Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Behemot napisał(a):
Posikałam się ze śmiechu :roflt::roflt::roflt:

A ja po prostu uwielbiam ten film :lol:
Pierwszy raz widziałam go chyba ponad rok temu i dalej mi się podoba. Pies jest po prostu niepowtarzalny :evil_lol:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj nie było tak źle. Była sama 5 godzin. Przez prawie 3 godziny spała, spała godzinkę, budziła się, wyła kilka minut i dalej spała :razz: To już naprawdę nieźle, bo wcześniej nie spała w ogóle, tylko łaziła z kąta w kąt. Oby było coraz lepiej :cool3: Najgorsza była pierwsza i ostatnia godzina...wyła chyba po pół godziny na początku i na końcu :roll:

Posted

Zaglądam do Ciebie – zanim zniknę na dłużej chcę odwiedzić znajomych ale nie mam czasu na dokładniejsze przeglądanie Galerii – zaczyna się kolejny sezon i moje szaleństwo w pracy.
Widzę że już z Torcią jest troszkę lepiej - cieszę się.
Pozdrawiam Ewa

Posted

Dzisiaj nie było lepiej niż wczoraj, ale też nie było gorzej :cool1:
Spała w sumie ponad 3 godziny, pozostałe 2 łaziła i wyła :roll:
Czekamy na lepsze dni :razz:

Posted

Chciałam wstawic fotki, bo tylko cały czas gadam i już nawet nikt czytac nie chce :eviltong: Ale po przeinstalowaniu windowsa nie mogę wrzucic zdjęc z aparatu :roll:

Znowu byliśmy na Błoniach, pogoda była świetna, świeciło słoneczko i było tak gorąco, że wszyscy kurtki pozdejmowali :lol: Koniec października i taka pogoda :lol:

Później oczywiście musieliśmy wybyc z domu w ramach cwiczeń, żeby Tora sama posiedziała. Połaziliśmy po sklepach, kupiliśmy jedzenie i do domku. Nie było nas prawie 2 godziny....i....Tora była cichutko :multi: Nie wyła, tylko cichutko piszczała trochę i chyba ktoś przechodził obok drzwi to chwilę poszczekała :Cool!::bigcool:Jak ja bym chciała, żeby tak już było, żeby od dzisiaj było tylko coraz lepiej :cool3:

Posted

Sama widzisz, że w końcu musi być lepiej :multi: Może Torcia poprostu potrzebuje więcej czasu na przyzwyczajenie się do bycia w samotności, napewno już wkrótce będziecie mogli ją spokojnie zostawić na parę godzin :kciuki:
A fotki, faktycznie, fajnie by było jakby się pojawiły :cool3:

Posted

Ona musi się przyzwyczaic, nie ma wyjścia :evil_lol:
Kombinuje z tymi fotkami, ale nie wiem o co chodzi, programy zainstalowane i nic :roll:

Posted

Koma napisał(a):
Heh, na mnie nie licz jeśli chodzi o pomoc przy programach bo ja jestem muł komputerowy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A mój komputerowiec sobie śpi :razz: Nie będę budzic, poczekam aż się sam obudzi :evil_lol: A to pewnie jakaś drobnostka, pewnie trzeba coś raz klinkąc i zadziała :-D

Posted

Nareszcie do Was na momencik zaglądam. Łudziłam się że popracuję dziś nad jakimiś naszymi zdjęciam a po spacerze okazało się że u męża są znajomi a zdjęcia są w komputerze w tamtym pokoju a net u syna..
Też dziś była śliczna pogoda - w tygodniu gdy siedzę w biurze nawet nie wiem co jest za oknem.
Uff zasiedziałam się i o mało nie spaliłam mięsa na jutrzejszy obiad a tu jeszcze kot mi pomaga pisać...
Widzisz z Torcią będzie tylko coraz lepiej...

Pozdrawiam Ewa

Posted

No to dla Torci naleza sie oklaski :) Brawo mala, oby tak dalej :klacz:

Bora, slyszalas cos o Hubertusie w Krk lub gdzies obok? :razz:

JUz sie ni emog edoczekac tych foteczek :loveu:

Posted

anetta napisał(a):
No to dla Torci naleza sie oklaski :) Brawo mala, oby tak dalej :klacz:

Bora, slyszalas cos o Hubertusie w Krk lub gdzies obok? :razz:

JUz sie ni emog edoczekac tych foteczek :loveu:

Nic o Hubertusie nie słyszałam, ja się tym nie interesuje i chyba nikt z mojego najbliższego otoczenia też nie ;) Ale pewnie gdzieś coś jest :cool3:

Posted

W tym miejscu Tora spędza samotne chwile w domku ;)

Zdjęcia z wczoraj, trochę mało, ale zapomniałam, że mam aparat w torebce :-D i dopiero pod koniec kilka fotek zrobiłam :evil_lol:

Posted

BORA napisał(a):
W tym miejscu Tora spędza samotne chwile w domku ;)

Tak samotnie Torcia spędza czas rozłąki???:cool3::cool3::cool3: U nas na posłaniu Beczki wala sie 128 różnych zabawek zaczynając od ukradzionego w okresie szczenięstwa buta-korka Panu, poprzez rękawiczki, 120 zwłok pluszaków, sznurki, starą koszulkę;)

Posted

Ona nic nie chce gryźć ani niczym się bawić jak jest sama :roll: Czasami ma tam w kącie wciśnięta kość, której i tak nie gryzie. Rozkładam jej po domu zabawki, których nie rusza...więc raczej Torcia pilnuje porządku :evil_lol:

Posted

Wolałabym, żeby ona urządzała takie zabawy niż bezsensownie wyła w oczekiwaniu na mój powrót :roll:
A Becia z tego wyrośnie ;)

Posted

BORA napisał(a):
A Becia z tego wyrośnie ;)

i to mnie trzyma przy życiu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Obecne jej hobby to moszczenie się na naszym łóżku;) a najlepiej śpi się na Pańciowej poduszcze:cool3::cool3::cool3:

Posted

Patka napisał(a):
prawdziwa dama łapki trzyma własnie tak ...

:-D Tora często tak się kładzie :lol: Tutaj była lekko zgarbiona, ale czasami jeszcze tak prościutko leży i głowa wysoko :evil_lol: