BORA Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Urosłam? :cool3: Zmasakrowany sznurek Torci :evil_lol: I na koniec jej piękne niebieski oczy :lol: Quote
justynia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Super są zdjączka!!! BORA napisał(a):Urosłam? :cool3: Jasne, że urosła Toreńka, tyle czasu jej pańcia nie pokazywała...BORA napisał(a): Zmasakrowany sznurek Torci :evil_lol: O rany, facet po przejściach :crazyeye: Bidulek, poznał ząbki Torci od wewnątrz :evil_lol: Ale jakie nóżki zgrabne :cool3: Laseczka :loveu: BORA napisał(a): I na koniec jej piękne niebieski oczy :lol: To jest to, co tygrysy lubią najbardziej :loveu::loveu::loveu::loveu: Ps. Ona na tym zdjączku siedzi? Quote
Behemot Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 BORA napisał(a):Urosłam? :cool3: Jaka ona już wielka!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ile waży "maleństwo"? Quote
BORA Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 justynia napisał(a): Ps. Ona na tym zdjączku siedzi? To było o 23, więc zaspana była i jakieś dziwne pozycje wybierała. Ona taka wykręcona na tym zdjęciu, stoi tak bokiem :lol: Behemot napisał(a):Jaka ona już wielka!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ile waży "maleństwo"? Waży 16 kg, przed chwilą ważona :cool3: Moim zdaniem nie wygląda na tyle, nie sięga nawet do kolana, ale jak pociągnie to wtedy można poczuć wagę :evil_lol: Quote
BORA Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 Mamy nareszcie nową obróżkę :multi: Tak wygląda z bliska Quote
Behemot Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='BORA']Mamy nareszcie nową obróżkę :multi: Jaką Torcia ma gładziuteńką sierść! To się doslownie czuje przez ekran kompa :lol: Jak foczka :cool3: Obróżka - elegancja Francja :lol: Quote
BORA Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 Z tą sierścia to naprawdę jest jak mówisz :cool3: Wszyscy jak ją spotykają to się zachwycają:o jaka ładna sierść, jak pani dba o pieska, dobrze go karmi :evil_lol: A na czarnych psach po prostu lepiej widać, że sierść się błyszczy ;) Quote
anetta Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 No piekna!!! A ten niebieski kolorek :loveu: Uwielbiam niebieski :eviltong: Quote
Koma Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Śliczna obróżka dla ślicznej suni :cool3: w niebieskim jej do pyszczka :loveu: Ale ona jest chyba nie duża? Można ją regulować? Kurcze spodobała mi się :lol: I ile kosztowała jeśli można wiedzieć? Od dawna się przymierzam do Rogza tylko te ceny :shake: Quote
BORA Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 anetta napisał(a):No piekna!!! A ten niebieski kolorek :loveu: Uwielbiam niebieski :eviltong: Dziękuję :lol: Ja też, nie dość, że sama mam pół szafy niebieskich ubrań to jeszcze psa w niebieski ubieram :evil_lol: Koma napisał(a):Śliczna obróżka dla ślicznej suni :cool3: w niebieskim jej do pyszczka :loveu: Ale ona jest chyba nie duża? Można ją regulować? Kurcze spodobała mi się :lol: I ile kosztowała jeśli można wiedzieć? Od dawna się przymierzam do Rogza tylko te ceny :shake: Dziękujemy :lol: Można regulować, zakres regulacji jest bardzo duży 34-56 cm. Rozmiar L, kosztowała 32 zł. Jest naprawdę porządna i na pewno się nie rozepnie, bo ma blokadę :lol: Też się wachałam, ale wolałam raz a dobrze zapłacić a nie co jakiś czas wymieniać. Quote
