Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Borówka16 napisał(a):
Ja też nigdy o sztuczkach na "Walentynkach z yorkami nie słyszłam " ;)

A ja w gazecie MP czytałam, że pieski mogły zaprezentować swoje umiejętności, bla bla bla...
Ja się nie pojawię bo tego dnia mnie nie ma. W ogóle w domu. Może za rok pojadę...

Posted

Borówka16 napisał(a):
A ja się lepiej nie czuję mam prawie 38C gorączki i z Łodzi do Wawy to kawał drogi,żeby chorym jechać :(

I jak zdrówko?
My byliśmy i nawet udział Bond brał w wyborach na mistera:D
3 zdj u nas w galerii, więc zapraszam.
Co prawda wyjście dobrze mi nie zrobiło, bo znów okropny ból zatok.... :-(

Posted

Natalia&Lola napisał(a):
I jak zdrówko?
My byliśmy i nawet udział Bond brał w wyborach na mistera:D
3 zdj u nas w galerii, więc zapraszam.
Co prawda wyjście dobrze mi nie zrobiło, bo znów okropny ból zatok.... :-(

A zdobył jakieś miejsce? Bomi juz sie nie chciało zostawać na wybowy bo strasznie dużo czasu zajmowało im wybranie osób. Ale za to na licytacji byłam i jestem naprawde zszkokowana...

Posted

...::Basia::... napisał(a):
A zdobył jakieś miejsce? Bomi juz sie nie chciało zostawać na wybowy bo strasznie dużo czasu zajmowało im wybranie osób. Ale za to na licytacji byłam i jestem naprawde zszkokowana...

Oj tak z tymi wyborami to zamieszanie, ludzie się zgłaszali a potem nie przychodzili...
A mój Bond zajął egzekwo z 2 innymi psami pierwsze miejsce :D
Później jednak była dogrywka i wybrała dziewczyna która wylicytowała ubranko dla psa.

Posted

Natalia&Lola napisał(a):
Oj tak z tymi wyborami to zamieszanie, ludzie się zgłaszali a potem nie przychodzili...
A mój Bond zajął egzekwo z 2 innymi psami pierwsze miejsce :D
Później jednak była dogrywka i wybrała dziewczyna która wylicytowała ubranko dla psa.

Taka średniego wzrostu z ciemnymi włosami? Najdłuzej to trwała chyba licytacja.... co jak co al e300zł za kubraczek bym nie dała a pozatym w zeszłym roku nie sprzedali wszsytkiego i mało ludzie dawali chociaz podobno 2 lata temu ktoś wylicywoał ubranko za 500zł...

Posted

...::Basia::... napisał(a):
Taka średniego wzrostu z ciemnymi włosami? Najdłuzej to trwała chyba licytacja.... co jak co al e300zł za kubraczek bym nie dała a pozatym w zeszłym roku nie sprzedali wszsytkiego i mało ludzie dawali chociaz podobno 2 lata temu ktoś wylicywoał ubranko za 500zł...

Mnie na licytacji nie było w okolicach sceny, chodziłam i oglądałam psy:D
A wygrała blondynka która miała dwa yorki (suczka i piesek), i wylicytowała kombinezon czarny ze srebrnymi wstawkami. Chyba dziewczyna na imię Oktawia miała (?).

Jeżeli ktoś ma jakieś zdjęcia z tamtego dnia, to niech wstawi. Bo ja mało zrobiłam.... :(

Posted

kingula napisał(a):
Witam :)
Bonda kojarzę z występu :) Zdjęć mamy sporo, być może już jutro pojawią się na stronie, film także, w późniejszym terminie.

Kingula, ja właśnie liczę na psią tv. Zaglądałam na stronę, i po cichaczu liczyłam, że psia szybko coś wstawi:D Jak już wiem, ze będą zdjęcia i filmiki to będę grzecznie czekała i zaglądała co jakiś czas:evil_lol:

Posted

Aga&Dakar napisał(a):
Tak ten lepek z ta koncowka wyglada super.

Dakar ma 5msc i już jasna głowa a Bond 9msc i cały czas czarny....
Jakaś kobieta w promenadzie stwierdziła, że on już czarny zostanie. Ciekawe....

Posted

Natalia&Lola napisał(a):
Dakar ma 5msc i już jasna głowa a Bond 9msc i cały czas czarny....
Jakaś kobieta w promenadzie stwierdziła, że on już czarny zostanie. Ciekawe....

A to sie dopiero okaze...Pozdrawiamy Bondzika i Ineczke i Ciebie rowniez.

Posted

Natalia&Lola napisał(a):
Mnie na licytacji nie było w okolicach sceny, chodziłam i oglądałam psy:D
A wygrała blondynka która miała dwa yorki (suczka i piesek), i wylicytowała kombinezon czarny ze srebrnymi wstawkami. Chyba dziewczyna na imię Oktawia miała (?).

Jeżeli ktoś ma jakieś zdjęcia z tamtego dnia, to niech wstawi. Bo ja mało zrobiłam.... :(

Oktawa? Ahhh to juz kojaże:) siedziała przedemną:) bo ona w pierwszym rzędzie z jeszcze jakąś panią i panem a za nią (o ile dobrze mi sie zdaje bo pewna nie jstem) siedział pan z Bastionu a za nimi ja z sis:) i nie tylko kombinezon wylicytowała ale jeszcze kapelusik, spineczke icos tam jeszcze ale wiem ze sporo:)
A zdjęć nie mam bo aparatu zapomniałam:( ale jeżeli ma ktoś film to bardzo bym prosiła o wstawienie:roll: