BORA Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 [quote name='Agga']Ależ z niej śliczna panienka. Kto jej te śmieci podrzucił? No właśnie też się zastanawiam :confused: Przecież ona cały czas spała :cool1: A do domu nikogo obcego by nie wpuściła :diabloti: Quote
mila_2 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 to były krasnoludki - z pewnością krasnoludki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Czoko Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 To ci dopiero specjalistka! Czy Wam działa subskrypcja - czy dzisiaj naprawdę przez prawie cały dzień nikogo znajomego nie było na DOGO? Ja mam w pracy straszne szaleństwo i zaglądam na całkiem króciutko. Muszę wszystko skończyć przed Świętami - walczę o urlop. Quote
BORA Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Błonia :grins: Tora, Pati i mały blabladorek :) Pati:Ugryzę cię :evilbat: Tora:teraz ja ciebie ugryzę :evil_lol: Ale coś ładnie pachnie, chyba się zaraz wytarzamy :diabloti: Tora:stara teraz to mnie nie dogonisz :eviltong: Tora:ojojoj muszę szybciej uciekać, już mnie dogania :-D Tora:ej, no chodź się jeszcze poganiamy 8-) Tora, Nesti i charcik :loveu: Tora ledwo sięga, żeby powąchać :-D A po spacerku pani pojechała na zakupy i przywiozła kostkę :lol: Zakmnęła Torcie w klatce, bo podłogi zmywała ;) Quote
Behemot Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Jak Torcia pięknie się bawi z pieskami! :lol: Aż zazdrość bierze.... :p U nas tylko te piłeczki i piłeczki, czasami ręce mi opadają (i to dosłownie ;)). Quote
BORA Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 A wiedzieliście, że w jednej wiadomości można wstawić tylko 30 zdjęć? :p Ja się właśnie dowiedziała, bo chciałam wstawić 31 8-) Quote
BORA Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Behemot napisał(a):Jak Torcia pięknie się bawi z pieskami! :lol: Aż zazdrość bierze.... :p U nas tylko te piłeczki i piłeczki, czasami ręce mi opadają (i to dosłownie ;)). A jak idziecie w miejsce gdzie jest dużo psów to się z nimi nie bawi ?:cool3: Quote
Behemot Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 BORA napisał(a):A jak idziecie w miejsce gdzie jest dużo psów to się z nimi nie bawi ?:cool3: Nie, woli piłkę :roll: A jeżeli nie dostanie piłki, to szuka patyka :roll: Ładnie bawi się z psami albo kiedy jest na smyczy, albo kiedy wyjeżdżamy na działkę (z sunią naszych znajomych i naszej babci). Quote
BORA Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Ciekawe czy Tora zachęciłaby ją do zabawy :roll: Fajnie by było gdyby się kiedyś spotkały :lol: Quote
anetta Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Jak ladnie dzis u was bylo.... To chyba juz drugi borzojek tylko ze starszy od tego co ja spotkalam w sierpniu :p Tamten mial wiecej rudego jesli dobrze pamietam :p Spotykasz moze takiego ? No taaa, biadna sunia...ktos nabalaganil i ze niby to ona...http://img149.imageshack.us/img149/6708/picture013ps1.jpg :shake: Quote
KaRa_ Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Kosteczki chyba nikomu nie odda, tak pewnie trzyma lapke na niej:lol: :lol: Quote
BORA Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Kosteczki chyba nikomu nie odda, tak pewnie trzyma lapke na niej:lol: :lol: No coś Ty, mi odda wszystko :lol: Quote
BORA Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 [quote name='anetta']Jak ladnie dzis u was bylo.... To chyba juz drugi borzojek tylko ze starszy od tego co ja spotkalam w sierpniu :p Tamten mial wiecej rudego jesli dobrze pamietam :p Spotykasz moze takiego ? No taaa, biadna sunia...ktos nabalaganil i ze niby to ona...http://img149.imageshack.us/img149/6708/picture013ps1.jpg :shake: Nie spotykam takiego :shake: Borzojek to rzadkość, dlatego od razu z aparatem leciałam :evil_lol: Quote
BORA Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Brzydka pogoda dziś była na spacerku :roll: A to spóźniony prezent mikołajkowy :lol: Robimy z Tory pittbula :-D Nie wiem dlaczego Patryk nie chciał się zgodził na śliczną różową obróżkę :p Quote
Behemot Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Ale fajne macie tereny do spacerów! Zazdroszczę... :p Quote
anetta Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='BORA']Nie spotykam takiego :shake: Borzojek to rzadkość, dlatego od razu z aparatem leciałam :evil_lol: No to jeszcze bardziej sie ciesze ze mialam zaszczyt go spotkac ;) Bardzo ladna ta obrozka :cool3: Behemot, ja tez i to bardzo :p [SIZE="1"]Jeszcze bardziej zazdrodzcze miejsca zamieszkania.... Torcia, a cio ty tak ajakas niewyrazna jestes? http://img157.imageshack.us/img157/8895/picture001ho1.jpg :evil_lol: Quote
Behemot Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='anetta'] Torcia, a cio ty tak ajakas niewyrazna jestes? :evil_lol: Tak, tak, Torcia jakaś taka niewyraźna jest, powinna wziąć rutinoscorbin :evil_lol: Quote
BORA Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Już tak nie zazdraszczajcie :eviltong: Ja tu na razie tylko na rok :evil_lol: A później mam wielką nadzieję wrócić, ale jak wróce to będzie ciężki okres szukania pracy bleee :roll: A tak w ogóle to zawsze można się przeprowadzić, przyjeżdzajcie :lol: Chyba pędzę po rutinoscorbin do apteki :-D Wzięłam dzisiaj aparat na spacer, chciałam pokazać filmik jak Tora za piłeczką biega, ale baterii nie naładowałam i się nawet nie włączył :p Quote
Behemot Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 :turn-l: BORA napisał(a): Wzięłam dzisiaj aparat na spacer, chciałam pokazać filmik jak Tora za piłeczką biega, ale baterii nie naładowałam i się nawet nie włączył :p Ależ ja nic ie mówiłam.. :siara: Quote
BORA Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Behemot napisał(a)::turn-l: Ależ ja nic ie mówiłam.. :siara: :eviltong: Dzisiaj wieczorem naładuje i jutro będzie filmik :lol: Quote
BORA Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 zaba14 napisał(a):śliczny macie bannerek :loveu: Dziękujemy :lol: Quote
justynia Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 OOO, Torcia nie wyje, super!!!! Wreszcie się psisku znudziło :lol: Dołączam się do zazdrości o Twoje miejsce zamieszkania, ech, w taką pogodę fajne by było posiedzieć w jakiejś przytulnej kawiarni czy knajpce, a tu u mnie w mieście nic takiego nie ma.... Quote
BORA Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 justynia napisał(a):OOO, Torcia nie wyje, super!!!! Wreszcie się psisku znudziło :lol: Dołączam się do zazdrości o Twoje miejsce zamieszkania, ech, w taką pogodę fajne by było posiedzieć w jakiejś przytulnej kawiarni czy knajpce, a tu u mnie w mieście nic takiego nie ma.... Tora nie wyje już ponad miesiąc :multi:Tak szybko zleciało, nawet nie zauważyłam, że to już miesiąc :lol: A ja oczywiście zapraszam do nas :lol: No właśnie jakby kiedykolwiek ktoś z was był w Krakowie to niech nawet nie próbuje tego ukrywać przed nami :eviltong: Quote
Recommended Posts