BORA Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Nie za bardzo je widać, bo leżała ;) W dzień śpi bez majtek na kocyku :lol: Mam nadzieję, że wasza ciekawość została zaspokojona :evil_lol: Quote
asiunia Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Hej! Ło matko czy ten kawal psa to moje laciate slicznosci?!:crazyeye: Quote
BORA Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 [quote name='BORA'] A z prawej strony widać kawałek Torci legowiska :diabloti: Mam nadzieję, że nauczę ją spania na nim :cool3: Na razie moja głowa jest zajęta zaliczeniami, egzaminami... :roll: Quote
BORA Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 asiunia napisał(a):Hej! Ło matko czy ten kawal psa to moje laciate slicznosci?!:crazyeye: Na to wygląda :evil_lol: Quote
Behemot Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 No wreszcie!! Tora w majciochach - paluszki lizać! :loveu: Wygląda tak... wzruszająco :loveu: Quote
BORA Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Behemot napisał(a):No wreszcie!! Tora w majciochach - paluszki lizać! :loveu: Wygląda tak... wzruszająco :loveu: :lol: No tak, ja zamiast się uczyć (kolokwium w piątek) to robię zdjęcia mojej Torci w majtkach. Ciekawe co by na to powiedział pan doktor :evil_lol: Quote
Behemot Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 BORA napisał(a)::lol: No tak, ja zamiast się uczyć (kolokwium w piątek) to robię zdjęcia mojej Torci w majtkach. Ciekawe co by na to powiedział pan doktor :evil_lol: Kolkwium nie ucieknie, a Tora w majtasach - i owszem :evil_lol: Quote
Behemot Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 BTW: Bora, Ty niewielka musisz byc, skoro na Torę pasują Twoje majtki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Patka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 ale śliczne majciochy :evil_lol: Lilith by mnie zabiła :evil_lol: Quote
Sara Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 "Behemot" napisał(a):BTW: Bora, Ty niewielka musisz byc, skoro na Torę pasują Twoje majtki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jesteś boska !!! :lol: :lol: :lol: :lol: Torcia prześlicznie wyrosła ! I jak elegącko wygląda w tych majciochach :cool3: Quote
Koma Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Słodko wygląda w majteczkach :lol: Behemot napisał(a):BTW: Bora, Ty niewielka musisz byc, skoro na Torę pasują Twoje majtki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
BORA Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Behemot napisał(a):BTW: Bora, Ty niewielka musisz byc, skoro na Torę pasują Twoje majtki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :mad: Zdjęcia zrobiłam a Ty sobie teraz ze mnie żarty robisz :evil_lol: Nie pasowały na nią moje majtki, musiałam je przeciąć i związać :cool: Musiałabym chyba w pasie mieć 50 cm, żebym miała ten sam rozmiar co Tora :D Quote
Behemot Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 BORA napisał(a): Musiałabym chyba w pasie mieć 50 cm, żebym miała ten sam rozmiar co Tora :D Wiesz, taka Marylin Monroe miała w talii 45 cm :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
justynia Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Cześć BORA! Aż tu pachnie nauką... Takie pustki ostatnio, pewnie sesja... Ech, stare dobre czasy, zarwane noce :lol: Ale nie zapominaj o zdjączkach Torci i w ramach relaksu pstryknij parę! Skończyła się już jej cieczka? Czy dalej chodzi w majtosach? :evil_lol: Czekam na wieści! Quote
BORA Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 [quote name='justynia']Cześć BORA! Aż tu pachnie nauką... Takie pustki ostatnio, pewnie sesja... Ech, stare dobre czasy, zarwane noce :lol: Ale nie zapominaj o zdjączkach Torci i w ramach relaksu pstryknij parę! Skończyła się już jej cieczka? Czy dalej chodzi w majtosach? :evil_lol: Czekam na wieści! Dokładnie tak to wygląda, siedzę, uczę się i najgorsze, że efektów nie widać...Jutro poprawiam kolokwium :roll: A to wszystko dlatego, że cały czas myślę o wakacjach i się na nauce skupić nie mogę... Już nie nakładam majteczek, jeszcze plami, ale już nie tak jak wcześniej. Już nie jest takie czerwone, tylko takie bardzo jasne i mniej. To chyba świadczy o tym, że cieczka się kończy? Znalazłam na dysku zdjęcia, które zrobiłam ponad tydzień temu po powrocie z deszczowego spacerku :lol: Quote
justynia Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='BORA']Dokładnie tak to wygląda, siedzę, uczę się i najgorsze, że efektów nie widać...Jutro poprawiam kolokwium :roll: A to wszystko dlatego, że cały czas myślę o wakacjach i się na nauce skupić nie mogę... I jak koło? Poprawiłaś? Pewnie niedługo się sesja już zacznie- jeśli się już nie zaczęła... Swoją drogą, to ciekawa jestem, co studiujesz, jeśli możesz zdradzić oczywiście :evil_lol: [quote name='BORA'] Już nie nakładam majteczek, jeszcze plami, ale już nie tak jak wcześniej. Już nie jest takie czerwone, tylko takie bardzo jasne i mniej. To chyba świadczy o tym, że cieczka się kończy? Dokładnie, o tym świadczy.No i jak, skończyła się już pewnie, możesz odetchnąć :eviltong: [quote name='BORA'] Ach, jej, ale sesja zdjęciowa! Ta kanapa i Torcia bardzo do siebie pasują :loveu: I jak Tora ładnie pozuje :lol: Quote
Behemot Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='BORA'] O, jak niunia ślicznie słucha! Co jej takiego mówiłaś? Magiczne słowo spacerek? :cool3: Quote
anetta Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 :evil_lol: fajnie Tora wyglada w tych majtaskach :evil_lol: Quote
BORA Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 justynia napisał(a):I jak koło? Poprawiłaś? Pewnie niedługo się sesja już zacznie- jeśli się już nie zaczęła... Swoją drogą, to ciekawa jestem, co studiujesz, jeśli możesz zdradzić oczywiście :evil_lol: Dokładnie, o tym świadczy.No i jak, skończyła się już pewnie, możesz odetchnąć :eviltong: Ach, jej, ale sesja zdjęciowa! Ta kanapa i Torcia bardzo do siebie pasują :loveu: I jak Tora ładnie pozuje :lol: Okaże się jutro czy poprawiłam :cool3: Poszło chyba nieźle. Dzisiaj jedno zaliczone :multi: Powoli zbieram wpisy w indeksie :lol: Sesja dopiero za tydzień się zaczyna. Ehhhh nie skończyła się, dalej czasami widzę takie bardzo jasne plamki na podłodze...Ostatnio nie miałam dla niej czasu i nie wybrałam się do weterynarza... :oops: Behemot napisał(a):O, jak niunia ślicznie słucha! Co jej takiego mówiłaś? Magiczne słowo spacerek? :cool3: :evil_lol: Ona chyba jeszcze nie rozumie słowa spacerek, chyba nie używam go często ;) Do niej można mówić co kolwiek i wtedy udaje, że rozumie :evil_lol: anetta napisał(a)::evil_lol: fajnie Tora wyglada w tych majtaskach :evil_lol: Już je wyrzuciłam :lol: Trochę sie zniszczyły ;) Quote
BORA Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Byłyśmy na dłuuugim spacerku, Torcia pobiegała sobie bez smyczki, zgryzła kilka patyków i wróciła zmęczona ze spacerku. A jej pani nie wpadła na pomysł, żeby na spacer zabrać aparat, więc zdjęcia zrobione po powrocie :lol: Śliczny jęzorek :loveu: Quote
Koma Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Taak zmęczony pies- szczesliwy pies :multi: ale ślicznie słucha :loveu: ja bym jednak suni z cieczką nie zapraszała na kanapę:oops: :lol: Quote
BORA Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='Koma'] ale ślicznie słucha :loveu: ja bym jednak suni z cieczką nie zapraszała na kanapę:oops: :lol: Ona sama się zaprasza :evil_lol: A ja później muszę sprzątać :roll: Quote
asiunia Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Hej!! Bora Ty sie przyznaj gdzie podmienilas Torusie przezciez to nie ten sam pies:placz: Quote
BORA Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Bora Ty sie przyznaj gdzie podmienilas Torusie przezciez to nie ten sam pies:placz: No jak nie ten sam? :roll: Przecież jej pilnowałam, cały czas miałam na oku, żaden pies nie przybiegł zamiast Torci :evil_lol: Quote
Recommended Posts