Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z Baksem będę niedługo pierwszy raz pociągiem jechała więc jestem ciekawa ale autobusem i tramwajem podróż znosi dobrze więc myyślę że i w pociągu problemów nie będzie, tylko ci ludzie którzy świetnie znają psy:shake:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
Z Baksem będę niedługo pierwszy raz pociągiem jechała więc jestem ciekawa ale autobusem i tramwajem podróż znosi dobrze więc myyślę że i w pociągu problemów nie będzie, tylko ci ludzie którzy świetnie znają psy:shake:

Baksiu jest mały ;) Pewnie wszyscy będą się nim zachwycać :lol: Tylko weź kaganiec i książeczkę ze szczepieniami, bo może akurat trafi się konduktor, który będzie liczył na to, że nie masz i wtedy chyba mandacik :eviltong:

Posted

A ogólnie w pociągu mógł być niemiły zapaszek, bo wszyscy pozdejmowali buty i jechali już prawie 7 godzin

:megagrin: nie moglam sie oprzec hahahahhaa

wspolczuje tej podrozy :roll:

Posted

No coż, poszukiwania samochodu trwają :cool3: Może unikniemy tych niemiłych podróży pociągiem :roll: A ja od jutra nie mam internetu :eviltong:

Posted

Jestem dumna z Torci, wytrzymała wczoraj 9 godzin :lol: 8 godzin w pociągu + czas przed odjazdem i po wyjściu z pociągu, trochę się bałam, że to będzie za długo ;)
Wczoraj nie było tak źle :lol: Cały przedział przyjazny psom, podzielili się z Torcią kanapkami. W Warszawie ekipa się zmieniła, do przedziału weszli Włosi (chyba), zachwycali się Torcią i nawijali do niej tym dziwnym językiem, a ona patrzyła taka zdziwiona :-D Nawet się nie złościli jak jednemu odgryzła kawałek buta i chciała ukraść bułkę :roflt:
Podróż minęła naprawdę szybko, było z czego się pośmiać, jak próbowali po polsku czytać :evil_lol: Wyciągnęli pasztet i pytają mnie co to jest, to im mówię, że pasztet z drobiu (po angielsku). A oni do mnie: ale to jest dla ludzi nie dla psa? :roflt:Bo to było w takich konserwach trochę jak dla psa :lol:

Posted

Fotki z wczorajszego spacerku :evil_lol:
Poszliśmy tam gdzie zawsze chodzimy, Torcia tam sobie biega bez smyczki, ale po ostatnich deszczach zrobiło się tam trochę błotka i kałuż, ale Torci to nie przeszkadzało :diabloti:

Trochę pobiegała za patykami i musiała się napić :-D

A pod koniec chyba było jej naprawdę gorąco :roflt:

My już odchodziliśmy a ona tak stała z łapkami w wodzie :evil_lol:

Posted

hehehe...piękna, mądra Torcia:D:D:D

btw. Becia ostatnio ze znajomą amstafką przedłożyły mokrą, szlakową drogę nad ganiane na łące, która znajdowała się 50 cm od nich:cool3::cool3::cool3:. Dobrze, że Beta czarna to tego brudu nie było tak strasznei widać;)

btw 1. :crazyeye::crazyeye::crazyeye: to u Was wczoraj słońce świeciło??

Posted

mila_2 napisał(a):

hehehe...piękna, mądra Torcia:D:D:D

btw. Becia ostatnio ze znajomą amstafką przedłożyły mokrą, szlakową drogę nad ganiane na łące, która znajdowała się 50 cm od nich:cool3::cool3::cool3:. Dobrze, że Beta czarna to tego brudu nie było tak strasznei widać;)

btw 1. :crazyeye::crazyeye::crazyeye: to u Was wczoraj słońce świeciło??

Tora niby czarna, ale błotem cała zaklejona była, a białe łapki zrobiły się beżowe, więc po wejściu do mieszkania od razu do wanny i kąpanie było :evil_lol:

Słońce co jakiś czas wychodziło zza chmur ;)

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!

Czesc moje dziewczynki kochane :buzi: zlocik juz za 9 dni i wtedy wytlamsze mojego długonogiego ciapka:loveu:

Nie ma sprawy :lol: Może w końcu trochę się ode mnie odczepi i zacznie za kimś innym łazić :evil_lol:

Posted

BORA napisał(a):
A to 2 zdjęcia z początku lipca :lol: Justynia chyba zamawiałaś zdjęcia Tory na tle Sukiennic :cool3:

esz te sukiennice...przy dobrych wiatrach moja firma będzie sukiennice przeprowadzać do nowej siedziby;)

Posted

Ale fajnie mialyscie w pociagu, w przeciwienstwie do ostatniej podrozy :multi:
A Wlosi jacys mlodzi? :razz:
No i jak Ci idze szukanie autka?

Haha nie moge, te kapiele blotne jakos modne sie staly na dogo wsrod suczek :cool3: Panienki dbaja o siebie, nie pogadasz.

Posted

mila_2 napisał(a):
esz te sukiennice...przy dobrych wiatrach moja firma będzie sukiennice przeprowadzać do nowej siedziby;)

A gdzie ma być nowa siedziba? :hmmmm:

anetta napisał(a):
Ale fajnie mialyscie w pociagu, w przeciwienstwie do ostatniej podrozy :multi:
A Wlosi jacys mlodzi? :razz:
No i jak Ci idze szukanie autka?

Haha nie moge, te kapiele blotne jakos modne sie staly na dogo wsrod suczek :cool3: Panienki dbaja o siebie, nie pogadasz.

Młodzi :lol:
Szukanie idzie słabo...nie myślałam, że to takie trudne :roll:
A kto się jeszcze kąpie tak jak Torcia? :cool3:

Posted

BORA napisał(a):
A gdzie ma być nowa siedziba?

wiem że część kolekcji ma być przeniesiona do Niepołomic (jutro mogę szczegóły sprawdzić)...na razie ma być przetarg rozpisany i napewno będziemy brali w nim udział

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
Ale śliczna fotka:loveu:
Czy ona ma ROGZ na szyi:o

Ano ma :lol: Już od 3 miesięcy go ma :eviltong:

olekg18 napisał(a):
Ty no ma ROGZ'a yyyyy szalona!:D:D:D:D:D
śLICZNA torcia zobaczymy , czy kaja bedzie chciała się z nią bawić :)

:evil_lol: Moja Tora kocha wszystkie psy :loveu: Ludzi oczywiście też wszystkich :cool3: Jak Kaja będzie pokojowo nastawiona to się pewnie będą bawić :lol: Chociaż Torcia nie zrazi się nawet warknięciem :diabloti:

Posted

mila_2 napisał(a):
wiem że część kolekcji ma być przeniesiona do Niepołomic (jutro mogę szczegóły sprawdzić)...na razie ma być przetarg rozpisany i napewno będziemy brali w nim udział

To niedaleko ;) Praktycznie jeszcze nic w Krakowie nie widziałam :oops: Znaczy z zewnątrz widziałam Sukiennice, Wawel, ale w środku nic :evil_lol:

Posted

olekg18 napisał(a):
Kaja lubi nad szczeniakiem podemonstrowac siłe

A Tora jak widzi psa to się kładzie na ziemi :-D Może nie będzie musiała nic demostrować, Tora sama uzna jej wyższość :evil_lol:

Posted

A to spoko moja jkako szczenie tez kładła sie porzed psami :P A jak miała 13 miesiecy odbiło jej :D Najpierw odkrywała brzuch ,a kiedy pies sie zbliżął był atak

Posted

olekg18 napisał(a):
A to spoko moja jkako szczenie tez kładła sie porzed psami :P A jak miała 13 miesiecy odbiło jej :D Najpierw odkrywała brzuch ,a kiedy pies sie zbliżął był atak

A to podstępna bestia :diabloti:

• 2 weeks later...