Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Koma napisał(a):
BORA a kiedy będą nowe fotki sunieczki? :cool3:

:oops: Codziennie sobie obiecuję, że zrobię nowe fotki i tak zawsze mi szybko dzień zleci, że nie mam kiedy, ale niedługo się postaram :lol:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BORA napisał(a):
:oops: Codziennie sobie obiecuję, że zrobię nowe fotki i tak zawsze mi szybko dzień zleci, że nie mam kiedy, ale niedługo się postaram :lol:
:cool1:skąd my to znamy .....no ale przydały by się ;)

Posted

BORA napisał(a):

He, he, zrobienie zdjęć i przerzucenia na kompa to nic :lol:, jeszcze trzeba zmniejszyć i na serwerze umieścić, a potem wstawić.... To zabiera dużo czasu :evil_lol:

Posted

BORA napisał(a):
O Rogzie to ja już myślę z miesiąc chyba, oczywiście o niebieskim w łapki :bluepaw: :lol: Ale jednak poczekam aż dorośnie, bo na razie nie wiadomo jaki rozmiar kupić :cool1:

A jak myślisz, taki około 7 miesięczny szczeniak jeszcze dużo podrośnie? Bo też bym chciała mojej małej coś takiego sprawić, no i jeszcze szelki samochodowe... Ma jakieś 43 cm w klatce piersiowej (pod przednimi łapami), ale chyba 15 cm to już jej nie przybędzie, nie?

Posted

justynia napisał(a):
A jak myślisz, taki około 7 miesięczny szczeniak jeszcze dużo podrośnie? Bo też bym chciała mojej małej coś takiego sprawić, no i jeszcze szelki samochodowe... Ma jakieś 43 cm w klatce piersiowej (pod przednimi łapami), ale chyba 15 cm to już jej nie przybędzie, nie?

W góre raczej nie urośnie, może jeszcze najwyżej przytyć, ale to też niedużo, bo Tama w ogóle malutka jest :lol:
Też już bym chciała zamówić tego Rogza :cool3: Poczekam jeszcze miesiąc, będzie miała wtedy 5,5 miesiąca, więc chyba też jej dużo centymetrów wtedy nie przybędzie.
Torcia po okresie szybkiego wzrostu nagle przestała tak szybko rosnąć :roll: A myślałam, że będę miała trochę większego psa, a ona mi nie rośnie...To znaczy już waży tyle co mój dorosły Oskar, czyli 12 kg, ale w górę jakoś nie chcę wyrosnąć...
I na dodatek zaczęła mi strajkować przy jedzeniu :shake:

Posted

Przeszukałam dysk i znalazłam kilka fotek sprzed trzech tygodni. Na razie musicie się tym zadowolić :evil_lol: W tym tygodniu postaram się zrobić nowe zdjęcia :lol:

Mam kosteckę :evil_lol:

Posted

BORA napisał(a):
Mam kosteckę :evil_lol:

Ale roześmiana i szczęśliwa mordka!!! Te oczęta mnie dosłownie powalają :multi: BORA, Ty masz jakąś niebieską lapmę błyskową, czy co ? :evil_lol:

Posted

justynia napisał(a):
Ale roześmiana i szczęśliwa mordka!!! Te oczęta mnie dosłownie powalają :multi: BORA, Ty masz jakąś niebieską lapmę błyskową, czy co ? :evil_lol:

:lol: Aparat ma redukcję efektu czerwonych oczu i może zamiast czerwonych robi na niebiesko :evil_lol: W sumie niebieskie ładniejsze niż czerwone :cool3:

Posted

BORA napisał(a):
:lol: Aparat ma redukcję efektu czerwonych oczu i może zamiast czerwonych robi na niebiesko :evil_lol: W sumie niebieskie ładniejsze niż czerwone :cool3:

Eee, chyba to jednak nie to... Ja też mam no i wychodzi na żółto... Po prostu Torcia ma taki śliczny kolorek,tylko pewnie nie widać normalnie :lol:

Posted

No, i tutaj tez ma niebieskie oczęta :lilangel: BORA, czy Ty się przyglądałaś jakie ma w rzeczywistości? (czepiłam się tych oczek, nie? ale naprawdę bardzo mi się podobają)

I ten śliczny nieowłosiony jeszcze :evil_lol: łatkowany brzusiu.............

Posted

Wczoraj zrobiłam zdjęcia :multi:

Ciężko było ją uchwycić, bo cały czas się kręciła, biegała :lol:

justynia to dla Ciebie, niebieskie oczęta :loveu:

Urosłam trochę? :cool3:

Ona wcale tak ładnie nie chciała pozować, musiałam zabawkę trzymać jej nad głową :evil_lol:

Odpoczynek po zabawie :lol:

Posted

BORA napisał(a):
Wczoraj zrobiłam zdjęcia :multi:

Ciężko było ją uchwycić, bo cały czas się kręciła, biegała :lol:
Hihi, skąd ja to znam... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

BORA napisał(a):
justynia to dla Ciebie, niebieskie oczęta :loveu:

Ach, dziękuję, są boooooooskieeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!
BORA napisał(a):

i jaki śliczny identyfikatorem Torcia ma :lol: Wcześniej nei zauważyłam go :oops:
BORA napisał(a):

No i nie mów, że nie lubi pozować, świetnie tu wyszła!

Posted

Śliczny nowy avatorek!!! Z pięknymi błękitnymi oczkami, które mi spokoju nie dają ;) Sprawdzałam i jak ja używam redukcji czerwonych oczu, to mi, a raczej Tamci, wychodzą żółte :eviltong:

Posted

justynia napisał(a):
Śliczny nowy avatorek!!! Z pięknymi błękitnymi oczkami, które mi spokoju nie dają ;) Sprawdzałam i jak ja używam redukcji czerwonych oczu, to mi, a raczej Tamci, wychodzą żółte :eviltong:

Dziękuję :lol:
Ostatio często patrzę jej głęboko w oczy i co zauważyłam? ;) Tora ma czasami brązowe a jak świeci słońce jej w oczy albo światło to widać taki delikatny błękit w jej oczach :loveu:

Posted

BORA napisał(a):
Dziękuję :lol:
Ostatio często patrzę jej głęboko w oczy i co zauważyłam? ;) Tora ma czasami brązowe a jak świeci słońce jej w oczy albo światło to widać taki delikatny błękit w jej oczach :loveu:

No widzisz, wiedziałam, że coś w tych oczkach musi być, no i znalazłaś błękit :angel:

Posted

Bora, opuściłaś się! :mad: Od 2 tygodni się doczekać nie m ogę na nowe zdjączka Tory!!! No, mam nadzieję, że jak szeleczki przyjdą, to zrobisz Toruni parę fotek w nowym ubranku ;) No, bo jak nie to będzie źle!!! :diabloti:

Posted

justynia napisał(a):
Bora, opuściłaś się! :mad: Od 2 tygodni się doczekać nie m ogę na nowe zdjączka Tory!!! No, mam nadzieję, że jak szeleczki przyjdą, to zrobisz Toruni parę fotek w nowym ubranku ;) No, bo jak nie to będzie źle!!! :diabloti:

:oops: Obiecuję poprawę :p Nie zamówiłam szelek tylko obróżke, ale zdjęcia oczywiście będą tutaj i w wątku o Rogzie :lol:
Może dzisiaj porobię jej fotki na spacerku, tylko nie wiem czy ją spuszczę, bo mi wczoraj za psem na ulicę wybiegła :angryy:

Posted

Cimi napisał(a):
No właśnie Bora obijasz :mad:.. jak tak można zaniedbywać galerie :placz: :mad:. Mam nadzieje, że się poprawisz :evil_lol:.

Obiecuję poprawę :evil_lol:

Posted

No i się nie poprawiłam :oops:
Raz nawet chciałam wziąć aparat na spacer, ale bateria była rozładowana i nie naładowałam do dziś :oops:
Trzeba będzie to zmienić :lol:

Posted

Nie mam nowych zdjęć, ale na pocieszenie pokażę kilka zdjęć z lutego. Jakość średnia, robione aparatem z telefonu komórkowego :lol:

Tora i Oskar pod jednym kocykiem :lol:

Sama śpiąca królewna :loveu:

Zdrowo się odżywiam :lol:

Biegnę do was :evil_lol:

Czegoś szukam :cool3:

Chyba coś usłyszałam :cool1:

Dobranoc ;)