anetta Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 http://img165.imageshack.us/img165/7596/picture0134ej.jpg debesciarskie :roflt::roflt::roflt: Tak, tak, kup jej boksia :diabloti: Bedziesz miec podwojne ADHD w domu :evil_lol::evil_lol: Quote
BORA Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 anetta napisał(a): Tak, tak, kup jej boksia :diabloti: Bedziesz miec podwojne ADHD w domu :evil_lol::evil_lol: Po dłuższym zastanowieniu się, jednak sie rozmyśliłam :eviltong: Quote
anetta Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Ehhh, nie bedzie poslanek w strzepach, nie bedzie pogryzionych gazet...No szkoda, szkoda, Tora bedzie niepocieszona. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mila_2 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 BORA napisał(a):Radość była ogromna :lol: Ale po 2 godzinach ganiania Tora miała dość, stanęła obok nas i oglądała jak inne pieski biegają :-D Prawie cały czas biegała z Fioną (bokserką), ona lubi bokserki, bo też mają ADHD :diabloti: Może kupić Torci bokserka, jak myślicie? :evil_lol: Bora, ja też o czymś takim myślałam - o bokserzym towarzystwie dla Bety...ale szybko zrezygnowałam - ONE SĄ NIE DO ZDARCIA!!!!!!!!!!!!!!! Quote
BORA Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 anetta napisał(a):Ehhh, nie bedzie poslanek w strzepach, nie bedzie pogryzionych gazet...No szkoda, szkoda, Tora bedzie niepocieszona. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Właśnie jak zobaczyłam taki obraz w wyobraźni to się rozmyśliłam :eviltong: Chociaż to samo mam z Torą, po co mi bokser :cool3: mila_2 napisał(a):Bora, ja też o czymś takim myślałam - o bokserzym towarzystwie dla Bety...ale szybko zrezygnowałam - ONE SĄ NIE DO ZDARCIA!!!!!!!!!!!!!!! Wiem :evil_lol: mnie by zdarły, a same dalej by się bawiły :p Po dłuższym namyśle, postanowiłam, że być może kiedyś sprawię jej statecznego, spokojnego, zrównoważonego przyjaciela :lol: może jej się trochę udzieli :grins: Gorzej będzie jak jemu się udzieli :diabloti: Quote
Behemot Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 BORA napisał(a): Po dłuższym namyśle, postanowiłam, że być może kiedyś sprawię jej statecznego, spokojnego, zrównoważonego przyjaciela :lol: może jej się trochę udzieli :grins: Gorzej będzie jak jemu się udzieli :diabloti: Borciu, ja też kiedyś miałam szalonego pomysła, żeby Soni sprawić kolegę :cool3: Ale to była chwila niepoczytalności :evil_lol: Quote
mila_2 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 a mi się marzy żeby móc z dwoma psiurami pójść na spacer...zwłaszcza, że u nas na wsi deficyt kompanów do zabawy... Quote
BORA Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Behemot napisał(a):Borciu, ja też kiedyś miałam szalonego pomysła, żeby Soni sprawić kolegę :cool3: Ale to była chwila niepoczytalności :evil_lol: Ja cały czas mam taki pomysł, ale nie teraz, może za rok, za 2...kiedyś, jak już będziemy u siebie :lol: mila_2 napisał(a):a mi się marzy żeby móc z dwoma psiurami pójść na spacer...zwłaszcza, że u nas na wsi deficyt kompanów do zabawy... To jest przykład sytuacji bez wyjścia, no po prostu musisz tego boksia kupić :diabloti: Quote
Behemot Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 mila_2 napisał(a):a mi się marzy żeby móc z dwoma psiurami pójść na spacer... Bardzo fajna sprawa :lol: Kiedy wyjeżdżamy na działkę z naszymi znajomymi i ich sunią, często chodzę w oboma psami na spacery po polach :lol: Ale w mieście dwa psiury na spacerze to już byłoby chyba ciut uciążliwe - przynajmniej dla mnie ;) Quote
mila_2 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Behemot napisał(a):Bardzo fajna sprawa :lol: Kiedy wyjeżdżamy na działkę z naszymi znajomymi i ich sunią, często chodzę w oboma psami na spacery po polach :lol: Ale w mieście dwa psiury na spacerze to już byłoby chyba ciut uciążliwe - przynajmniej dla mnie ;) no ja niby mieszkam na wsi;) a i u moich rodziców przez 8 lat były dwa (małe) psiury...boję się raczej stosunków psio-psich w domu...no i p. Jacek pyta się mnie jak wyobrażam sobie spanie w łóżku z dwoma psami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BORA Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 U nas od wczoraj pada bez przerwy śnieg :multi: Nawet fajnie, oby nie zalegał kilka miesięcy :evil_lol: Wczoraj nie miałam czasu na fotki, ale dzisiaj zrobiłam. Najpierw jednak pokażę jak wczoraj Tora załatwiła swoje legowisko :shake: zostało schowane na razie i nie wiem co z nim będzie...bo dziura teraz jest już wielkości pięści :diabloti: Ja leeeeeeecę :evil_lol: Co tu tak pachnie? :hmmmm: Chyba się wytarzam :grins: Quote
zaba14 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 http://img263.imageshack.us/img263/2796/picture0160ye.jpg bomba! :loveu: a co stalo sie z rogzowa obrozka? :) Quote
