępujuące, kiedy cała rodzina chlipie do komputera? :D

Belgia jest cudowna, ta "rasa" to najwspanialsze psy na swiecie. Jeśli razem z wyglądem Belgia odziedziczyła w genach taki charakterek, jak Fifi, to mogę zagwarantować, że sprawi komuś ogromną frajdę.

Posted

Posted

co slychac kochaneczko ?
dogo cos znowu kreci, potrojne sprawy....
moze ktos zrobi jej jeszcze pare zdjec, ja niestety nie moge jestem za daleko :-(

Posted

Agnieszka,a Ty bywasz w schronie w weekendy? Kolezanka chciala pomoc w obfocaniu ,ale ona w tyg duzo pracuje i moze tylko w weekendy do schronu podjechac i to tez tam sie z kims umowic ,bo ona za bardzo nie wie co i jak ,mysle ,ze pozniej sie wkreci sama ale ten pierwszy raz niech idzie z kims... Ona robi bardzo fajne fotki ,