Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Owe Walentynki z yorkami były zawsze organizowane przez Panią Annę Zwolińską i York Centrum.
Impreza była w Promenadzie.
Może zarządcy Promenady coś wiedzą na ten temat?

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Qti']Owe Walentynki z yorkami były zawsze organizowane przez Panią Annę Zwolińską i York Centrum.
Impreza była w Promenadzie.
Może zarządcy Promenady coś wiedzą na ten temat?[/QUOTE]

Ale o jakie dokładnie informacje Ci chodzi?

p.s.
Podobno Anna Zwolińska nie jest juz właścicielem york centrum? Tak mi ktos keidyś na wystawie powiedział

Posted

[quote name='...::Basia::...']Ale o jakie dokładnie informacje Ci chodzi?

p.s.
Podobno Anna Zwolińska nie jest juz właścicielem york centrum? Tak mi ktos keidyś na wystawie powiedział[/QUOTE]
tak niestety to prawda :( .
Mnie nie będzie ..za daleko :(( .

Posted

[quote name='Princess_York']tak niestety to prawda :( .
Mnie nie będzie ..za daleko :(( .[/QUOTE]

A wiesz moze kto teraz jest właścicielem York Centrum? I czy hodowla też ma nowego własciciela?:oops::roll:
Ciekawe czy w takim razie i w tym roku bedzie w Promenadzie stoisko York Centrum:cool1:
Szkoda:roll:

Posted

[quote name='...::Basia::...']A wiesz moze kto teraz jest właścicielem York Centrum? I czy hodowla też ma nowego własciciela?:oops::roll:
Ciekawe czy w takim razie i w tym roku bedzie w Promenadzie stoisko York Centrum:cool1:
Szkoda:roll:[/QUOTE]
Może zadzwoń do York Centrum i tam zdobądź wiedzę.

Posted

Hej.
Co roku w Warszawie w "Promenadzie" organizowane były 'Walentynki z yorkami' ja byłam 2 lata temu na takiej imprezie w promenadzie , ale jeszcze wtedy nie miałam psa w tym roku wraz z moim psiakiem chciałabym się tam wybrać ale nie mam żadnych info na tema tego kiedy to będzie i czy w ogóle będzie ; p

Jeśli coś wiecie to proszę napiszcie będę wdzięczna, bo nie chciała bym pojechać tam na darmo . ; pp
:lol:

Posted

[quote name='Klaudia0723']Hej.
Co roku w Warszawie w "Promenadzie" organizowane były 'Walentynki z yorkami' ja byłam 2 lata temu na takiej imprezie w promenadzie , ale jeszcze wtedy nie miałam psa w tym roku wraz z moim psiakiem chciałabym się tam wybrać ale nie mam żadnych info na tema tego kiedy to będzie i czy w ogóle będzie ; p

Jeśli coś wiecie to proszę napiszcie będę wdzięczna, bo nie chciała bym pojechać tam na darmo . ; pp
:lol:

Przejżyj sobie ten temat od początku:) wszystko jest napisane

Posted

Klaudia,tak jak napisałam ,wiem ,że odbęcie się to 14.02.2010r. w Centrum Handlowym Promenada.
Mogą być wystawiane tam psiaki zarówno z papierami jak i bez :)
Wróć się do początku tematu,to będziesz wiedzieć wszystko ;)

Posted

Kochane ,już wszystko wiem ;)
Na stronie Promenady był napisany kontakt do marketingu,zadzwoniłam tam,a oni podali mi numer do osoby zajmującej się tą imprezą.
A więc tak , impreza zaczyna się o godz.16:00,a przewidywany czas jej zakończenia to 19:00.
Aby się dostać z yorkiem na imprezę trzeba przejść kontrolę weterynaryjną-nie przerażajcie się tym słowem ,bo tylko trzeba mieć przy sobie zaświadczenie o szczepieniu przeciw wściekliźnie.
Następnie są urny,wrzuca się do nich zgłoszenia,i tu mi nie powiedzieli czy wszyscy występują,czy tak jak mówiłyście tylko wylosowani.
Potam jest pakaz mody psiej i ludzkiej,licytacja ubranek itd.
Po licytacji z pośród publiczności jest wybierane jury,gdy zostanie już wybrane psiaki po kolei prezentują się na scenie,jest to dowolna prezencja-pies może być noszony na rękach,na ringówce,bądź luzem.A także w ubranku ,z krótką szatą itp.
Wybierają miss i mistera york i koniec imprezy ;)

Posted

[quote name='Borówka16']Kochane ,już wszystko wiem ;)
Na stronie Promenady był napisany kontakt do marketingu,zadzwoniłam tam,a oni podali mi numer do osoby zajmującej się tą imprezą.
A więc tak , impreza zaczyna się o godz.16:00,a przewidywany czas jej zakończenia to 19:00.
Aby się dostać z yorkiem na imprezę trzeba przejść kontrolę weterynaryjną-nie przerażajcie się tym słowem ,bo tylko trzeba mieć przy sobie zaświadczenie o szczepieniu przeciw wściekliźnie.
Następnie są urny,wrzuca się do nich zgłoszenia,i tu mi nie powiedzieli czy wszyscy występują,czy tak jak mówiłyście tylko wylosowani.
Potam jest pakaz mody psiej i ludzkiej,licytacja ubranek itd.
Po licytacji z pośród publiczności jest wybierane jury,gdy zostanie już wybrane psiaki po kolei prezentują się na scenie,jest to dowolna prezencja-pies może być noszony na rękach,na ringówce,bądź luzem.A także w ubranku ,z krótką szatą itp.
Wybierają miss i mistera york i koniec imprezy ;)[/QUOTE]

Czyli praktyczne wszystko co zostało w tym wątku napisane tylko że streszczone

Posted

Cały pomysł brzmi ciekawie :) Gdyby nie to, że mam do Promenady spory kawałek drogi to bym przyjechała z moim Marcyśkowatym. Najbardziej interesuje mnie pokaz sztuczek... Wiem, że w ubiegłym roku psiaki pokazywały swoje umiejętności. Czy w tym roku będzie tak samo?

Posted

[quote name='Borówka16']
psiaki po kolei prezentują się na scenie,jest to dowolna prezencja-pies może być noszony na rękach,na ringówce,bądź luzem.A także w ubranku ,z krótką szatą itp.
Wybierają miss i mistera york i koniec imprezy ;)[/QUOTE]
Niestety jest tylko jedno wyjście,które przebiega jak napisałam powyżej.
Przynajmniej tak mi powiedzieli ;)

Posted

[quote name='Luzia15']Cały pomysł brzmi ciekawie :) Gdyby nie to, że mam do Promenady spory kawałek drogi to bym przyjechała z moim Marcyśkowatym. Najbardziej interesuje mnie pokaz sztuczek... Wiem, że w ubiegłym roku psiaki pokazywały swoje umiejętności. Czy w tym roku będzie tak samo?[/QUOTE]

W zeszłym roku nie było pokazu sztuczek (przynajmniej nie w Promenadzie)...