Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BORA napisał(a):
Mało bywałam przed komputerem...Najpierw byłam na jeziorkiem, teraz na zlocie :multi:

Asiaczek będziecie na wystawie w Białymstoku? Myślę, że tym razem się zjawię, więc pewnie do was podejdę :loveu:

W B-stoku będę w niedzielę, bo wtedy jest gr. V. W sobotę mnie nie ma...
Pzdr.

Posted

KaRa_TC napisał(a):
A u mnie chmurki:placz: to chyba do Białegostoku przyjade je wysuszyć dobra Teściowo mojego psa?:evil_lol::evil_lol:

Przyjeżdżaj teściowo mojego psa :multi: :evil_lol:
rose napisał(a):
Ojej to moj!! :evil_lol:

Fuj fuj!:evil_lol:

Ale ja wredna :evil_lol:

No wredna :evil_lol: Ale ja też wredna :diabloti:

Asiaczek napisał(a):
W B-stoku będę w niedzielę, bo wtedy jest gr. V. W sobotę mnie nie ma...
Pzdr.

W sobotę będę na pewno, a w niedzielę jeszcze nie wiem, ale postaram się być przynajmniej z rana ;)

Posted

Dawno zdjęć nie było :oops: Wrzucę kilka fotek z wyjazdu do Augustowa. Byliśmy tam prawie tydzień w lipcu ;)

Tora na łódce :loveu:

Przed domkiem

Posted

Wkleję wszystkie zaległe fotki...i będę czekała na kabelek. Wtedy będą fotki ze zlotu :multi:

To jest Rita Właściciele ośrodka znaleźli ją kilka lat temu i przygarnęli. Jest naprawdę świetna, chodzi po ośrodku bez smyczy, dogaduje się ze wszystkimi przyjezdnymi psami. Za nami chodziła wszędzie

Posted

BORA napisał(a):

W sobotę będę na pewno, a w niedzielę jeszcze nie wiem, ale postaram się być przynajmniej z rana ;)

Baski sa oceniane jako pierwsza rasa o godz. 10:00. Jak się wyrobisz, to może zdążysz na sędziowanie...

A co do Waszego wypadu do Augustowa. Ludzieeeee, skąd Wy taki alkohol wzięliście, co? Przeca to cały skład wolnocłowy...:evil_lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='asia_pie']Ojej, ależ Wy wredne babolce jesteście! :shake: :evil_lol:

Widzę, że wakacje udane były, alkohol lał się strumieniami. :evil_lol: :drink1: :drinking:
http://img530.imageshack.us/img530/300/picture412bu9.jpg
Nonono, ale Wy ładnie razem wyglądacie. :cool3: :loveu:
Lał się, lał :evil_lol: Dziękujemy, wy wyglądacie jeszcze ładniej razem (Ty i Ginger) ;)

[quote name='Asiaczek']Baski sa oceniane jako pierwsza rasa o godz. 10:00. Jak się wyrobisz, to może zdążysz na sędziowanie...

A co do Waszego wypadu do Augustowa. Ludzieeeee, skąd Wy taki alkohol wzięliście, co? Przeca to cały skład wolnocłowy...:evil_lol:
Pzdr.
Postaram się wstać w środku nocy :evil_lol: Ostatnio o 10 to dopiero oczy otwieram :razz:

Co do alkoholu: to kolega z Niemiec przyjechał z takim zapasem:multi: Postarał się :evil_lol:

Posted

Anecioreczek napisał(a):
Wiesz co dobre:cool3:

kurde no i mi sie zachciało:placz:

Nie wiedziałam, ale się dowiedziałam :evil_lol: Pierwszy raz piłam i chyba już mi nic innego nie będzie smakowało :placz:

Posted

anetta napisał(a):
:o ile litrow :o :cool3::roflt::roflt:

Pieknie na tym jeziorze :loveu:

No dobra, muszę napisać, że nie wypiliśmy wszystkiego :eviltong:
A jeziorko rzeczywiście piękne :multi:

KaRa_TC napisał(a):
Wole nie pokazywac Diuczkowi tych zdjęć bo mi się chłopak załamnie:placz::placz::placz:

Dlaczego? Pokaż mu jego dziewczynę :evil_lol: Takie ładne portreciki jej porobiłam :eviltong:

Posted

BORA napisał(a):

Dlaczego? Pokaż mu jego dziewczynę :evil_lol: Takie ładne portreciki jej porobiłam :eviltong:

Alez on jak ja zoabacyz mi sie rozplacze na smierc ze dopiero za rok znow ja ujrzy:evil_lol:

Posted

olekg18 napisał(a):
Ta od Kary musiałabyć pyszna :)
Hej Borciu-torciu:*

Żebyś wiedział:evil_lol:
W sumie ona tak brzydko na talerzu wygladała bo ja już na koniec same ciatso jadłam z boków a Rose mi jeszcze powrzucała swoją szynke i dlatego tak nie stetycznie wyglada:evil_lol: