Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anetta napisał(a):

Tak, tak, kup jej boksia :diabloti: Bedziesz miec podwojne ADHD w domu :evil_lol::evil_lol:

Po dłuższym zastanowieniu się, jednak sie rozmyśliłam :eviltong:

Posted

BORA napisał(a):
Radość była ogromna :lol: Ale po 2 godzinach ganiania Tora miała dość, stanęła obok nas i oglądała jak inne pieski biegają :-D

Prawie cały czas biegała z Fioną (bokserką), ona lubi bokserki, bo też mają ADHD :diabloti: Może kupić Torci bokserka, jak myślicie? :evil_lol:

Bora, ja też o czymś takim myślałam - o bokserzym towarzystwie dla Bety...ale szybko zrezygnowałam - ONE SĄ NIE DO ZDARCIA!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

anetta napisał(a):
Ehhh, nie bedzie poslanek w strzepach, nie bedzie pogryzionych gazet...No szkoda, szkoda, Tora bedzie niepocieszona.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Właśnie jak zobaczyłam taki obraz w wyobraźni to się rozmyśliłam :eviltong: Chociaż to samo mam z Torą, po co mi bokser :cool3:

mila_2 napisał(a):
Bora, ja też o czymś takim myślałam - o bokserzym towarzystwie dla Bety...ale szybko zrezygnowałam - ONE SĄ NIE DO ZDARCIA!!!!!!!!!!!!!!!

Wiem :evil_lol: mnie by zdarły, a same dalej by się bawiły :p

Po dłuższym namyśle, postanowiłam, że być może kiedyś sprawię jej statecznego, spokojnego, zrównoważonego przyjaciela :lol: może jej się trochę udzieli :grins: Gorzej będzie jak jemu się udzieli :diabloti:

Posted

BORA napisał(a):

Po dłuższym namyśle, postanowiłam, że być może kiedyś sprawię jej statecznego, spokojnego, zrównoważonego przyjaciela :lol: może jej się trochę udzieli :grins: Gorzej będzie jak jemu się udzieli :diabloti:

Borciu, ja też kiedyś miałam szalonego pomysła, żeby Soni sprawić kolegę :cool3:
Ale to była chwila niepoczytalności :evil_lol:

Posted

Behemot napisał(a):
Borciu, ja też kiedyś miałam szalonego pomysła, żeby Soni sprawić kolegę :cool3:
Ale to była chwila niepoczytalności :evil_lol:

Ja cały czas mam taki pomysł, ale nie teraz, może za rok, za 2...kiedyś, jak już będziemy u siebie :lol:
mila_2 napisał(a):
a mi się marzy żeby móc z dwoma psiurami pójść na spacer...zwłaszcza, że u nas na wsi deficyt kompanów do zabawy...

To jest przykład sytuacji bez wyjścia, no po prostu musisz tego boksia kupić :diabloti:

Posted

mila_2 napisał(a):
a mi się marzy żeby móc z dwoma psiurami pójść na spacer...

Bardzo fajna sprawa :lol: Kiedy wyjeżdżamy na działkę z naszymi znajomymi i ich sunią, często chodzę w oboma psami na spacery po polach :lol: Ale w mieście dwa psiury na spacerze to już byłoby chyba ciut uciążliwe - przynajmniej dla mnie ;)

Posted

Behemot napisał(a):
Bardzo fajna sprawa :lol: Kiedy wyjeżdżamy na działkę z naszymi znajomymi i ich sunią, często chodzę w oboma psami na spacery po polach :lol: Ale w mieście dwa psiury na spacerze to już byłoby chyba ciut uciążliwe - przynajmniej dla mnie ;)

no ja niby mieszkam na wsi;) a i u moich rodziców przez 8 lat były dwa (małe) psiury...boję się raczej stosunków psio-psich w domu...no i p. Jacek pyta się mnie jak wyobrażam sobie spanie w łóżku z dwoma psami:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

U nas od wczoraj pada bez przerwy śnieg :multi: Nawet fajnie, oby nie zalegał kilka miesięcy :evil_lol: Wczoraj nie miałam czasu na fotki, ale dzisiaj zrobiłam.

