BORA Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 Behemot nie ukradłam wam dywanu :eviltong: Przeszukałam waszą galerię, wasz dywan miał inne kolory. Chyba musicie dalej szukać złodzieja :evil_lol: Quote
Behemot Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 BORA napisał(a):Też macie taki dywan? :cool3: On stary już :eviltong: Identyczny (tylko brudniejszy ;)) Zajrzyj do galerii Soni i porownaj :lol: Quote
BORA Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 Behemot napisał(a):Identyczny (tylko brudniejszy ;)) Zajrzyj do galerii Soni i porownaj :lol: Już widziałam :lol: Brudniejszy? Mi się wydawało, że wasz jest jaśniejszy, a mój na pewno czysty nie jest, przynajmniej w niektórych miejscach. Tora go załatwiła siusianiem :cool3: Quote
Koma Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='BORA']Tora go załatwiła siusianiem :cool3: :lol: ano trzeba sobie radzić kochane, my założyliśmy na dywan folię :evil_lol: co wyglądało tak: Quote
Behemot Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='Koma']:lol: ano trzeba sobie radzić kochane, my założyliśmy na dywan folię :evil_lol: co wyglądało tak: :lol::lol::lol: Twoja niunia chyba nie była szczególnie zachwycona tym rozwiązaniem :cool3: BTW: Koma, spod tej folii prześwituje mój dywan! I Tory też! :evil_lol: Quote
Koma Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Może i zachwycona nie była ale jak miała wybór- dywan czy kafelki- oczywiście wybierała to pierwsze :evil_lol: A mi się coś przypomniało :evil_lol: Kiedyś jak wróciłam do domu moja babcia przywitała mnie ze skrzywioną miną bo Koma... zrobiła "komplet"... pod łóżkiem :lol: A że nie mogła sięgnąć to musiała znosić przez jakiś czas aromaty :lol: Hihi a dywan faktycznie podobny :lol: on też już stary ;) Quote
BORA Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 [quote name='Koma']:lol: ano trzeba sobie radzić kochane, my założyliśmy na dywan folię :evil_lol: co wyglądało tak: Myślałam nad folią na początku, ale wiem, że na 100% byłaby zjedzona :evil_lol: Tora po prostu uwielbia folie, zawsze próbuje ukraść torby foliowe :cool3: Wczoraj jak ją spuściłam to oczywiście jedną dorwała i nie chciała przyjść, więc musiałam pozwolić na zjedzenie jej...:shake: Quote
BORA Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Dzisiaj z rana zerwała nam się smycz, więc miałyśmy wycieczkę po nową smycz i przy okazji obrożę lub szelki, bo stara obróżka niedługo byłaby za mała :lol: Stara smycz pewnie się Torci nie podobała :evil_lol: Chciałam kupić jej taki śliczny komplecik z taśmy ozdobnej w moim ulubionym niebieskim kolorku, ale niestety był tylko w rozmiarze XXL :roll: Chyba sam musiałabym w tych szelkach chodzić :lol: Dlatego ostateczenie zdecydowałyśmy się na zielony komplecik szelek i smyczy :lol: I tak pewnie wyrośnie z tych szelek i wtedy już kupimy koniecznie niebieski :cool1: A tak Torcia wygląda w nowym wdzianku :cool3: Wygląda na zadowoloną :lol: Quote
Koma Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 nono bardzo fajne szeleczki, super sie sunia w nich prezentuje :lilangel: tylko tak na nie patrzę i one się jakoś różnią od moich (a właściciwie suni ;)) Quote
BORA Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Koma napisał(a):nono bardzo fajne szeleczki, super sie sunia w nich prezentuje :lilangel: tylko tak na nie patrzę i one się jakoś różnią od moich (a właściciwie suni ;)) Szeleczki pewnie ponosi z 2 miesiące :lol: Są chyba różne modele szelek, to znaczy różnią się sposobem zakładania, tego którędy przechodzą ;) Quote
anetta Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Wspaniale ze braciszek znalazl domek :lilangel::smilecol::bigcool: A panienka rosnie, i rosnie i.... :Cool!: i ma wystrzalowy dodatek w postaci szeleczek :laugh2_2: Quote
Behemot Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Tora w szeleczkach jak modeleczka :lol: Prześliczna i roooooośnie :loveu: Quote
BORA Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Dziękujemy, dziękujemy :oops: Ile komplementów :lol: A ten niebieski komplecik :loveu: Nie odpuszczę, zamówimy w internecie, mają wszystkie rozmiary :lol: Coś mi się tak wydaję, że Torcia będzie w nim ładnie wyglądała :cool3: Quote
