Borówka16 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Ja też nigdy o sztuczkach na "Walentynkach z yorkami nie słyszłam " ;) Quote
...::Basia::... Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 kingula napisał(a):Psia.tv także będzie :) Naprawde? A od której? I jaka? Quote
dzasta Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 ...::Basia::... napisał(a):Naprawde? A od której? I jaka? No Psia.TV jak już Kingula napisała :) Quote
kingula Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 :evil_lol: Będziemy od 15.30 ale impreza zaczyna się od 16, pokaz mody od 16.30, wybory miss i mister York od 18, to info które mam w telegraficznym skrocie ;) Quote
Luzia15 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Borówka16 napisał(a):Ja też nigdy o sztuczkach na "Walentynkach z yorkami nie słyszłam " ;) A ja w gazecie MP czytałam, że pieski mogły zaprezentować swoje umiejętności, bla bla bla... Ja się nie pojawię bo tego dnia mnie nie ma. W ogóle w domu. Może za rok pojadę... Quote
Borówka16 Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Kurde ,a ja się rozchorowałam i też mnie nie będzie :( Szkoda,taka impreza fajna ,ale z gorączką nie pojadę :placz::placz::placz: Quote
Natalia&Lola Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Ja też choruje, na szczęście dziś już lepiej się czuję i jutro na pewno będę z moimi yorkami:D To będzie mój 4 raz a Bondka i Inki pierwszy- ciekawe jak się będą zachowywać:roll: Quote
Borówka16 Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 A ja się lepiej nie czuję mam prawie 38C gorączki i z Łodzi do Wawy to kawał drogi,żeby chorym jechać :( Quote
Natalia&Lola Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Borówka16 napisał(a):A ja się lepiej nie czuję mam prawie 38C gorączki i z Łodzi do Wawy to kawał drogi,żeby chorym jechać :( I jak zdrówko? My byliśmy i nawet udział Bond brał w wyborach na mistera:D 3 zdj u nas w galerii, więc zapraszam. Co prawda wyjście dobrze mi nie zrobiło, bo znów okropny ból zatok.... :-( Quote
Borówka16 Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 U mnie temperatura spadła,mam normalną ,ale katar i kaszel został ,z zatokami mam tak samo jak Ty:-( Zaraz wejdę do Twojej galerii i fotki zobaczę ;) Quote
...::Basia::... Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Natalia&Lola napisał(a):I jak zdrówko? My byliśmy i nawet udział Bond brał w wyborach na mistera:D 3 zdj u nas w galerii, więc zapraszam. Co prawda wyjście dobrze mi nie zrobiło, bo znów okropny ból zatok.... :-( A zdobył jakieś miejsce? Bomi juz sie nie chciało zostawać na wybowy bo strasznie dużo czasu zajmowało im wybranie osób. Ale za to na licytacji byłam i jestem naprawde zszkokowana... Quote
Natalia&Lola Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 ...::Basia::... napisał(a):A zdobył jakieś miejsce? Bomi juz sie nie chciało zostawać na wybowy bo strasznie dużo czasu zajmowało im wybranie osób. Ale za to na licytacji byłam i jestem naprawde zszkokowana... Oj tak z tymi wyborami to zamieszanie, ludzie się zgłaszali a potem nie przychodzili... A mój Bond zajął egzekwo z 2 innymi psami pierwsze miejsce :D Później jednak była dogrywka i wybrała dziewczyna która wylicytowała ubranko dla psa. Quote
...::Basia::... Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Natalia&Lola napisał(a):Oj tak z tymi wyborami to zamieszanie, ludzie się zgłaszali a potem nie przychodzili... A mój Bond zajął egzekwo z 2 innymi psami pierwsze miejsce :D Później jednak była dogrywka i wybrała dziewczyna która wylicytowała ubranko dla psa. Taka średniego wzrostu z ciemnymi włosami? Najdłuzej to trwała chyba licytacja.... co jak co al e300zł za kubraczek bym nie dała a pozatym w zeszłym roku nie sprzedali wszsytkiego i mało ludzie dawali chociaz podobno 2 lata temu ktoś wylicywoał ubranko za 500zł... Quote
Natalia&Lola Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 ...::Basia::... napisał(a):Taka średniego wzrostu z ciemnymi włosami? Najdłuzej to trwała chyba licytacja.... co jak co al e300zł za kubraczek bym nie dała a pozatym w zeszłym roku nie sprzedali wszsytkiego i mało ludzie dawali chociaz podobno 2 lata temu ktoś wylicywoał ubranko za 500zł... Mnie na licytacji nie było w okolicach sceny, chodziłam i oglądałam psy:D A wygrała blondynka która miała dwa yorki (suczka i piesek), i wylicytowała kombinezon czarny ze srebrnymi wstawkami. Chyba dziewczyna na imię Oktawia miała (?). Jeżeli ktoś ma jakieś zdjęcia z tamtego dnia, to niech wstawi. Bo ja mało zrobiłam.... :( Quote
kingula Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Witam :) Bonda kojarzę z występu :) Zdjęć mamy sporo, być może już jutro pojawią się na stronie, film także, w późniejszym terminie. Quote
Natalia&Lola Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 kingula napisał(a):Witam :) Bonda kojarzę z występu :) Zdjęć mamy sporo, być może już jutro pojawią się na stronie, film także, w późniejszym terminie. Kingula, ja właśnie liczę na psią tv. Zaglądałam na stronę, i po cichaczu liczyłam, że psia szybko coś wstawi:D Jak już wiem, ze będą zdjęcia i filmiki to będę grzecznie czekała i zaglądała co jakiś czas:evil_lol: Quote
Aga&Dakar Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Ja mam tylko takie, nie bylo komu robic zdjec... Quote
Natalia&Lola Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 http://img25.imageshack.us/img25/7954/walentynki072.jpg Blond lepek i czarna końcówka- ślicznie:D Quote
Aga&Dakar Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Tak ten lepek z ta koncowka wyglada super. Quote
Natalia&Lola Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Aga&Dakar napisał(a):Tak ten lepek z ta koncowka wyglada super. Dakar ma 5msc i już jasna głowa a Bond 9msc i cały czas czarny.... Jakaś kobieta w promenadzie stwierdziła, że on już czarny zostanie. Ciekawe.... Quote
Aga&Dakar Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Natalia&Lola napisał(a):Dakar ma 5msc i już jasna głowa a Bond 9msc i cały czas czarny.... Jakaś kobieta w promenadzie stwierdziła, że on już czarny zostanie. Ciekawe.... A to sie dopiero okaze...Pozdrawiamy Bondzika i Ineczke i Ciebie rowniez. Quote
...::Basia::... Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Natalia&Lola napisał(a):Mnie na licytacji nie było w okolicach sceny, chodziłam i oglądałam psy:D A wygrała blondynka która miała dwa yorki (suczka i piesek), i wylicytowała kombinezon czarny ze srebrnymi wstawkami. Chyba dziewczyna na imię Oktawia miała (?). Jeżeli ktoś ma jakieś zdjęcia z tamtego dnia, to niech wstawi. Bo ja mało zrobiłam.... :( Oktawa? Ahhh to juz kojaże:) siedziała przedemną:) bo ona w pierwszym rzędzie z jeszcze jakąś panią i panem a za nią (o ile dobrze mi sie zdaje bo pewna nie jstem) siedział pan z Bastionu a za nimi ja z sis:) i nie tylko kombinezon wylicytowała ale jeszcze kapelusik, spineczke icos tam jeszcze ale wiem ze sporo:) A zdjęć nie mam bo aparatu zapomniałam:( ale jeżeli ma ktoś film to bardzo bym prosiła o wstawienie:roll: Quote
kingula Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Zapraszam do galerii:) http://psia.tv/galeria-60-psie-eventy.html Quote
Natalia&Lola Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [quote name='kingula']Zapraszam do galerii:) http://psia.tv/galeria-60-psie-eventy.html Kingula super:D I nawet mój roztrzepaniec jest na kilku:D Bardzo dziękujemy! Quote
Recommended Posts