Agnieszka(Visenna) Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 z oficjalnej strony schroniska. Quote
GoskaGoska Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 no tak , ale czy się dowiadywałas w schronisku skąd oni mają takie info - czy moze parę dni byla u kogos adpotowana i oddał, czy moze właściciel tak powiedział oddając Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Nie wiem.Dlatego też powiedziałam że MOŻE mieć problemy z zostawaniem. Uważam, że o takich ewentualnosciach/popartych czyms, tak jak ten wpis na stronie/ nalezy informowac ludzi chetnych, zamiast dostarczac psu szans do kolejnego dramatu. Quote
Vlk Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 :) i słusznie, lepiej już żeby pies posiedział dłużej w schronisku czekając na właściwego właściciela, niż poszedł do kogoś, który psa odda jak zepsutą zabawkę bo piszczał i zniszczył coś pod nieobecność... niestety takich ludzi jest niemało. Mniejszy stres dla psiaka, po co mu robić sztuczną nadzieję Quote
NaamahsChild Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Ależ przepiękna!:o Nie do wiary, że dalej w schronie. Kurcze, szkoda, że teoretycznie może mieć problemy z zostawaniem sama - to może nastręczać trudności w poszukiwaniu ewentualnego dt, większość z nas jednak pracuje. Quote
wieso Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 przydreptalam z robotki i zaraz do ciebie zagladam. co slychac nowego ? Quote
Vlk Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 a ja cały czas o niej myślę :) kolejna biedna psinka, w której się zakochałam. I po raz kolejny napiszę, że szkoda, że karma i szczepienia tyle kosztuje, bo już bym miała z 5 psów...ah... moja miłość będzie póki co platoniczna, niespełniona. Quote
NaamahsChild Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Ta sunia jest przepiękna, chętnie wzięłabym ją na tymczas i poszukała jej domku, jednak te lęki powodują, że mam wątpliwości. Nawet, jeśli wezmę ją na próbę (będę miała jakieś 2 tyg wolnego), to szkoda byłoby mi suni, gdybym po tym czasie musiała ją odwozić. A korci mnie, nie powiem. Quote
wieso Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 przez 2 tyg mozna duzo nauczyc....nie wszystkiego ale mozna... Belgia nie trac nadziei, jestes cudna... Quote
NaamahsChild Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Agnieszo, pisałam Ci PM w sprawie Belgii, ale masz pełną skrzynkę, wyczyść ją proszę. Quote
Sybel Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Belgia doprowadziła do płaczu swoim widokiem całą moją rodzinę. Dwa lata temu, po 12 wspaniałych latach, pożeganlismy naszą piękną Fifi - dosłownie bliźniaczkę Belgii. Wiecie, jakie to krępujuące, kiedy cała rodzina chlipie do komputera? :D Belgia jest cudowna, ta "rasa" to najwspanialsze psy na swiecie. Jeśli razem z wyglądem Belgia odziedziczyła w genach taki charakterek, jak Fifi, to mogę zagwarantować, że sprawi komuś ogromną frajdę. Quote
Sybel Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Belgia doprowadziła do płaczu swoim widokiem całą moją rodzinę. Dwa lata temu, po 12 wspaniałych latach, pożeganlismy naszą piękną Fifi - dosłownie bliźniaczkę Belgii. Wiecie, jakie to krępujuące, kiedy cała rodzina chlipie do komputera? :D Belgia jest cudowna, ta "rasa" to najwspanialsze psy na swiecie. Jeśli razem z wyglądem Belgia odziedziczyła w genach taki charakterek, jak Fifi, to mogę zagwarantować, że sprawi komuś ogromną frajdę. Quote
NaamahsChild Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Niestety, nie zdążyłam, pisała do mnie Pani w sprawie suńki do adopcji, ale już zdecydowała się na inną (Belgię jej pokazywałam, ale nie zdążyłam zadać Ci kilki pytań). Quote
NaamahsChild Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Niestety, nie zdążyłam, pisała do mnie Pani w sprawie suńki do adopcji, ale już zdecydowała się na inną (Belgię jej pokazywałam, ale nie zdążyłam zadać Ci kilki pytań). Quote
NaamahsChild Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Niestety, już za późno, miałam Panią chętną ma Belgię, ale jednak ostatecznie zdecydowała się na inną sunię. Quote
iskra_wroc Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Kurczę.. Belgia jest nawet ciut podobna do mojej suki... Przepiękna! Oby dobry domek się szybko znalazł. W końcu ile można czekac.. Quote
wieso Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 co slychac kochaneczko ? dogo cos znowu kreci, potrojne sprawy.... moze ktos zrobi jej jeszcze pare zdjec, ja niestety nie moge jestem za daleko :-( Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Ha, trzeba mieć aparat... Quote
monika083 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Agnieszka,a Ty bywasz w schronie w weekendy? Kolezanka chciala pomoc w obfocaniu ,ale ona w tyg duzo pracuje i moze tylko w weekendy do schronu podjechac i to tez tam sie z kims umowic ,bo ona za bardzo nie wie co i jak ,mysle ,ze pozniej sie wkreci sama ale ten pierwszy raz niech idzie z kims... Ona robi bardzo fajne fotki , Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 W najblizszym czasie mnie nie bedzie -mam sesje wkrotce.. brr Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 ale Belgia jest w boksie nr. 14. moze po prostu przyjsc i ja obfocic. Quote
Recommended Posts