Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani - zapomniałam dodać, że liczyłam z tego co mam w książeczkach - czyli zerówki liczymy jak są wpisane....
Np z MPR mam tylko wpisane dla Blondyna egzaminy = mało punktów, a Funia na MPR "zapunktowała" ;-)
No i punktacja jest podwójna za ocenę i za lokatę - to wydawało mi się logiczne... Bo nie zawsze pies z czystym przebiegiem "łapie się na pudło" i odwrotnie... nie zawsze "I na pudle" ma ocenę doskonałą...

Co "do wysyłania gdzieś"...
Jest to moja "radosna twórczość" wykonana dla mojego Oddziału - Jeleniej Góry....
Jeśli chcecie ją wykorzystać dla swoich Oddziałów czy Klubów - to nie widzę przciwskazań:lol:, ew. było by mi miło gdyby był dopisek - punktacja wymyślona przez Hodowlę MERUTUM FCI...
Pozdrawiam
CHI & BBB
a i moje wyszły (na podstawie książeczek):
FUNIA - LA0 - 44 pkt
BLONDYN - LA1 i LA2 - 207 pkt

Posted

Ale to jest naprawdę dobrze wymyślone, chociaż nie mam po co wysyłac do mojego oddziału bo Lori jako jedyna biegająca w 2009 i tak jest najlepsza .W przyszłym roku już może będzie więcej agilitowców :lol:

Posted

FRODKA napisał(a):
Ale to jest naprawdę dobrze wymyślone, chociaż nie mam po co wysyłac do mojego oddziału bo Lori jako jedyna biegająca w 2009 i tak jest najlepsza .W przyszłym roku już może będzie więcej agilitowców :lol:

FRODKA to bawimy się tutaj...
Poproszę chętnych o podanie wyników punktowych w/ wzoru oddzielnie klasa 0 i "reszta świata"
Klasa - imię psa - rasa - punkty - no i oddział :razz:
LA0 - Funia - bull terrier - 44 - Jelenia Góra

LA1, LA2 - Blondyn - bokser -207 - Jelenia Góra

Jak mi się uda to umieszczę w pierwszym poście:razz:
W końcu dlaczego się nie pobawić w zestawienia ;-)