Behemot Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='BORA']Taka kochana...nie rozumiem jak można raz dziennie z psem wychodzić...:shake: W Kielcach mają kilka suczek do sterylizacji, chyba coś wpłacę. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33042&page=58&highlight=erka O, to od erki, pierwszej "mamusi" Soni :loveu: Quote
BORA Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Behemot napisał(a):O, to od erki, pierwszej "mamusi" Soni :loveu: Tak, oni tam cały czas mają sporo psów (w tym szczeniaki). Fajnie, że wzięłaś od nich Sonię :calus: Biedne te kundelki :shake: Mi się wydaje, że większośc ludzi to chce tylko rasowca (a najlepiej pseudorasowca, bo taniej :-() Quote
Behemot Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 BORA napisał(a):Tak, oni tam cały czas mają sporo psów (w tym szczeniaki). Fajnie, że wzięłaś od nich Sonię :calus: No i siostrzyczka Soni znalazła domek u znajomego mojego męża :lol: Szkoda, że jakoś kontakt się z nim urwał... Na pewno wszystko jest OK, ale miałam nadzieję, że dziewczyny się poznają ;) Quote
Patikujek Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Ile razy Miller sklamal, Ile Kwach obietnic zlamal, Ile Beger owsa zjadla, Ile Kalisz nosi sadla, Ile Peczak wziął na boku ...TYLE SZCZŚCIA W NOWYM ROKU! Patikujek & Baksymilian Quote
BORA Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Patikujek dziękujemy za życzenia :lol: My też życzymy wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku :multi: Quote
sugarr Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Portos wazy 8kg(wazony na wadze dla ludzi elektronicznej) a w klebie to w sumie nie wiem ile ma :D A Tora? Quote
BORA Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Tora ostatnio ważyła 15 kg :lol: To było we wrześniu, ważona u weterynarza przed sterylką. Chyba niedługo ją zważę, żeby zobaczyć czy przytyła :evil_lol: A na wysokość to około 50 cm, dokładnie nie wiem :lol: Quote
BORA Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Mam nowe fotki, ale nie chce mi się zmniejszać :eviltong: Quote
sugarr Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Ja pozmniejszalam, teraz tylko na imageshack, ale powiem szczerze ze sa beznadziejne :D Nie umiem psow fotografowac :( No ladnie Tora ma energii... :D Moj wrocil i padl :) Quote
BORA Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Mi też takie sobie wyszły...jak pies jest w ruchu to zawsze mam rozmazane :shake: To chyba wina aparatu...bo w nasze zdolności nie wątpie :eviltong: Tora ma tyle energii, że mogłaby się z 3 psami podzielić...trochę pospała, ale na jakąś specjalnie zmęczoną nie wygląda. Quote
asiunia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Hej! A gdzie to łaciatek pieska wacha?:evil_lol: Quote
BORA Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 [quote name='asiunia']Hej! A gdzie to łaciatek pieska wacha?:evil_lol: Brzuszek wącha, brzuszek :D Quote
anetta Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Och boziu, jaki cukiereczek malutki :loveu::loveu: http://img156.imageshack.us/img156/5200/picture107mv3.jpg Fajnie tam macie :razz: Quote
Czoko Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Znikłam z DOGO oprócz swojej Galerii - zaczynają się ferie i walczę o kilka dni urlopu - ale do subskrypcji czasem zaglądam. Pozdrawiam Ewa Quote
BORA Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Nie było mnie godzinkę :lol: ale ona to zrobiła w 10 minut znając ją :evil_lol: Podejrzewam, że legowisko długo już nie wytrzyma :diabloti: Muszę dodać, że to już drugi raz w tym tygodniu. Raz trochę wywaliła tego, ale zaszyłam i dzisiaj właśnie w miejscu szycia znowu wygryzła, ale jak zszyłam to dopiero zobaczyłam jak beznadziejnie i od razu pomyślałam, że będzie ją kusiło :evil_lol: Quote
mila_2 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 jaką ma minę niewiniątka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BORA Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 mila_2 napisał(a):jaką ma minę niewiniątka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :-D Minka jest najlepsza :evil_lol: Stwierdziliśmy, że jej chyba aureolkę dorysujemy :p Quote
BORA Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Kilka fotek z dzisiejszego spotkaniu kilku dogomaniaków :lol: Jak z dwóch psów zrobić jednego :grins: Najlepsze na koniec :D Quote
Behemot Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Och, jaka radość na pyszczku! :loveu: Po prostu rozkoszne jest to zdjęcie :loveu: Widzę, że Torcia miała wielkie powodzenie i była dosłownie oblegana przez inne pieski :lol: Ona się tak pięknie bawi! Quote
BORA Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='Behemot'] Och, jaka radość na pyszczku! :loveu: Po prostu rozkoszne jest to zdjęcie :loveu: Widzę, że Torcia miała wielkie powodzenie i była dosłownie oblegana przez inne pieski :lol: Ona się tak pięknie bawi! Radość była ogromna :lol: Ale po 2 godzinach ganiania Tora miała dość, stanęła obok nas i oglądała jak inne pieski biegają :-D Prawie cały czas biegała z Fioną (bokserką), ona lubi bokserki, bo też mają ADHD :diabloti: Może kupić Torci bokserka, jak myślicie? :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Torcia tutaj mi przypomina byczka:lol: te spojrzenie i te uszka:lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts