Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Śliczna i stateczna jest ta Twoja dama a za kilka dni będzie Jubilatką...
Czy nie wiesz przypadkowo jak można wkleić seryjne zdjęcia żeby powstał filmik. Do "photobucketa" narazie nic ciekawego nie znalazłam.
Pozdrawiamy

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Behemot napisał(a):
Halo! Jest tam kto? :candle:

Jesteśmy :razz: Nadeszła zima jesienią i już nic nie chce się robić :evil_lol:
Nie mam o czym pisać...nic ciekawego się nie dzieje, Tora dalej sobie wyje...już tracę nadzieję, że kiedykolwiek przestanie :roll: Jest lepiej niż było, ale nie jest tak jak powinno być :-(

Posted

Czoko napisał(a):
Śliczna i stateczna jest ta Twoja dama a za kilka dni będzie Jubilatką...
Czy nie wiesz przypadkowo jak można wkleić seryjne zdjęcia żeby powstał filmik. Do "photobucketa" narazie nic ciekawego nie znalazłam.
Pozdrawiamy

Jutro Tora skończy roczek :lol:

Niestety nie wiem jak zrobić filmik ze zdjęć :niewiem:

Posted

BORA napisał(a):
Jutro Tora skończy roczek :lol:

No to ja już zawczasu założę życzenia :lol:
Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday, dear Torciunia, happy birthday to you!

:new-bday::tort::BIG::cunao::bday:

Jak ten czas leci, tak niedawno miałyśmy malutkie kluseczki, a teraz nasze suńcie to już dorosłe panny... :lol:

Posted

:new-bday: Wszystkiego najlepszego dla Jubilatki!!

Daleko szukałam odpowiedzi na pytanie o przeróbkę zdjęć a mój syn zna odpowiedź - co prawda powiedział mi wszystko ekspresowo w ciągu pół minuty ale może kiedyś trochę wolniej mi wszystko pokaże.

Posted

Dziękujemy bigoski :lol:

Szybko zleciał nam ten roczek ;) W sumie dopiero za półtora miesiąca minie rok od kiedy Tora jest z nami :cool3:

Wiecie co? Wydaje mi się, że ostatnio Tora już jakby dużo ciszej wyje :razz: Ogólnie wygląda to tak jakby to robiła i sama nie wiedziała po co i dlaczego, tak jakby już trochę z przyzwyczajenie :roll: Jakbym chciała, żeby w końcu przestała całkowicie :cool1: Tylko, żeby jej takie dziwne przyzwyczajenie nie zostało do końca :shake:

Posted

[SIZE=6]Tora wczoraj nie wyła

:laola::sweetCyb::jumpie::laola:
[SIZE=2]
Sama była prawie 3,5 godziny :lol: Cały czas spała, tylko kilka razy pobiegła do drzwi i szczekała, widocznie ktoś chodził :evil_lol: Normalnie nie wierzę, że tak już może być zawsze, ale bardzo bym chciała :lol: To dopiero jeden raz, więc wszystko może wrócić do stanu jaki był jeszcze niedawno...mam jednak nadzieję, że będzie tylko lepiej :lol: Trzymajcie kciuki, bo dzisiaj nie będzie mnie dłużej :kciuki:

Posted

BORA napisał(a):
[SIZE=6]Tora wczoraj nie wyła

:laola::sweetCyb::jumpie::laola:

Bardzo mocno trzymam kciuki i ja i wszystkie kocio-psie łapki. Oby tak dalej...kroczek po kroczku może być juz tylko coraz lepiej.
Pozdrawiam Ewa

Posted

Powinnam się cieszyć i się cieszę, ale jeszcze nie do końca :oops:

Zaraz wychodzę i mam obawy co będzie :cool1: Chyba nigdy tego strachu się nie pozbędę. Tora przestanie wyć, a mnie trzeba będzie z tych niepewności leczyć :evil_lol:

Posted

mila_2 napisał(a):
:multi::multi::multi:
btw. to ja poproszę o to żeby Becia wyrosła z zapędów niszczycielskich:cool3::cool3::cool3:

Ja też! Ja też! o to samo ale o Choco!
W jakim wieku jest Becia i czy macie gdzieś Galerię - jeszcze Was nie znam?

Posted

Czoko napisał(a):
Ja też! Ja też! o to samo ale o Choco!
W jakim wieku jest Becia i czy macie gdzieś Galerię - jeszcze Was nie znam?

to może wymienimy doświadczenia;)
Beczka za kilka dni skończy 15 m-cy;> stara dooopppaa z niej a nasza galeria istnieje pod dużo mówiącym tytułem: Beta - sznaucerka olbrzymka;)

btw. Bora - sorry za zaśmiecanie wątku;)

Posted

A wasze psy zniszczyły coś wartościowego czy jakieś takie mniejsze szkody? Kiedyś czytałam taki topic o niszczących psach, ale tamte to naprawdę niszczyły...łóżka, drzwi itp. :cool1:

Edit:Właśnie doczytałam o wyczynach Beci, taka duża dziewczynka, a takie rzeczy robi, oj nieładnie Beciu :nono:

Posted

BORA napisał(a):
A wasze psy zniszczyły coś wartościowego czy jakieś takie mniejsze szkody? Kiedyś czytałam taki topic o niszczących psach, ale tamte to naprawdę niszczyły...łóżka, drzwi itp. :cool1:

Edit:Właśnie doczytałam o wyczynach Beci, taka duża dziewczynka, a takie rzeczy robi, oj nieładnie Beciu :nono:

Choco działa na mniejszą skalę ale przez zaskoczenie gdy już uśpi naszą czujnosć. Uwielbia wszystko głównie pachnące nami - bieliznę, obuwie, ubrania - np. pidżamy, koszulki, czapki. najbardziej mnie zdenerwowała gdy pogryzła kabelek od nowiutkiego aparatu fotograficznego, ma na swoim koncie kilka razy kabel telefoniczny, poszwy, poduszki rehabilitacyjne, poduszki tapczaników...

Posted

A Tora gryzła raczej jak była mała:kabel od telefonu, moje śliczne kozaczki zimowe :evil_lol: Kawałek dywanu, kabel od internetu, kilka skarpetek.

Jak już była większa to upatrzyła sobie moje skórzane buty Nike :cool1: nie wiem o co jej chodziło, ale kilka razy brała prawego buta i obryzała go, sznurówki na kilka kawałków rozwaliła, lewego buta nie tknęła...teraz chodzę w nich tylko na spacery z Torą :lol: A najlepsze jest to, że moja siostra ma takie same buty...i jej też nadgryzła prawego buta...w mniejszym stopniu niż mojego, ale siostra wtedy zła była :angryy: Od tamtej pory chowam te buty, bo innych nie rusza na szczęście :evil_lol:

Posted

mila_2 napisał(a):
btw. Bora - sorry za zaśmiecanie wątku;)

Śmiało możecie gadać o czym chcecie :lol: Tu się nie wiele dzieje, a tak przynajmniej będzie co poczytać ;)