mila_2 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ale u Was napadało, u nas w nocy zaczęło i tak pada, pada, pada, pada... btw. Młoda dziś na porannym spacerze: - pierwsze - pojadła tego czegoś białego; - drugie - uwaliła się na środku drogi prowadzącej na łąkę i odtańczyła na plecach taniec tarzana;) dziś po pracy wybieramy się na łąkę ulepić bałwana:evil_lol::evil_lol: Quote
BORA Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 zaba14 napisał(a):http://img263.imageshack.us/img263/2796/picture0160ye.jpg bomba! :loveu: a co stalo sie z rogzowa obrozka? :) Rogzowa leży w szafie i czeka na wiosne :evil_lol: słyszałam, że może pękać ten plastik od mrozu, więc na razie używamy skórzanej :lol: mila_2 napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: ale u Was napadało, u nas w nocy zaczęło i tak pada, pada, pada, pada... btw. Młoda dziś na porannym spacerze: - pierwsze - pojadła tego czegoś białego; - drugie - uwaliła się na środku drogi prowadzącej na łąkę i odtańczyła na plecach taniec tarzana;) dziś po pracy wybieramy się na łąkę ulepić bałwana:evil_lol::evil_lol: Oj napadało :shake: po dwóch dniach już mam dość zimy :angryy: czy tylko mi zawsze buty przemakają? Ale wszystkie, każde jakie kupie :placz: A Tora wczoraj jak wyszła pierwszy raz na śnieg to z wrażenia się nawet nie wysikała :-D połaziła, połaziła i do domu :lol: Quote
Behemot Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Aaaale fajne! :multi: Psiaki na śniegu zachowują się jak małe dzieci, prawda? :lol: Quote
KaRa_ Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Ale duzo sniegu tam u Was jest:crazyeye: Widac,ze Tora cala zadowlona z tego faktu jest:lol: Quote
Czoko Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 BORA napisał(a): Ja leeeeeeecę :evil_lol: Zdecydowanie najbardziej mi się spodobał latający pies... Quote
mila_2 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 u nas od rana napadało tyle śniegu, że mi niedługo do kolan będzie sięgał. Własnie wróciliśmy ze spaceru. Zabawy było co niemiara, Beczka wygląda teraz jak zmokła kura a ręczniczek od wycierania jest zały nasiąknięty wodą. Młoda chyba się zmęczyła, bo własnie w rogalik się zwinęła na kanapie:) btw. buty jak buty...a Becia bez butków...musiałam kilka razy jej spomiędzy poduszek kule śniegu wyciągać. Czy jest na to jakiś sposób żeby te kule się nie tworzyły?? Quote
BORA Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Behemot napisał(a): Aaaale fajne! :multi: Psiaki na śniegu zachowują się jak małe dzieci, prawda? :lol: KaRa_TC napisał(a): Ale duzo sniegu tam u Was jest:crazyeye: Widac,ze Tora cala zadowlona z tego faktu jest:lol: Oj, tak :lol: Przynajmniej nasze pieski mają radochę ze śniegu :lol: Czoko napisał(a):Zdecydowanie najbardziej mi się spodobał latający pies... Widać chyba wszystkim się spodobał latający pies :lol: Cieszę się, że chociaż raz udało mi się zrobić niezłe zdjęcie i uchwycić fajny moment ;) mila_2 napisał(a): btw. buty jak buty...a Becia bez butków...musiałam kilka razy jej spomiędzy poduszek kule śniegu wyciągać. Czy jest na to jakiś sposób żeby te kule się nie tworzyły?? Chyba nie ma :eviltong: ale możesz kupić boksia :diabloti: krótkowłosym się tak nie robi :evil_lol: ja nie mam tego problemu :grins: Quote
sugarr Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Kiedy idziemy ich razem wybiegac w sniezku coo? :) Quote
zaba14 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 BORA napisał(a):Rogzowa leży w szafie i czeka na wiosne :evil_lol: słyszałam, że może pękać ten plastik od mrozu, więc na razie używamy skórzanej :lol: a no fakt, cos słyszalam ;) my mamy zaciskowa wiec nie ma zadnych plastikow :P Quote
BORA Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 sugarr napisał(a):Kiedy idziemy ich razem wybiegac w sniezku coo? :) W następny weekend? :cool3: W ten nas nie będzie :shake: Mam nadzieję, że śnieg jeszcze poleży :lol: Tora to mała paskuda :mad: coś jej się załączyło w główce niszczenie :shake: Najpierw swoje śliczne łóżeczko, wcześniej kilka kartek, a dzisiaj jakąs gazetę rozdrobniła :cool1: Wiem, że to małe, bezwartościowe rzeczy, ale boję się, żeby to się nie rozwinęło :roll: bo jak zniszczy komputery to nie wiem czy Patryk wybaczy :roflt::roflt::roflt:Muszę kupić jakieś kosteczki, bo dawno nie miała nic do gryzienia, powinno pomóc. Macie jeszcze jakieś propozycje? Jest wybiegana, więc pewnie trzeba jeszcze szczęki zmęczyć i będzie pełnia szczęścia :evil_lol: Quote
sugarr Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 to ja sobie u Ciebie zaklepuje nastepny weekend:) Quote
kiwi Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 gdzie chodzicie na spacery dziewczeta? :lol: chetnie bym sie przylaczyla, ale musze poczekac az sie cieplej zrobi :( Quote
sugarr Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Na blonia :) Ale myslalam tez zeby sie przejsc na awf.. tylko ten snieg po kolana! Ja w nastepny weekend moge tylko w niedziele... Quote
Recommended Posts