Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam cieplutko ;)
Od kilku lat w Warszawie w Galerii Mokotów (chyba),są "Walentynki z yorkami".Ja w tym roku chciałabym wziąść w nich udział.Narazie nie mam żadnych informacji.Jak coś wiecie proszę o informację .I z góry dziękuję:p

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję Basiu,że zechciałaś odpowiedzieć.Ja się pomyliłam i faktycznie słyszałam już w zeszłym roku,że były w Promenadzie.W linku,który umieściłaś nie ma nic o wystawie-a może posiadasz takie info np. do kiedy są zapisy?
Ale i tak wielkie dzięki ,że starasz się pomóc :)

Posted

Borówka16 napisał(a):
Dziękuję Basiu,że zechciałaś odpowiedzieć.Ja się pomyliłam i faktycznie słyszałam już w zeszłym roku,że były w Promenadzie.W linku,który umieściłaś nie ma nic o wystawie-a może posiadasz takie info np. do kiedy są zapisy?
Ale i tak wielkie dzięki ,że starasz się pomóc :)

[FONT=Tahoma]Bo o wystawie jako takowej wystawie (międzynarodowej, klubowej itp.) nie będzie i nigdy nie słyszałam o wystawie w C.H. ;)[/FONT]
[FONT=Tahoma]To będzie cos typu zlot yorków;) w zeszłym roku tam gdzie jest lodowisko lód był zdjęty były krzesła na środku wybieg i była licytacja ubranek i dodatków dla yorków, pokaz mody psiej i ludzkiej, wybory najładniejszej suczki i pieska (każdy pies dostawał nagrodę obojętnie od zajętego miejsca tylko 1 miejsce miało jeszcze gratis różne rzeczy z york centrum) i każdy, kto cos wylicytował dostawał mały drobiazg dla swojego yoreczka. ;)[/FONT]

Posted

Borówka16 napisał(a):
Witam cieplutko ;)
Od kilku lat w Warszawie w Galerii Mokotów (chyba),są "Walentynki z yorkami".Ja w tym roku chciałabym wziąść w nich udział.Narazie nie mam żadnych informacji.Jak coś wiecie proszę o informację .I z góry dziękuję:p

Kochana, jeżeli chcesz wziąć udział w tegorocznych Walentynkach - nie musisz się nigdzie zapisywać, to nie wystawa, jest to rodzaj show, pokaz mody ludzkiej i psiej, którego ozdobą są YORKI a beneficjentami zebranych funduszy z licytacji są schroniska dla bezdomnych zwierząt. Wystarczy, że przyjdziedz ze swoim ulubieńcem i już. Możesz wziąć udział w organizowanych konkursach pod warunkiem że najpierw wrzucisz kartę z imieniem swoim i swojego Yorkusia do przygotowanych urn (podział na suki i psy) a potem będziesz miała szczęście i was wylosują. W hallu Promenady znajdziesz psie czasopisma, ubranka, karmę i gadzety, na które (jeżeli Cię interesują) radzę wziąć pieniążki.
Jest bardzo głośno, bardzo jasno i kolorowo - życzę dobrej zabawy, acha informacje o termine zawsze pojawiają się w warszwskiej prasie darmowej np w METRZE.

Posted

Nom fajna fajna:lol: A najlepiej to jak masz juz yorka troszke starszego (nie szczeniaczka) to mozesz z nim wystartować (bezplatnie) i dostać nagrody bo są dla wszystkich:multi:. A i w kakadu jest royal o 50% tańszy i jeszcze cos jest do niego gratis z tej okazji:p

Posted

...::Basia::... napisał(a):
A będziesz startować z Gabi?

Nie nie będę startować nawet nie wiem czy zabiorę ją ze sobą :) Ja szczerze powiedziawszy nawet nie wiem jak to się odbywają te zgłoszenia i procedura konkursu. Wybieram się tam głównie żeby popatrzeć na inne Yorki, spotkać się ze znajomymi i kupić jakieś gadżety których tam jest wtedy bez liku :)

Posted

dzasta napisał(a):
Nie nie będę startować nawet nie wiem czy zabiorę ją ze sobą :) Ja szczerze powiedziawszy nawet nie wiem jak to się odbywają te zgłoszenia i procedura konkursu. Wybieram się tam głównie żeby popatrzeć na inne Yorki, spotkać się ze znajomymi i kupić jakieś gadżety których tam jest wtedy bez liku :)

Głównie to jest tak że przed lodowiskiem stoją urny a koło nich karty zgłoszeniowe (ilosć jest ograniczona ostatnio ludzie chcieli sie zgłosic a kart juz nie było) wpisujesz dane swoje i psa (york nie musi mieć długiej szaty ani rodowodu ważne jest to aby ładnie chodził po wybiegu:)) a potem losują 10 suk i 10 psów ze wszystkich zgłoszeń:)

Posted

dzasta napisał(a):
Ja byłam dwa lata temu na tej imprezie w Promenadzie i w sumie bardzo fajna i bardzo dużo piesków :)
W tym roku myślę że się też pojawię :)

A jak chcesz się tam pojawić jak będziesz w tym czasie w Bydgoszczy? :evil_lol:

Posted

Witam! Przenoszę temat "Waletynki z yorkami",gdyż może tu więcej osób wchodzi :p
Moje informacje na temat tego spotkania są takie :
cytuję gazete "Mój pies":
"...14 lutego Centrum handlowe Promenada w Warszawie zaprasza na walentynkowe spotkanie miłośników Yorków i psów innych ras,a także kundelków.
W programie m.in. wybory Miss i Mister York."
Moje pytania do tego tekstu to:
-Jak się zapisać do konkursu na Miss i Mister York?
-O której godzinie zaczyna się spotkanie?
-Czy jest tylko jedna konkurencja?
-I jeśli mogą być kundelki,czy mogą wystąpić w duecie z yorkiem?
Myślę,że to wszystkie moje pytania ;)
Z niecierpliwością czekam na odpowiedzi.
A kto z Was się na nie wybiera?

Posted

Borówka16 napisał(a):
Witam! Przenoszę temat "Waletynki z yorkami",gdyż może tu więcej osób wchodzi :p
Moje informacje na temat tego spotkania są takie :
cytuję gazete "Mój pies":
"...14 lutego Centrum handlowe Promenada w Warszawie zaprasza na walentynkowe spotkanie miłośników Yorków i psów innych ras,a także kundelków.
W programie m.in. wybory Miss i Mister York."
Moje pytania do tego tekstu to:
-Jak się zapisać do konkursu na Miss i Mister York?
-O której godzinie zaczyna się spotkanie?
-Czy jest tylko jedna konkurencja?
-I jeśli mogą być kundelki,czy mogą wystąpić w duecie z yorkiem?
Myślę,że to wszystkie moje pytania ;)
Z niecierpliwością czekam na odpowiedzi.
A kto z Was się na nie wybiera?

1. Przy lodowisku stoją urny a obok nich blankiety na których wypełniasz puste pola (ilość jest ograniczona!) i wrzucasz do urny:)
2. Ok 16 ale lepiej być wcześniej:)
3. Wybory są na końcu a wcześniej jest licytacja, pokaz mody psiej i ludzkiej itp:)
4. To zalezy co maasz na mysli twierdzadz kundelek:) jeśli to że york jest bez papierków a wygląda jak york to tak ale jeżeli to kundelek nie przypominający niczym yorka to nie:)

Posted

Bardzo Ci dziękuję !
I mówiąc kundelek mam na myśli kundelka nie przypominającego yorka :)
Chciałam zrobić duet mój yorkie z papierami i kundelek ,któremu prędzej do szpica średniego niż do yorasa:loveu::lol: