mamanabank Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Mela jest ofiarą ludzkich błędów i systemu, który pozwala pozostawić zwierzęta samym sobie, kiedy ich właściciel idzie do więzienia. Niewinny pies również trafił do więzienia, zwanego schroniskiem, czy jej wyrok to dożywocie? Dożywocie za niewinność? Mela ma 4 lata, do schroniska trafiła razem z pięcioma szczeniętami, wszystkie znalazły już domy, ale ona sama czeka w schronisku, zbyt pospolita, żeby dać jej dom? Mela jest zwyczajną burą, wiejską suczką... jest też cudowna, szuka pieszczot i bliskości człowieka, potrafi chodzić na smyczy, jest po sterylizacji. Raz już adoptowana, ponownie zamieszkała w schronisku, oddana jak niepotrzebna rzecz... ponownie zapłaciła za błędy człowieka, który nie potrafił odpowiednio jej ułożyć. Chciała przepędzić ze swojego terenu obce dziecko, spotkała ją kara dotkliwa. Powrót za kraty. Mela nie jest psem agresywnym. Jest radosna i zrównoważona. Poszukujemy odpowiedzialnego domu i właściciela, który pokaże jej jak żyć, by resztę życia spędzić na wolności, u boku ukochanego człowieka. [SIZE=2]Figa połączyłam Twój tekst z moim poprzednim i takie coś mi wyszło. Teraz są dwa teksty do wyboru :lol: Quote
kajkoowa Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 bahlsa dziękuję :) Wkleję swoje, cud że są w takim a nie innym stanie, bo z wyłączoną lampa najmniejszy ruch i po zdjęciu:shake: Quote
bahlsa Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 super :) czyli znów wklejam Melę do garnek.pl i zaczynamy ogłaszanie... Quote
Figafiga Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Bahlsa wysyłać Ci wszystko??to wyślę, bo zaraz spać idę. Quote
Figafiga Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 [quote name='mamanabank']Mela jest ofiarą ludzkich błędów i systemu, który pozwala pozostawić zwierzęta samym sobie, kiedy ich właściciel idzie do więzienia. Niewinny pies również trafił do więzienia, zwanego schroniskiem, czy jej wyrok to dożywocie? Dożywocie za niewinność? Mela ma 4 lata, do schroniska trafiła razem z pięcioma szczeniętami, wszystkie znalazły już domy, ale ona sama czeka w schronisku, zbyt pospolita, żeby dać jej dom? Mela jest zwyczajną burą, wiejską suczką... jest też cudowna, szuka pieszczot i bliskości człowieka, potrafi chodzić na smyczy, jest po sterylizacji. Raz już adoptowana, ponownie zamieszkała w schronisku, oddana jak niepotrzebna rzecz... ponownie zapłaciła za błędy człowieka, który nie potrafił odpowiednio jej ułożyć. Chciała przepędzić ze swojego terenu obce dziecko, spotkała ją kara dotkliwa. Powrót za kraty. Mela nie jest psem agresywnym. Jest radosna i zrównoważona. Poszukujemy odpowiedzialnego domu i właściciela, który pokaże jej jak żyć, by resztę życia spędzić na wolności, u boku ukochanego człowieka. [SIZE=2]Figa połączyłam Twój tekst z moim poprzednim i takie coś mi wyszło. Teraz są dwa teksty do wyboru :lol: Ten jest lepszy, ja nie mam do niczego głowy oprócz fotelika samochodowego, wózka i innych ważnych rzeczy, które trzeba kupić przed 24 października ;-) Quote
Romka Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Paula03 napisał(a):Tekst mi się podoba! :) Robiłam zdjęcia, ale wrzucę potem lub jutro, bo idę do Kai na urodziny ;) Tak jest dla Kajki 100lat!:Rose: Quote
Romka Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Melusia,poznała nas w schronisku,machała ogonem na nasz widok.Siedzi z Miszą ale bała się wyjśc z boksu i p.Damian zajął Miszkę głaskaniem a Melka w tym czasie wyszła z boksu.Nie oddalała się jednak,przywarła do ziemi tuz przy wejściu i pozwoliła załozyc sobie obrożę i smycz.A potem troszeczke trzeba było ja przekonac do spacerku.Ale na zdjęciach widać,ze chyba jest zadowolona choć trochę nieśmiało patrzy w obiektyw.Fizycznie wygląda bardzo dobrze,co dzieje się w jej psim łepku tego nie wiemy.Ale to kolejna wolta w jej życiu.Zasługuje teraz na prawdziwy dom. Quote
Romka Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Cudna,kochana Melka zasługuje na najlepszy dom. Quote
kajkoowa Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Romka napisał(a):Tak jest dla Kajki 100lat!:Rose: Dziękuję Romciu:loveu: No Mela, z taką ilością zdjęć to domek musi się szybko znaleźć! Quote
Romka Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Juz ktoś dzwonił!Telefon był po 22 00 i pan był lekko podcięty.Chciał psiaka dla 9 -letniego dziecka.Odmówiłam! Quote
Paula03 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Mela nie siedzi już z Miszą tylko sama w boksie gdzie siedział wcześniej Ares, Tina, Cynek! Quote
Romka Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Czyli siedzi z tyłu boksów?Jeśli tak ,to Misza pewnie nie okazał się dżentelmenem.Wiecie coś więcej? Quote
Romka Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Figuś pisałas już do moderatora o przeniesienie wątku do aktywnych? Quote
mamanabank Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Romka napisał(a):Czyli siedzi z tyłu boksów?Jeśli tak ,to Misza pewnie nie okazał się dżentelmenem.Wiecie coś więcej? pewnie ją bił i gwałcił, a wypłatę przepijał z kumplami z kołchozu... no, na Anglika ton on nie wygląda... Quote
mamanabank Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Romka napisał(a):Zależy kto co lubi...:razz: ale o co kaman bo nie paniemaju :-) serio myślę, że ten rusek (bez uprzedzeń, sama mam ruska w domu) napastował Melę. Quote
Romka Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Kamam,ze napastował,panimajesz?I teraz zalezy kto co lubi?Miszę czy Harrego?Panimajesz? Quote
mamanabank Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Sasza poniał aluzju :-) paniemaju, jebut, yes of course, paszoł won :-) Quote
Figafiga Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Romka napisał(a):Figuś pisałas już do moderatora o przeniesienie wątku do aktywnych? pisałam dawno i jest przeniesiony ;-) Quote
Recommended Posts