Czoko Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Śliczna i stateczna jest ta Twoja dama a za kilka dni będzie Jubilatką... Czy nie wiesz przypadkowo jak można wkleić seryjne zdjęcia żeby powstał filmik. Do "photobucketa" narazie nic ciekawego nie znalazłam. Pozdrawiamy Quote
BORA Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Behemot napisał(a):Halo! Jest tam kto? :candle: Jesteśmy :razz: Nadeszła zima jesienią i już nic nie chce się robić :evil_lol: Nie mam o czym pisać...nic ciekawego się nie dzieje, Tora dalej sobie wyje...już tracę nadzieję, że kiedykolwiek przestanie :roll: Jest lepiej niż było, ale nie jest tak jak powinno być :-( Quote
BORA Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Czoko napisał(a):Śliczna i stateczna jest ta Twoja dama a za kilka dni będzie Jubilatką... Czy nie wiesz przypadkowo jak można wkleić seryjne zdjęcia żeby powstał filmik. Do "photobucketa" narazie nic ciekawego nie znalazłam. Pozdrawiamy Jutro Tora skończy roczek :lol: Niestety nie wiem jak zrobić filmik ze zdjęć :niewiem: Quote
Behemot Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 BORA napisał(a):Jutro Tora skończy roczek :lol: No to ja już zawczasu założę życzenia :lol: Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday, dear Torciunia, happy birthday to you! :new-bday::tort::BIG::cunao::bday: Jak ten czas leci, tak niedawno miałyśmy malutkie kluseczki, a teraz nasze suńcie to już dorosłe panny... :lol: Quote
anetta Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Jupiii, Torcia ma urodzinki :sweetCyb: Stoo laaaat, stoooo laaat, nieeeeeeeech zyyyyje, zyyyyyje nnaaaaaaam!!!!! :BIG::cunao::new-bday::tort::BIG: Quote
olekg89 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Wszystkiego najlepszego Dla TORY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bliźniaczki mojej Kaji:D Quote
BORA Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Behemot, anetta, olekg18 dziękujemy za życzenia :lol: Mam nadzieję, że Tora z wiekiem w końcu zmądrzeje :cool3: Quote
Czoko Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 :new-bday: Wszystkiego najlepszego dla Jubilatki!! Daleko szukałam odpowiedzi na pytanie o przeróbkę zdjęć a mój syn zna odpowiedź - co prawda powiedział mi wszystko ekspresowo w ciągu pół minuty ale może kiedyś trochę wolniej mi wszystko pokaże. Quote
anetta Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Mam nadzieję, że Tora z wiekiem w końcu zmądrzeje My tez mamy taka nadzieje :lol::lol: A mowiac serio to bedzie dobrze!! :p Zobaczysz. Quote
mila_2 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 a ja jak zwykle spóźniona:cool3::cool3::cool3::cool3: ale samych długich spacerów, wielkich kości i pociechy z Państwa Torciu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BORA Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Czoko i mila_2 dziękujemy za życzenia :lol: Quote
bigos Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 :new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday: Spóźnione, ale wszystkiego naj...naj...naj... Quote
BORA Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Dziękujemy bigoski :lol: Szybko zleciał nam ten roczek ;) W sumie dopiero za półtora miesiąca minie rok od kiedy Tora jest z nami :cool3: Wiecie co? Wydaje mi się, że ostatnio Tora już jakby dużo ciszej wyje :razz: Ogólnie wygląda to tak jakby to robiła i sama nie wiedziała po co i dlaczego, tak jakby już trochę z przyzwyczajenie :roll: Jakbym chciała, żeby w końcu przestała całkowicie :cool1: Tylko, żeby jej takie dziwne przyzwyczajenie nie zostało do końca :shake: Quote
anetta Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Jakbym chciała, żeby w końcu przestała całkowicie Zycze Ci tego z calego serca :thumbs::thumbs: Quote
BORA Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 [SIZE=6]Tora wczoraj nie wyła :laola::sweetCyb::jumpie::laola: [SIZE=2] Sama była prawie 3,5 godziny :lol: Cały czas spała, tylko kilka razy pobiegła do drzwi i szczekała, widocznie ktoś chodził :evil_lol: Normalnie nie wierzę, że tak już może być zawsze, ale bardzo bym chciała :lol: To dopiero jeden raz, więc wszystko może wrócić do stanu jaki był jeszcze niedawno...mam jednak nadzieję, że będzie tylko lepiej :lol: Trzymajcie kciuki, bo dzisiaj nie będzie mnie dłużej :kciuki: Quote
Czoko Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 BORA napisał(a):[SIZE=6]Tora wczoraj nie wyła :laola::sweetCyb::jumpie::laola: Bardzo mocno trzymam kciuki i ja i wszystkie kocio-psie łapki. Oby tak dalej...kroczek po kroczku może być juz tylko coraz lepiej. Pozdrawiam Ewa Quote
anetta Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Jeeeeeeeee :bigcool: swietna wiadomosc!!! :kciuki: Quote
mila_2 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 :multi::multi::multi: yes, yes, yes - Dzielna Dziewczynka btw. to ja poproszę o to żeby Becia wyrosła z zapędów niszczycielskich:cool3::cool3::cool3: Quote
BORA Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Powinnam się cieszyć i się cieszę, ale jeszcze nie do końca :oops: Zaraz wychodzę i mam obawy co będzie :cool1: Chyba nigdy tego strachu się nie pozbędę. Tora przestanie wyć, a mnie trzeba będzie z tych niepewności leczyć :evil_lol: Quote
Czoko Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 mila_2 napisał(a)::multi::multi::multi: btw. to ja poproszę o to żeby Becia wyrosła z zapędów niszczycielskich:cool3::cool3::cool3: Ja też! Ja też! o to samo ale o Choco! W jakim wieku jest Becia i czy macie gdzieś Galerię - jeszcze Was nie znam? Quote
mila_2 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Czoko napisał(a):Ja też! Ja też! o to samo ale o Choco! W jakim wieku jest Becia i czy macie gdzieś Galerię - jeszcze Was nie znam? to może wymienimy doświadczenia;) Beczka za kilka dni skończy 15 m-cy;> stara dooopppaa z niej a nasza galeria istnieje pod dużo mówiącym tytułem: Beta - sznaucerka olbrzymka;) btw. Bora - sorry za zaśmiecanie wątku;) Quote
BORA Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 A wasze psy zniszczyły coś wartościowego czy jakieś takie mniejsze szkody? Kiedyś czytałam taki topic o niszczących psach, ale tamte to naprawdę niszczyły...łóżka, drzwi itp. :cool1: Edit:Właśnie doczytałam o wyczynach Beci, taka duża dziewczynka, a takie rzeczy robi, oj nieładnie Beciu :nono: Quote
Czoko Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 BORA napisał(a):A wasze psy zniszczyły coś wartościowego czy jakieś takie mniejsze szkody? Kiedyś czytałam taki topic o niszczących psach, ale tamte to naprawdę niszczyły...łóżka, drzwi itp. :cool1: Edit:Właśnie doczytałam o wyczynach Beci, taka duża dziewczynka, a takie rzeczy robi, oj nieładnie Beciu :nono: Choco działa na mniejszą skalę ale przez zaskoczenie gdy już uśpi naszą czujnosć. Uwielbia wszystko głównie pachnące nami - bieliznę, obuwie, ubrania - np. pidżamy, koszulki, czapki. najbardziej mnie zdenerwowała gdy pogryzła kabelek od nowiutkiego aparatu fotograficznego, ma na swoim koncie kilka razy kabel telefoniczny, poszwy, poduszki rehabilitacyjne, poduszki tapczaników... Quote
BORA Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 A Tora gryzła raczej jak była mała:kabel od telefonu, moje śliczne kozaczki zimowe :evil_lol: Kawałek dywanu, kabel od internetu, kilka skarpetek. Jak już była większa to upatrzyła sobie moje skórzane buty Nike :cool1: nie wiem o co jej chodziło, ale kilka razy brała prawego buta i obryzała go, sznurówki na kilka kawałków rozwaliła, lewego buta nie tknęła...teraz chodzę w nich tylko na spacery z Torą :lol: A najlepsze jest to, że moja siostra ma takie same buty...i jej też nadgryzła prawego buta...w mniejszym stopniu niż mojego, ale siostra wtedy zła była :angryy: Od tamtej pory chowam te buty, bo innych nie rusza na szczęście :evil_lol: Quote
BORA Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 mila_2 napisał(a):btw. Bora - sorry za zaśmiecanie wątku;) Śmiało możecie gadać o czym chcecie :lol: Tu się nie wiele dzieje, a tak przynajmniej będzie co poczytać ;) Quote
Recommended Posts