Najpierw jednak pokażę jak wczoraj Tora załatwiła swoje legowisko :shake: zostało schowane na razie i nie wiem co z nim będzie...bo dziura teraz jest już wielkości pięści :diabloti:

Ja leeeeeeecę :evil_lol:

Co tu tak pachnie? :hmmmm:

Chyba się wytarzam :grins:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
ale u Was napadało, u nas w nocy zaczęło i tak pada, pada, pada, pada...

btw. Młoda dziś na porannym spacerze:
- pierwsze - pojadła tego czegoś białego;
- drugie - uwaliła się na środku drogi prowadzącej na łąkę i odtańczyła na plecach taniec tarzana;)

dziś po pracy wybieramy się na łąkę ulepić bałwana:evil_lol::evil_lol:

Posted

zaba14 napisał(a):
http://img263.imageshack.us/img263/2796/picture0160ye.jpg
bomba! :loveu:

a co stalo sie z rogzowa obrozka? :)

Rogzowa leży w szafie i czeka na wiosne :evil_lol: słyszałam, że może pękać ten plastik od mrozu, więc na razie używamy skórzanej :lol:

mila_2 napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
ale u Was napadało, u nas w nocy zaczęło i tak pada, pada, pada, pada...

btw. Młoda dziś na porannym spacerze:
- pierwsze - pojadła tego czegoś białego;
- drugie - uwaliła się na środku drogi prowadzącej na łąkę i odtańczyła na plecach taniec tarzana;)

dziś po pracy wybieramy się na łąkę ulepić bałwana:evil_lol::evil_lol:

Oj napadało :shake: po dwóch dniach już mam dość zimy :angryy: czy tylko mi zawsze buty przemakają? Ale wszystkie, każde jakie kupie :placz:

A Tora wczoraj jak wyszła pierwszy raz na śnieg to z wrażenia się nawet nie wysikała :-D połaziła, połaziła i do domu :lol:

Posted

u nas od rana napadało tyle śniegu, że mi niedługo do kolan będzie sięgał. Własnie wróciliśmy ze spaceru. Zabawy było co niemiara, Beczka wygląda teraz jak zmokła kura a ręczniczek od wycierania jest zały nasiąknięty wodą. Młoda chyba się zmęczyła, bo własnie w rogalik się zwinęła na kanapie:)

btw. buty jak buty...a Becia bez butków...musiałam kilka razy jej spomiędzy poduszek kule śniegu wyciągać. Czy jest na to jakiś sposób żeby te kule się nie tworzyły??

Posted

Behemot napisał(a):

Aaaale fajne! :multi:
Psiaki na śniegu zachowują się jak małe dzieci, prawda? :lol:

KaRa_TC napisał(a):

Ale duzo sniegu tam u Was jest:crazyeye: Widac,ze Tora cala zadowlona z tego faktu jest:lol:

Oj, tak :lol: Przynajmniej nasze pieski mają radochę ze śniegu :lol:

Czoko napisał(a):
Zdecydowanie najbardziej mi się spodobał latający pies...

Widać chyba wszystkim się spodobał latający pies :lol: Cieszę się, że chociaż raz udało mi się zrobić niezłe zdjęcie i uchwycić fajny moment ;)

mila_2 napisał(a):

btw. buty jak buty...a Becia bez butków...musiałam kilka razy jej spomiędzy poduszek kule śniegu wyciągać. Czy jest na to jakiś sposób żeby te kule się nie tworzyły??

Chyba nie ma :eviltong: ale możesz kupić boksia :diabloti: krótkowłosym się tak nie robi :evil_lol: ja nie mam tego problemu :grins:

Posted

BORA napisał(a):
Rogzowa leży w szafie i czeka na wiosne :evil_lol: słyszałam, że może pękać ten plastik od mrozu, więc na razie używamy skórzanej :lol:

a no fakt, cos słyszalam ;) my mamy zaciskowa wiec nie ma zadnych plastikow :P

Posted

sugarr napisał(a):
Kiedy idziemy ich razem wybiegac w sniezku coo? :)

W następny weekend? :cool3: W ten nas nie będzie :shake: Mam nadzieję, że śnieg jeszcze poleży :lol:

Tora to mała paskuda :mad: coś jej się załączyło w główce niszczenie :shake: Najpierw swoje śliczne łóżeczko, wcześniej kilka kartek, a dzisiaj jakąs gazetę rozdrobniła :cool1: Wiem, że to małe, bezwartościowe rzeczy, ale boję się, żeby to się nie rozwinęło :roll: bo jak zniszczy komputery to nie wiem czy Patryk wybaczy :roflt::roflt::roflt:Muszę kupić jakieś kosteczki, bo dawno nie miała nic do gryzienia, powinno pomóc. Macie jeszcze jakieś propozycje? Jest wybiegana, więc pewnie trzeba jeszcze szczęki zmęczyć i będzie pełnia szczęścia :evil_lol: