Qti Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Owe Walentynki z yorkami były zawsze organizowane przez Panią Annę Zwolińską i York Centrum. Impreza była w Promenadzie. Może zarządcy Promenady coś wiedzą na ten temat? Quote
...::Basia::... Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='Qti']Owe Walentynki z yorkami były zawsze organizowane przez Panią Annę Zwolińską i York Centrum. Impreza była w Promenadzie. Może zarządcy Promenady coś wiedzą na ten temat?[/QUOTE] Ale o jakie dokładnie informacje Ci chodzi? p.s. Podobno Anna Zwolińska nie jest juz właścicielem york centrum? Tak mi ktos keidyś na wystawie powiedział Quote
Aga&Dakar Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='Borówka16']Ja będę napewno ok. 0,5 - 1 h przed rozpoczęciem ;) A to pierwsza wystawa Dakarka?:loveu:[/QUOTE] Ja nie bede go wystawiac, jest za malutki. Quote
Princess_York Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='...::Basia::...']Ale o jakie dokładnie informacje Ci chodzi? p.s. Podobno Anna Zwolińska nie jest juz właścicielem york centrum? Tak mi ktos keidyś na wystawie powiedział[/QUOTE] tak niestety to prawda :( . Mnie nie będzie ..za daleko :(( . Quote
...::Basia::... Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Princess_York']tak niestety to prawda :( . Mnie nie będzie ..za daleko :(( .[/QUOTE] A wiesz moze kto teraz jest właścicielem York Centrum? I czy hodowla też ma nowego własciciela?:oops::roll: Ciekawe czy w takim razie i w tym roku bedzie w Promenadzie stoisko York Centrum:cool1: Szkoda:roll: Quote
Qti Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='...::Basia::...']A wiesz moze kto teraz jest właścicielem York Centrum? I czy hodowla też ma nowego własciciela?:oops::roll: Ciekawe czy w takim razie i w tym roku bedzie w Promenadzie stoisko York Centrum:cool1: Szkoda:roll:[/QUOTE] Może zadzwoń do York Centrum i tam zdobądź wiedzę. Quote
Klaudia0723 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Hej. Co roku w Warszawie w "Promenadzie" organizowane były 'Walentynki z yorkami' ja byłam 2 lata temu na takiej imprezie w promenadzie , ale jeszcze wtedy nie miałam psa w tym roku wraz z moim psiakiem chciałabym się tam wybrać ale nie mam żadnych info na tema tego kiedy to będzie i czy w ogóle będzie ; p Jeśli coś wiecie to proszę napiszcie będę wdzięczna, bo nie chciała bym pojechać tam na darmo . ; pp :lol: Quote
...::Basia::... Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='Klaudia0723']Hej. Co roku w Warszawie w "Promenadzie" organizowane były 'Walentynki z yorkami' ja byłam 2 lata temu na takiej imprezie w promenadzie , ale jeszcze wtedy nie miałam psa w tym roku wraz z moim psiakiem chciałabym się tam wybrać ale nie mam żadnych info na tema tego kiedy to będzie i czy w ogóle będzie ; p Jeśli coś wiecie to proszę napiszcie będę wdzięczna, bo nie chciała bym pojechać tam na darmo . ; pp :lol: Przejżyj sobie ten temat od początku:) wszystko jest napisane Quote
Borówka16 Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Klaudia,tak jak napisałam ,wiem ,że odbęcie się to 14.02.2010r. w Centrum Handlowym Promenada. Mogą być wystawiane tam psiaki zarówno z papierami jak i bez :) Quote
Borówka16 Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Klaudia,tak jak napisałam ,wiem ,że odbęcie się to 14.02.2010r. w Centrum Handlowym Promenada. Mogą być wystawiane tam psiaki zarówno z papierami jak i bez :) Wróć się do początku tematu,to będziesz wiedzieć wszystko ;) Quote
...::Basia::... Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Byłam wczoraj w promenadzie i jest juz stoisko poshy dog:) Quote
yorkomania15 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 a jeśli ktoś nie ma pieska, też może tam przyjść ? :) proszę o odp. (jeśli można to prywatnie :roll:) ;) Quote
Borówka16 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Yorkomanko,wysłałam Ci już prywatną wiadomość ;) Quote
yorkomania15 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Borówka16']Yorkomanko,wysłałam Ci już prywatną wiadomość ;)[/QUOTE] dziękuje ;) Quote
Borówka16 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Dziewczyny ! ;) Mam nowe info ,wejdźcie na http://www.promenada.com/,potem w zakładkę "wydarzenia",a następnie w YORK WALK-tam będzie więcej informacji :) Quote
yorkomania15 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Borówka16']Dziewczyny ! ;) Mam nowe info ,wejdźcie na http://www.promenada.com/,potem w zakładkę "wydarzenia",a następnie w YORK WALK-tam będzie więcej informacji :) mała poprawka w linku. : http://www.promenada.com/ Ps. to będzie : "Przebojowy pokaz Yorków w stylu króla popu Michaela Jackosna" ! :D Quote
Borówka16 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Tak,ale hasłowo nazywa się YORK WALK,a pełna nazwa to "Przebojowy pokaz Yorków w stylu króla popu Michaela Jacksona " :evil_lol: Quote
Borówka16 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Kochane ,już wszystko wiem ;) Na stronie Promenady był napisany kontakt do marketingu,zadzwoniłam tam,a oni podali mi numer do osoby zajmującej się tą imprezą. A więc tak , impreza zaczyna się o godz.16:00,a przewidywany czas jej zakończenia to 19:00. Aby się dostać z yorkiem na imprezę trzeba przejść kontrolę weterynaryjną-nie przerażajcie się tym słowem ,bo tylko trzeba mieć przy sobie zaświadczenie o szczepieniu przeciw wściekliźnie. Następnie są urny,wrzuca się do nich zgłoszenia,i tu mi nie powiedzieli czy wszyscy występują,czy tak jak mówiłyście tylko wylosowani. Potam jest pakaz mody psiej i ludzkiej,licytacja ubranek itd. Po licytacji z pośród publiczności jest wybierane jury,gdy zostanie już wybrane psiaki po kolei prezentują się na scenie,jest to dowolna prezencja-pies może być noszony na rękach,na ringówce,bądź luzem.A także w ubranku ,z krótką szatą itp. Wybierają miss i mistera york i koniec imprezy ;) Quote
Aga&Dakar Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Rozumiem, ze to zaswiadczenie to chodzi o wpis w ksiazeczce zdrowia? Quote
Borówka16 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Tak,to zależy od weterynarza-jeden daje zaświadczenie na papierze ,a numer szczepienia tylko w książeczce,a inni wszystko wpisują w książeczkę,ale to jedno i to samo ;) Quote
...::Basia::... Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Borówka16']Kochane ,już wszystko wiem ;) Na stronie Promenady był napisany kontakt do marketingu,zadzwoniłam tam,a oni podali mi numer do osoby zajmującej się tą imprezą. A więc tak , impreza zaczyna się o godz.16:00,a przewidywany czas jej zakończenia to 19:00. Aby się dostać z yorkiem na imprezę trzeba przejść kontrolę weterynaryjną-nie przerażajcie się tym słowem ,bo tylko trzeba mieć przy sobie zaświadczenie o szczepieniu przeciw wściekliźnie. Następnie są urny,wrzuca się do nich zgłoszenia,i tu mi nie powiedzieli czy wszyscy występują,czy tak jak mówiłyście tylko wylosowani. Potam jest pakaz mody psiej i ludzkiej,licytacja ubranek itd. Po licytacji z pośród publiczności jest wybierane jury,gdy zostanie już wybrane psiaki po kolei prezentują się na scenie,jest to dowolna prezencja-pies może być noszony na rękach,na ringówce,bądź luzem.A także w ubranku ,z krótką szatą itp. Wybierają miss i mistera york i koniec imprezy ;)[/QUOTE] Czyli praktyczne wszystko co zostało w tym wątku napisane tylko że streszczone Quote
Luzia15 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Cały pomysł brzmi ciekawie :) Gdyby nie to, że mam do Promenady spory kawałek drogi to bym przyjechała z moim Marcyśkowatym. Najbardziej interesuje mnie pokaz sztuczek... Wiem, że w ubiegłym roku psiaki pokazywały swoje umiejętności. Czy w tym roku będzie tak samo? Quote
Borówka16 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='Borówka16'] psiaki po kolei prezentują się na scenie,jest to dowolna prezencja-pies może być noszony na rękach,na ringówce,bądź luzem.A także w ubranku ,z krótką szatą itp. Wybierają miss i mistera york i koniec imprezy ;)[/QUOTE] Niestety jest tylko jedno wyjście,które przebiega jak napisałam powyżej. Przynajmniej tak mi powiedzieli ;) Quote
...::Basia::... Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Luzia15']Cały pomysł brzmi ciekawie :) Gdyby nie to, że mam do Promenady spory kawałek drogi to bym przyjechała z moim Marcyśkowatym. Najbardziej interesuje mnie pokaz sztuczek... Wiem, że w ubiegłym roku psiaki pokazywały swoje umiejętności. Czy w tym roku będzie tak samo?[/QUOTE] W zeszłym roku nie było pokazu sztuczek (przynajmniej nie w Promenadzie)... Quote
Natalia&Lola Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ja będę z moją załogą :D Tylko nie wiem czy będziemy długo, bo moje to raczej płochliwe są jeżeli chodzi o obcych ludzi i psy. Quote
Recommended Posts