BORA Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Dzisiaj wróciłyśmy z Krakowa ;) Torcia dzielnie zniosła jazdę prawie 1200 km. Całą drogę przespała, wszyscy byli zdziwieni, że ten mały szaleniec tak spokojnie leży w samochodzie :lol: Na wszelki wypadek dałam jej przed jazdą pół aviomarinu i nie karmiłam przed jazdą, na szczęście nie wymiotowała, może obyłoby się bez tabletek, ale wolałam nie ryzykować :cool3: Nie mam zdjęć z samochodu, ale mam z mieszkania, które Torcia pomagała remontować :evil_lol: Jak dobrze pójdzie to będę tam z Torcią już od lipca :multi: Od czego by tu zacząć :razz: Reszta jutro :cool3: Quote
anetta Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Fiu, fiu, bedziesz w Kraku mieszkac? Widze ze Torcia bardzo intensywanie wam pomagala :lol: Przejechalas 1200 km i masz sile siedziec przed kompem? :crazyeye: Podziwiam :razz: Quote
BORA Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 anetta napisał(a):Fiu, fiu, bedziesz w Kraku mieszkac? Widze ze Torcia bardzo intensywanie wam pomagala :lol: Przejechalas 1200 km i masz sile siedziec przed kompem? :crazyeye: Podziwiam :razz: Będziemy mieszkać przez wakacje, a może dłużej, ale to już zależy od tego czy uda mi się przenieść na studia do Krakowa :roll: Pomagała, pomagała cała w farbie była. Na koniec jeszcze musiałam ją szorowac :evil_lol: Sama nie wiem jak ja te siły znalazłam :cool3: Quote
BORA Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Reszta fotek Tora się trochę obijała :evil_lol: Chodziła, chodziła... Aż w końcu zasnęła :loveu: Quote
BORA Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 A tu mam jeszcze kilka fotek z poprzedniego tygodnia :lol: Torcia po kąpieli kilka dni przed podróżą :evil_lol: Quote
asiunia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Hej!! Fiu fiu fiu panna rosnie jak na drozdzach:loveu: Quote
BORA Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Hmm...wiecie co? Pierwszy raz mam suczkę i nie wiem jak to jest z cieczką. Tora ma 6 miesięcy, za miesiąc miała mieć sterylizację. Dzisiaj na prześcieradle zauważyłam dwie czerwone plamki. Czy to cieczka? :roll: Nie spodziewałam się jej tak wcześnie... Quote
justynia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='BORA']A tu mam jeszcze kilka fotek z poprzedniego tygodnia :lol: Torcia po kąpieli kilka dni przed podróżą :evil_lol: Ach, moja śliczna niebieskooka!!!! [quote name='BORA'] No oczywiście, co tam szmpon, trzeba się dokładnie po nim teraz umyć!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak ja teraz wyglądam, i uczesać się trzeba![quote name='BORA'] Hmm...wiecie co? Pierwszy raz mam suczkę i nie wiem jak to jest z cieczką. Tora ma 6 miesięcy, za miesiąc miała mieć sterylizację. Dzisiaj na prześcieradle zauważyłam dwie czerwone plamki. Czy to cieczka? :roll: Nie spodziewałam się jej tak wcześnie... Na pewno cieczka, nie masz się co martwić! Obserwuj dokłądnie, w razie jakby coś było nie tak. Cieczkę sunie mogą mieć już w 6 miesiącu, przecież Tora nie jest dużym psem, a małe właśnie wcześniej dostają. Tama dostała w 8 miesiącu, choć jest mniejsza (chyba, bo dokładnie nie wiem ile ma), teraz już jest po. ALe reguły nie ma. Właśnie zauważyłam że zaczęła cieczkę po plamkach, poza tym miała trochę opuchniętą, no wiesz co :oops: No i zaczęła częściej sikać na spacerach. Musisz przetrzymać, najwyżej kup jej majtki, bo masz jeszcze chyba w domku pieska płci przeciwnej :cool3:. Do majtek włożyć można zwykłe wkładki. A wysterylizujesz po cieczce! Quote
Koma Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 ehh te jej niebieskie oczy :loveu: BORA napisał(a):Czy to cieczka? :roll: Nie spodziewałam się jej tak wcześnie... Najwodoczniej Ci sunia zacieczkowała :lol: 6 miesięcy to nie tak wcześnie, różnie to bywa, moja sunia pierwszą cieczkę dostała w wieku ok.9 miesięcy ale to zależy od suni ;) Jak pisze justynia kup małej majtki jeśli mocno plami no i uważaj na pieski ;) bo chyba szczeniaków nie masz w planach ;) Quote
BORA Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 justynia napisał(a): Na pewno cieczka, nie masz się co martwić! Obserwuj dokłądnie, w razie jakby coś było nie tak. Cieczkę sunie mogą mieć już w 6 miesiącu, przecież Tora nie jest dużym psem, a małe właśnie wcześniej dostają. Tama dostała w 8 miesiącu, choć jest mniejsza (chyba, bo dokładnie nie wiem ile ma), teraz już jest po. ALe reguły nie ma. Właśnie zauważyłam że zaczęła cieczkę po plamkach, poza tym miała trochę opuchniętą, no wiesz co :oops: No i zaczęła częściej sikać na spacerach. Musisz przetrzymać, najwyżej kup jej majtki, bo masz jeszcze chyba w domku pieska płci przeciwnej :cool3:. Do majtek włożyć można zwykłe wkładki. A wysterylizujesz po cieczce! Trudno jakoś to przeczekamy. Szkoda tak miała za miesiąc sterylkę za sobą, a teraz będzie trzeba czekać kolejnych kilka miesięcy. Oby tylko obeszło się bez urojonej...:roll: Na razie mocno nie krwawi, obejdziemy się bez majtek. Piesek na razie nie zainteresowany, a jak się zainteresuje to będą siedzieć w oddzielnych pokojach... Koma napisał(a): Najwodoczniej Ci sunia zacieczkowała :lol: 6 miesięcy to nie tak wcześnie, różnie to bywa, moja sunia pierwszą cieczkę dostała w wieku ok.9 miesięcy ale to zależy od suni ;) Jak pisze justynia kup małej majtki jeśli mocno plami no i uważaj na pieski ;) bo chyba szczeniaków nie masz w planach ;) Nie mam w planach szczeniaków ;) Dopiero co jeden mi wyrósł :evil_lol: Na razie obejdzie się bez majtek, mocno nie leci... Moja nie jest taka mała, 16 kg, ale jak widać różnie to bywa :lol: Quote
justynia Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 BORA napisał(a):Trudno jakoś to przeczekamy. Szkoda tak miała za miesiąc sterylkę za sobą, a teraz będzie trzeba czekać kolejnych kilka miesięcy. Oby tylko obeszło się bez urojonej...:roll: Na razie mocno nie krwawi, obejdziemy się bez majtek. Piesek na razie nie zainteresowany, a jak się zainteresuje to będą siedzieć w oddzielnych pokojach... No, my się obeszłyśmy, ale może one by choć trochę pomogły na przyszłe zapędy kolegi? Bo na pewno niedługo się zainteresuje panienką :lol: Ps. Zapomniałam się spytać:A kiedy będziesz już wiedziała, że do Krakowa Cię przyjmą? Fajne byłyby fotki Torci na tle sukiennic... Quote
BORA Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 justynia napisał(a):Ps. Zapomniałam się spytać:A kiedy będziesz już wiedziała, że do Krakowa Cię przyjmą? Fajne byłyby fotki Torci na tle sukiennic... Ehhh... w Krakowie na pewno będę na wakacje :lol: Chciałam pojechać na rok na wymianę...i się okazało, że na UJ na ekonomii nie ma miejsc na ten rok :-( Przenieść się na stałe też chyba byłoby ciężko, bo to będzie u mnie 4 rok i spore różnice w programie, ciężko nadrobić, więć studia najprawdopodobniej skończę tutaj....:placz: Pewnie będę tam bywała co 2 tygodnie jak dobrze pójdzie :roll: Quote
anetta Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Ojjj, a ja bym uwarzyla na tego kolege, to ze bedzie siedziec w drugim pokoju nie oznacza ze sie nie wydostanie :evil_lol: Co ona ma na boku? http://img511.imageshack.us/img511/2610/img32594jz.jpg Quote
Behemot Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Torcia ma już cieczkę?????? No patrzcie, ale się pośpieszyła..... :cool3: To co? Odczekasz chwilę i będziesz ją sterylizować? Quote
Recommended Posts