BORA Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 zaba14 napisał(a):FOTKI FOTKI! "mojej" kochanej Tory ktora tak ładnie mnie budziła :loveu: Hehehe :evil_lol: Jutro zadbam o galerię Tory, dzisiaj wrzucałam fotki na galerii zlotu ;) Quote
zaba14 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 BORA napisał(a):Hehehe :evil_lol: Jutro zadbam o galerię Tory, dzisiaj wrzucałam fotki na galerii zlotu ;) Hihi mam nadzieję ;) ja jutro chcę iść z psem na pola może cos cyknę ;) dziś już z nim byłam ale nie wziełam aparatu jakoś mam go dość :lol: Quote
mila_2 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 zaba14 napisał(a):FOTKI FOTKI! "mojej" kochanej Tory ktora tak ładnie mnie budziła :loveu: ciekawa jestem jak to "budzenie" wyglądało:D:D:D Quote
BORA Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 mila_2 napisał(a):ciekawa jestem jak to "budzenie" wyglądało:D:D:D Tora robiła podkop pod namiotem, a później stukała łapką tam gdzie jest wejście i do tego jeszcze piszczała :evil_lol: Zaraz wybiorę jakieś fotki ;) Quote
BORA Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 Zdjęcia ze zlotu Tora i Czarek Tora, Cerigen i Czarek Tora i Cerigen Tora i Tofik zaba14, Dawid i Tora '' Wypatrujemy kto idzie.... i obszczekujemy :evil_lol: Ja i Tora Po powrocie do domu Tora weszła do torby (chyba chciała na zlot) :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Tora :loveu: :loveu: Bora - miło było Was poznać, mam nadzieję, że jeszcze niejednokrotnie się spotkamy :multi: Quote
bigos Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 ja równiez się cieszę, że mogłam Was poznać. pozdrawiam:iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
BORA Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Tora :loveu: :loveu: Bora - miło było Was poznać, mam nadzieję, że jeszcze niejednokrotnie się spotkamy :multi: [quote name='bigos']ja równiez się cieszę, że mogłam Was poznać. pozdrawiam:iloveyou::iloveyou::iloveyou: Nam też było miło Was poznać :lol: Mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy, bo na zlocie nie rozmawiałyśmy dużo :cool1: Dużo ludzi było i ciężko było z każdym dobrze się poznać ;) Quote
BORA Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 Hehehehehehehe zapomniałam o tej fotce, nieźle, teraz wszyscy zobaczą mnie w stroju kąpielowym :evil_lol: Kara to było Twoim aparatem robione? Myślałam, że żaby :razz: Już wiem....żaba też ma fotki z basenu i Ty zrobiłaś jedną ;) Quote
KaRa_ Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 BORA napisał(a):Hehehehehehehe zapomniałam o tej fotce, nieźle, teraz wszyscy zobaczą mnie w stroju kąpielowym :evil_lol: Kara to było Twoim aparatem robione? Myślałam, że żaby :razz: Już wiem....żaba też ma fotki z basenu i Ty zrobiłaś jedną ;) A no ta fotka była robiona moim aparatem;) Quote
BORA Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 Zdjęcie zrobione przez Patikujek_Zabrze ;) A to zrobione przez zaba14 :lol: Quote
zaba14 Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 a no robiłam fotki na basenie :) chyba było wam troszkę zimno :evil_lol: podkop ;) Tora i Kaja da się przekupić? ee nie :) maślane oczeta :) na ognisku Quote
BORA Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 Dzięki żabko :calus: Właśnie miałam te fotki tutaj wkleić :lol: Naprawdę widać na tych zdjęciach, że było zimno, ale tylko my się odważyliśmy :ylsuper: Quote
zaba14 Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='BORA']Dzięki żabko :calus: Właśnie miałam te fotki tutaj wkleić :lol: Naprawdę widać na tych zdjęciach, że było zimno, ale tylko my się odważyliśmy :ylsuper: otóż to :) Quote
justynia Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Cześć BORA! Widzę, że zlot bardzo udany. Super! A gdzie mieliście taki piękny basenik? 1 września już niedługo, umówiłaś się już na sterylkę? Ja byłam u weta się zorientować, ale dalej nie jestem przekonana... Ech! No a jak nauka zostawania w domciu? Trocia robi postępy? Ojej, ale Cię zalałam pytaniami, ciekawska jestem strasznie :oops: Quote
zaba14 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 taki ładny basen to na terenie ośrodka :P i z tego co Agnieszka mówiła to sa umowione na sterylke :) ale na kiedy to nie wiem :P za jakis tydzien chyba :P Quote
BORA Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 Umówiona jeszcze nie jestem. Jak pojadę do Białegostoku to się umówię :lol: Ale raczej kolejek nie ma, bo jak w czerwcu rozmawiałam to mówili, że wystarczy kilka dni wcześniej się umówić. W piątek jedziemy, a w sobotę idę się umówić. Nie wiem czy to będzie dokładnie 1 września, być może dzień lub 2 wcześniej ;) Z zostawaniem nie ma postępów niestety :-( Dzisiaj pojechalismy do sklepu na godzinę...nagraliśmy ją i wyła 58 minut :roll: Nie wiem co robić :-( Ostatnio odpuściłam ćwiczenia, może to dlatego, ale to nie jest takie proste :shake: Quote
justynia Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='BORA']Umówiona jeszcze nie jestem. Jak pojadę do Białegostoku to się umówię :lol: Ale raczej kolejek nie ma, bo jak w czerwcu rozmawiałam to mówili, że wystarczy kilka dni wcześniej się umówić. W piątek jedziemy, a w sobotę idę się umówić. Nie wiem czy to będzie dokładnie 1 września, być może dzień lub 2 wcześniej ;) Czyli tak, jak u nas, też trzeba się umówić parę dni przed. Tylko ja się jeszcze nie zdecydowałam :shake:, ale jestem już blisko :evil_lol: [quote name='BORA'] Z zostawaniem nie ma postępów niestety :-( Dzisiaj pojechalismy do sklepu na godzinę...nagraliśmy ją i wyła 58 minut :roll: Nie wiem co robić :-( Ostatnio odpuściłam ćwiczenia, może to dlatego, ale to nie jest takie proste :shake: Ojej :sad: Aż 58 minut, to pewnie ochrypła :evil_lol: A tak serio, to współczuję, tego najbardziej się bałam, biorąc Tamę, bo z sąsiadami nigdy nic nie wiadomo... Ale nie ma psa, który by się nie nauczył zostawać sam w domu, tylko cierpliwości trzeba... Nie wiem, czy przeglądałaś taką stronkę: http://www.dogs.gd.pl/kliker/ Tam po prawej w żółtej ramce jest "praktyka- jak nauczyć psa...?" NO i mniej więcej pośrodku strony będzie tekst. Popatrz też na ?"maile zebrane", może coś Ci to podpowie. ;) Quote
BORA Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 justynia dzięki :calus: Czytałam to już, chyba nie ma takiej strony, której bym nie czytała...Gdyby nie było nas 5 godzin to by wyła 5 godzin...Jak weszliśmy to była taka zmęczona jakby biegała przez ten czas, dyszała :shake: Quote
zaba14 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 a probowaliscie wlaczyc jej radio? porozsypywac zabawki? sa takie fajne kule w zoologicznym do ktorych wsypuje sie karme i gdy pies traca ja nosem to granulek wypada, moze to ja jakos zabawi? :roll: Quote
BORA Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 zaba14 napisał(a):a probowaliscie wlaczyc jej radio? porozsypywac zabawki? sa takie fajne kule w zoologicznym do ktorych wsypuje sie karme i gdy pies traca ja nosem to granulek wypada, moze to ja jakos zabawi? :roll: Radio jeszcze nie było wypróbowane, spróbujemy. Zabawki ma, ma też taką piłkę z dziurkami, ale ona się niczym nie interesuje jak wychodzimy, a zabawkami to już najmniej. Wczoraj zostawiłam jej 3 wędzone uszy i kość taką białą, nawet pasztetem ją wysmarowałam...uszy zjadła, wylizała pasztet i zaczęła koncert :-( Spróbuje jeszcze z takimi dużymi kośćmi, na przykład cielęcymi, tylko u nas w sklepie nie ma, będę musiała poszukać, myślę, że taka prawdziwa kość może z kawałkami mięsa by ją zainteresowała. Jutro wyjeżdżam do Białegostoku, więc znowu nie będzie nauki...tam przynajmniej nie wyje...Mam jeszcze taki plan, żeby przywieźć tutaj też Oskara, może w jego towarzystwie będzie spokojniejsza. No i takim sposobem miałabym 2 psy :cool3: Tylko ciekawe czy pozwolą mi zabrać Oskara :roll: Jak ostatnio o tym wspomniałam to powiedzieli, że nigdzie go nie zabiorę :razz: Zbliża się powoli październik, jak sobie o tym pomyślę, to chce mi się wyć :placz:Co będzie jak ona dalej będzie wyła? Co będzie jak będę musiała wychodzić na 3,4,5 godzin? :help1: Quote
Behemot Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Borciu, w ostatnim numerze "Mojego psa" czytałam o uspokajającym działaniu feromonów (do kupienia w sklepach zoologicznych). Może to by coś pomogło? :roll: Quote
BORA Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 Behemot napisał(a):Borciu, w ostatnim numerze "Mojego psa" czytałam o uspokajającym działaniu feromonów (do kupienia w sklepach zoologicznych). Może to by coś pomogło? :roll: Dzięki Behemot :calus: Też czytałam i się nad tym zastanawiałam, ale to jest u nas nowość i sama nie wiem czy to działa. Nawet pytałam na dogomanii, bo w jakimś temacie ktoś o tym pisał, ale nie było odpowiedzi :shake: Zrobiłabym wszystko, żebym tylko wiedziała, że zadziała. Już nawet myślałam o zatrudnieniu opiekuna :roll: Tylko czy to ma sens? Różne mi pomysły do głowy przychodzą :-( Quote
mila_2 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 uszy do góry Bora - musi się udać i Tora z czasem się przyzwyczai...to tak jak ja u Bety walczę z jej zacięciem niszczycielskim:( znowu wróciliśmy do punktu wyjścia jak dorwała się do "boczku" wersalki...czyli siedzi zamknięta w przedpokoju, jak my jesteśmy w pracy Quote
Recommended Posts