Cimi Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 takie niewiniątko :oloveyou:. W niebieskim będzie jej ładnie, zresztą w czerwonym też by było ;). Ja staram się kupować w kolorystyce niebieskiej, ale szelek, akurat nie było to wzięłam czerwone, zreszt one tylko do roweru ;). A za niedługo Rogza kupię :bigcool:.. oczywiście w kolorystyce niebieskiej :lol: Quote
BORA Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='Cimi'] takie niewiniątko :oloveyou:. W niebieskim będzie jej ładnie, zresztą w czerwonym też by było ;). Ja staram się kupować w kolorystyce niebieskiej, ale szelek, akurat nie było to wzięłam czerwone, zreszt one tylko do roweru ;). A za niedługo Rogza kupię :bigcool:.. oczywiście w kolorystyce niebieskiej :lol: O tak tak, takie minki to jej specjalność i jeszcze łapkę podaje, że niby taki grzeczny pieseczek :lol: Ale to diabełek mały jest :evil_lol: Chociaż ostatnio coraz grzeczeniejsza ;) Czerwony komplecik był na początku i już się nam znudził, a niebieski do niej by pasował :cool3: O Rogzie to ja już myślę z miesiąc chyba, oczywiście o niebieskim w łapki :bluepaw: :lol: Ale jednak poczekam aż dorośnie, bo na razie nie wiadomo jaki rozmiar kupić :cool1: Quote
Cimi Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 BORA napisał(a):O Rogzie to ja już myślę z miesiąc chyba, oczywiście o niebieskim w łapki :bluepaw: :lol: Ale jednak poczekam aż dorośnie, bo na razie nie wiadomo jaki rozmiar kupić :cool1: Na szczeście ja już mogę spokojnie wybierać :bigcool: . Quote
justynia Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Cimi napisał(a): takie niewiniątko :oloveyou:. W niebieskim będzie jej ładnie, zresztą w czerwonym też by było ;). Ja staram się kupować w kolorystyce niebieskiej, ale szelek, akurat nie było to wzięłam czerwone, zreszt one tylko do roweru ;). A za niedługo Rogza kupię :bigcool:.. oczywiście w kolorystyce niebieskiej :lol: Jasne, że będzie jej ślicznie! Nawet oczka jej będą pasować- jeszcze nie widziałam, świecących oczek koloru niebieskiego... Cudne! Ps. CO to jest Rogza?? Quote
BORA Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 justynia napisał(a):Jasne, że będzie jej ślicznie! Nawet oczka jej będą pasować- jeszcze nie widziałam, świecących oczek koloru niebieskiego... Cudne! Ps. CO to jest Rogza?? Dziękujemy :lol: Rogz to jest firma, która produkuje obroże, szelki, smycze :lol: Quote
justynia Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 BORA napisał(a):Szeleczki pewnie ponosi z 2 miesiące :lol: Są chyba różne modele szelek, to znaczy różnią się sposobem zakładania, tego którędy przechodzą ;) Ano różnią się, różnią. Ja zjeździłam 3 sklepy w poszukiwaniu tej uprzęży dla mojej suni... Ileż się naprzymierzała, modelka! Żadne nie pasowały, nawet te regulowane- jakas niewymiarowa jest ;).Ostatecznie kupiłam "na jakiś czas" brązowe skórzane, zakładane przez głowę, ale i tak docelowo będą inne. Te teraźniejsze krzyżują się na klatce piersiowej i uciskają (sa w kształcie literki Y). Właśnie poszukuję takich co by tylko przechodziły przez jej klatę :lol: Quote
justynia Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 BORA napisał(a):Dziękujemy :lol: Rogz to jest firma, która produkuje obroże, szelki, smycze :lol: Aha.... Nie wiedziałam, jakaś niedomyślna jestem :oops: A propo tych oczu, to ona zawsze ma takie niebieskie na zdjęciu z lampą błyskową?? Quote
BORA Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 justynia napisał(a):Aha.... Nie wiedziałam, jakaś niedomyślna jestem :oops: A propo tych oczu, to ona zawsze ma takie niebieskie na zdjęciu z lampą błyskową?? Wydaje mi się, że zawsze :lol: Szkoda, że naprawdę takie nie są :cool3: Quote
BORA Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 justynia a tutaj możesz poczytac o Rogzie i nie tylko http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20106 ;) Quote
justynia Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 BORA napisał(a):justynia a tutaj możesz poczytac o Rogzie i nie tylko http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20106 ;) Dzięki BORA, dokładnie przestudiowałam i właśnie się zastanawiam nad szelkami albo czymś podobnym krojem do Rogza... Quote
Koma Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 BORA a kiedy będą nowe fotki sunieczki? :cool3: Quote
Recommended Posts