Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asia_pie']Ok, to wrzucam zaległe fotki naszych picc z dworca z Zawierciu. :lol:

Moja pizza. :cool3:
http://img529.imageshack.us/img529/4026/p8150774cy8.jpg

Twoja mi się najbardziej podoba :evil_lol:
Zjadłabym sobie...ale jestem na diecie razem z Torą :evil_lol: Wspieramy się :eviltong:

Hmmm a dlaczego ja z wami nie poszłam na tą pizzę? :roll: Za słabo mnie namawiałyście :eviltong:
[quote name='olekg18']Ta od Kary musiałabyć pyszna :)
Hej Borciu-torciu:*
Hej Oluś :loveu:

[quote name='KaRa_TC']Alez on jak ja zoabacyz mi sie rozplacze na smierc ze dopiero za rok znow ja ujrzy:evil_lol:
To trzeba coś wykombinować, żeby się wcześniej spotkać :cool3:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BORA napisał(a):

Hmmm a dlaczego ja z wami nie poszłam na tą pizzę? :roll: Za słabo mnie namawiałyście :eviltong:

My musiałysmy za ta pizza do 12 czekac, bo swieto bylo i o 12 otwierali dopiero:roll: no ale warto bylo:p No szkoda, ze nie zostalas.. Nastepnym razem Cie zaciagniemy sila, musimy jakos sie odwdzieczyc za podwiezienie i jakże ekstremalna jazde:evil_lol:

Posted

BORA napisał(a):
Twoja mi się najbardziej podoba :evil_lol:
Zjadłabym sobie...ale jestem na diecie razem z Torą :evil_lol: Wspieramy się :eviltong:

A jaka była pyszna. Mniam, mniam... :sabber:
Jako jedyna zjadłam całą pizzę, dziewczyny zostawiły tyle ile widać na zdjęciach. :shake:

Dobrze mieć wsparcie w tak trudnych chwilach. :evil_lol:

Posted

rose napisał(a):
My musiałysmy za ta pizza do 12 czekac, bo swieto bylo i o 12 otwierali dopiero:roll: no ale warto bylo:p No szkoda, ze nie zostalas.. Nastepnym razem Cie zaciagniemy sila, musimy jakos sie odwdzieczyc za podwiezienie i jakże ekstremalna jazde:evil_lol:

Do 12...to hmm jakoś chyba długo :evil_lol: Trzeba było mnie namawiać, mnie długo prosić nie trzeba :eviltong:

A jazda ekstremalna nie była...za dużo wszystko ważyło (nie to, że my, ale torby i psy :evil_lol: ) i pojazd się trochę obniżył :diabloti: Fuj....przypomniał mi się dźwięk zachaczania o wystające korzenie drzewa :placz:

asia_pie napisał(a):

Dobrze mieć wsparcie w tak trudnych chwilach. :evil_lol:

Się nie śmiej. Zobaczysz za rok :eviltong:

Posted

orzech napisał(a):
z czyjego psa jest ta szynka na pizzy? bo nie poznaje:evil_lol:

Z Delty i dklatego jej na zlocie nie bylo bo sie wedzila:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Bora zawsze jakiś mini zlot można zrobić jeszcze we wrześniu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Taa Ciebie da sie latwo namowic a zebys wziela pieniazki to nie udalo sie Ciebie namówic :P

Posted

orzech napisał(a):
z czyjego psa jest ta szynka na pizzy? bo nie poznaje:evil_lol:

Szynka to z tego od "dylaj dylaj":evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

hahah z tego fuj fuj..... malutki by za duzo szynki nie było ,ale z jego właścicielki to udziec z bawołu:)

Rose miałaś przerobić tą moją fote z ogórkiem i dać tam jakas pyte:) Proszę cię bardzo:) bardzo

Posted

olekg18 napisał(a):
hahah z tego fuj fuj..... malutki by za duzo szynki nie było ,ale z jego właścicielki to udziec z bawołu:)

Rose miałaś przerobić tą moją fote z ogórkiem i dać tam jakas pyte:) Proszę cię bardzo:) bardzo

Jak mi foto zalatwisz to przerobie:p za drobna oplata:eviltong:

Posted

KaRa_TC napisał(a):

Bora zawsze jakiś mini zlot można zrobić jeszcze we wrześniu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Taa Ciebie da sie latwo namowic a zebys wziela pieniazki to nie udalo sie Ciebie namówic :P

Mini zlot :cool3: Tylko ciekawe dlaczego w Poznaniu :evil_lol: :evil_lol:
Nie umawiałyśmy się na żadne pieniążki. Dopiero w domu przypomniało mi się coś o 20 zł...bo ja tak powiedziałam, ale to dotyczyło kogoś innego :eviltong: Że jakby ktoś inny miał wieźć kogoś innego, a nie ja was :mad:

orzech napisał(a):
Po co przerabiac? przeciez niedlugo przyjade do ciebie :*
:D

Przerabiać, przerabiać :evil_lol: Ania się chwaliła swoimi zdolnościami, znajomością PS. Chcemy zobaczyć :cool3:

Posted

BORA napisał(a):
Mini zlot :cool3: Tylko ciekawe dlaczego w Poznaniu :evil_lol: :evil_lol:
Nie umawiałyśmy się na żadne pieniążki. Dopiero w domu przypomniało mi się coś o 20 zł...bo ja tak powiedziałam, ale to dotyczyło kogoś innego :eviltong: Że jakby ktoś inny miał wieźć kogoś innego, a nie ja was :mad:

A jaka różnica jest,że ktoś inny nas,a nie ty nas?:cool3:

Posted

[quote name='KaRa_TC']A jaka różnica jest,że ktoś inny nas,a nie ty nas?:cool3:
Bo to w ogóle przecież nie chodziło o was :evil_lol: Tylko Ciebie nie było przy tej rozmowie ;)

Bo ja powiedziałam, że gdyby Ktoś poprosił kogoś innego (nie mnie), żeby go zawiózł na dworzec i zapłacił np. 20 zł to wyszłoby dużo taniej niż taksówką :eviltong: Kapujesz?

Posted

[quote name='BORA']Bo to w ogóle przecież nie chodziło o was :evil_lol: Tylko Ciebie nie było przy tej rozmowie ;)

Bo ja powiedziałam, że gdyby Ktoś poprosił kogoś innego (nie mnie), żeby go zawiózł na dworzec i zapłacił np. 20 zł to wyszłoby dużo taniej niż taksówką :eviltong: Kapujesz?

Kapuje,kapuje i wiem o kogo chodzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ale i tak twierdze,że powinnas wziąć od nas pieniadze za podwiezienie:razz:

• 5 weeks later...
Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']Aga co to ma znaczyć, do własnej galerii nie zaglądasz??
No nie zaglądam, bo i tak nikt nie zagląda :eviltong:

Poza tym komputer nie widzi mojego aparatu i nie mogę zdjęć zrzucić :angryy:

Podkradnę od was zdjęcia

Ja i Tora

Tora ze mną na zdjęciu grupowym

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']ojoj, to zrób tak jak wszyscy na minizlocie
skopiuj zdjęcia z galerii vipów:evil_lol:
Właśnie to robię :eviltong:

Wrzucam wszystko

Rose, Komar

Kara