BORA Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Behemot napisał(a):Posikałam się ze śmiechu :roflt::roflt::roflt: A ja po prostu uwielbiam ten film :lol: Pierwszy raz widziałam go chyba ponad rok temu i dalej mi się podoba. Pies jest po prostu niepowtarzalny :evil_lol: Quote
Agga Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 No obejrzałam filmik. Pies jest rewalacyjny. Troche taki jakiś nadpobudliwy. Quote
BORA Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Wczoraj nie było tak źle. Była sama 5 godzin. Przez prawie 3 godziny spała, spała godzinkę, budziła się, wyła kilka minut i dalej spała :razz: To już naprawdę nieźle, bo wcześniej nie spała w ogóle, tylko łaziła z kąta w kąt. Oby było coraz lepiej :cool3: Najgorsza była pierwsza i ostatnia godzina...wyła chyba po pół godziny na początku i na końcu :roll: Quote
Czoko Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Zaglądam do Ciebie – zanim zniknę na dłużej chcę odwiedzić znajomych ale nie mam czasu na dokładniejsze przeglądanie Galerii – zaczyna się kolejny sezon i moje szaleństwo w pracy. Widzę że już z Torcią jest troszkę lepiej - cieszę się. Pozdrawiam Ewa Quote
BORA Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Dzisiaj nie było lepiej niż wczoraj, ale też nie było gorzej :cool1: Spała w sumie ponad 3 godziny, pozostałe 2 łaziła i wyła :roll: Czekamy na lepsze dni :razz: Quote
BORA Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Chciałam wstawic fotki, bo tylko cały czas gadam i już nawet nikt czytac nie chce :eviltong: Ale po przeinstalowaniu windowsa nie mogę wrzucic zdjęc z aparatu :roll: Znowu byliśmy na Błoniach, pogoda była świetna, świeciło słoneczko i było tak gorąco, że wszyscy kurtki pozdejmowali :lol: Koniec października i taka pogoda :lol: Później oczywiście musieliśmy wybyc z domu w ramach cwiczeń, żeby Tora sama posiedziała. Połaziliśmy po sklepach, kupiliśmy jedzenie i do domku. Nie było nas prawie 2 godziny....i....Tora była cichutko :multi: Nie wyła, tylko cichutko piszczała trochę i chyba ktoś przechodził obok drzwi to chwilę poszczekała :Cool!::bigcool:Jak ja bym chciała, żeby tak już było, żeby od dzisiaj było tylko coraz lepiej :cool3: Quote
Koma Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Sama widzisz, że w końcu musi być lepiej :multi: Może Torcia poprostu potrzebuje więcej czasu na przyzwyczajenie się do bycia w samotności, napewno już wkrótce będziecie mogli ją spokojnie zostawić na parę godzin :kciuki: A fotki, faktycznie, fajnie by było jakby się pojawiły :cool3: Quote
BORA Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Ona musi się przyzwyczaic, nie ma wyjścia :evil_lol: Kombinuje z tymi fotkami, ale nie wiem o co chodzi, programy zainstalowane i nic :roll: Quote
Koma Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Heh, na mnie nie licz jeśli chodzi o pomoc przy programach bo ja jestem muł komputerowy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
BORA Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Koma napisał(a):Heh, na mnie nie licz jeśli chodzi o pomoc przy programach bo ja jestem muł komputerowy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A mój komputerowiec sobie śpi :razz: Nie będę budzic, poczekam aż się sam obudzi :evil_lol: A to pewnie jakaś drobnostka, pewnie trzeba coś raz klinkąc i zadziała :-D Quote
Koma Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Mam tylko nadzieję że jeszcze dzisiaj fotki Torci zobaczymy ;) Quote
Czoko Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Nareszcie do Was na momencik zaglądam. Łudziłam się że popracuję dziś nad jakimiś naszymi zdjęciam a po spacerze okazało się że u męża są znajomi a zdjęcia są w komputerze w tamtym pokoju a net u syna.. Też dziś była śliczna pogoda - w tygodniu gdy siedzę w biurze nawet nie wiem co jest za oknem. Uff zasiedziałam się i o mało nie spaliłam mięsa na jutrzejszy obiad a tu jeszcze kot mi pomaga pisać... Widzisz z Torcią będzie tylko coraz lepiej... Pozdrawiam Ewa Quote
anetta Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 No to dla Torci naleza sie oklaski :) Brawo mala, oby tak dalej :klacz: Bora, slyszalas cos o Hubertusie w Krk lub gdzies obok? :razz: JUz sie ni emog edoczekac tych foteczek :loveu: Quote
BORA Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 anetta napisał(a):No to dla Torci naleza sie oklaski :) Brawo mala, oby tak dalej :klacz: Bora, slyszalas cos o Hubertusie w Krk lub gdzies obok? :razz: JUz sie ni emog edoczekac tych foteczek :loveu: Nic o Hubertusie nie słyszałam, ja się tym nie interesuje i chyba nikt z mojego najbliższego otoczenia też nie ;) Ale pewnie gdzieś coś jest :cool3: Quote
BORA Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 W tym miejscu Tora spędza samotne chwile w domku ;) Zdjęcia z wczoraj, trochę mało, ale zapomniałam, że mam aparat w torebce :-D i dopiero pod koniec kilka fotek zrobiłam :evil_lol: Quote
mila_2 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 BORA napisał(a):W tym miejscu Tora spędza samotne chwile w domku ;) Tak samotnie Torcia spędza czas rozłąki???:cool3::cool3::cool3: U nas na posłaniu Beczki wala sie 128 różnych zabawek zaczynając od ukradzionego w okresie szczenięstwa buta-korka Panu, poprzez rękawiczki, 120 zwłok pluszaków, sznurki, starą koszulkę;) Quote
Koma Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 To faktycznie samotnie :hmmmm: Chyba że to tylko taki porządek na potrzeby sesji, a w rzeczywistości... :evil_lol: ;) Quote
BORA Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Ona nic nie chce gryźć ani niczym się bawić jak jest sama :roll: Czasami ma tam w kącie wciśnięta kość, której i tak nie gryzie. Rozkładam jej po domu zabawki, których nie rusza...więc raczej Torcia pilnuje porządku :evil_lol: Quote
mila_2 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 zazdroszczę, szczerze zazdroszczę:):) Becia to bałaganiarz całą gębą:razz::razz: Quote
BORA Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Wolałabym, żeby ona urządzała takie zabawy niż bezsensownie wyła w oczekiwaniu na mój powrót :roll: A Becia z tego wyrośnie ;) Quote
mila_2 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 BORA napisał(a):A Becia z tego wyrośnie ;) i to mnie trzyma przy życiu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Obecne jej hobby to moszczenie się na naszym łóżku;) a najlepiej śpi się na Pańciowej poduszcze:cool3::cool3::cool3: Quote
Patka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 prawdziwa dama łapki trzyma własnie tak ... Quote
BORA Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Patka napisał(a):prawdziwa dama łapki trzyma własnie tak ... :-D Tora często tak się kładzie :lol: Tutaj była lekko zgarbiona, ale czasami jeszcze tak prościutko leży i głowa wysoko :evil_lol: Quote
mila_2 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 a pazurkami kręci młynka;) jak Dama:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts