BORA Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Koma napisał(a):BORA a kiedy będą nowe fotki sunieczki? :cool3: :oops: Codziennie sobie obiecuję, że zrobię nowe fotki i tak zawsze mi szybko dzień zleci, że nie mam kiedy, ale niedługo się postaram :lol: Quote
Alicja Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 BORA napisał(a)::oops: Codziennie sobie obiecuję, że zrobię nowe fotki i tak zawsze mi szybko dzień zleci, że nie mam kiedy, ale niedługo się postaram :lol::cool1:skąd my to znamy .....no ale przydały by się ;) Quote
justynia Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 BORA napisał(a)::oops: Codziennie sobie obiecuję, że zrobię nowe fotki i tak zawsze mi szybko dzień zleci, że nie mam kiedy, ale niedługo się postaram :lol: He, he, zrobienie zdjęć i przerzucenia na kompa to nic :lol:, jeszcze trzeba zmniejszyć i na serwerze umieścić, a potem wstawić.... To zabiera dużo czasu :evil_lol: Quote
justynia Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 BORA napisał(a):O Rogzie to ja już myślę z miesiąc chyba, oczywiście o niebieskim w łapki :bluepaw: :lol: Ale jednak poczekam aż dorośnie, bo na razie nie wiadomo jaki rozmiar kupić :cool1: A jak myślisz, taki około 7 miesięczny szczeniak jeszcze dużo podrośnie? Bo też bym chciała mojej małej coś takiego sprawić, no i jeszcze szelki samochodowe... Ma jakieś 43 cm w klatce piersiowej (pod przednimi łapami), ale chyba 15 cm to już jej nie przybędzie, nie? Quote
BORA Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 justynia napisał(a):A jak myślisz, taki około 7 miesięczny szczeniak jeszcze dużo podrośnie? Bo też bym chciała mojej małej coś takiego sprawić, no i jeszcze szelki samochodowe... Ma jakieś 43 cm w klatce piersiowej (pod przednimi łapami), ale chyba 15 cm to już jej nie przybędzie, nie? W góre raczej nie urośnie, może jeszcze najwyżej przytyć, ale to też niedużo, bo Tama w ogóle malutka jest :lol: Też już bym chciała zamówić tego Rogza :cool3: Poczekam jeszcze miesiąc, będzie miała wtedy 5,5 miesiąca, więc chyba też jej dużo centymetrów wtedy nie przybędzie. Torcia po okresie szybkiego wzrostu nagle przestała tak szybko rosnąć :roll: A myślałam, że będę miała trochę większego psa, a ona mi nie rośnie...To znaczy już waży tyle co mój dorosły Oskar, czyli 12 kg, ale w górę jakoś nie chcę wyrosnąć... I na dodatek zaczęła mi strajkować przy jedzeniu :shake: Quote
BORA Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 Przeszukałam dysk i znalazłam kilka fotek sprzed trzech tygodni. Na razie musicie się tym zadowolić :evil_lol: W tym tygodniu postaram się zrobić nowe zdjęcia :lol: Mam kosteckę :evil_lol: Quote
justynia Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 BORA napisał(a):Mam kosteckę :evil_lol: Ale roześmiana i szczęśliwa mordka!!! Te oczęta mnie dosłownie powalają :multi: BORA, Ty masz jakąś niebieską lapmę błyskową, czy co ? :evil_lol: Quote
BORA Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 justynia napisał(a):Ale roześmiana i szczęśliwa mordka!!! Te oczęta mnie dosłownie powalają :multi: BORA, Ty masz jakąś niebieską lapmę błyskową, czy co ? :evil_lol: :lol: Aparat ma redukcję efektu czerwonych oczu i może zamiast czerwonych robi na niebiesko :evil_lol: W sumie niebieskie ładniejsze niż czerwone :cool3: Quote
justynia Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 BORA napisał(a)::lol: Aparat ma redukcję efektu czerwonych oczu i może zamiast czerwonych robi na niebiesko :evil_lol: W sumie niebieskie ładniejsze niż czerwone :cool3: Eee, chyba to jednak nie to... Ja też mam no i wychodzi na żółto... Po prostu Torcia ma taki śliczny kolorek,tylko pewnie nie widać normalnie :lol: Quote
justynia Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 No, i tutaj tez ma niebieskie oczęta :lilangel: BORA, czy Ty się przyglądałaś jakie ma w rzeczywistości? (czepiłam się tych oczek, nie? ale naprawdę bardzo mi się podobają) I ten śliczny nieowłosiony jeszcze :evil_lol: łatkowany brzusiu............. Quote
BORA Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Wczoraj zrobiłam zdjęcia :multi: Ciężko było ją uchwycić, bo cały czas się kręciła, biegała :lol: justynia to dla Ciebie, niebieskie oczęta :loveu: Urosłam trochę? :cool3: Ona wcale tak ładnie nie chciała pozować, musiałam zabawkę trzymać jej nad głową :evil_lol: Odpoczynek po zabawie :lol: Quote
panienkabubu Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 BORA napisał(a): nie no boska jest :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
anetta Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Ohhhhhh, moja dziewczynka :loveu: przesliczna Quote
justynia Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 BORA napisał(a):Wczoraj zrobiłam zdjęcia :multi: Ciężko było ją uchwycić, bo cały czas się kręciła, biegała :lol: Hihi, skąd ja to znam... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: BORA napisał(a): justynia to dla Ciebie, niebieskie oczęta :loveu: Ach, dziękuję, są boooooooskieeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!BORA napisał(a): i jaki śliczny identyfikatorem Torcia ma :lol: Wcześniej nei zauważyłam go :oops: BORA napisał(a): No i nie mów, że nie lubi pozować, świetnie tu wyszła! Quote
BORA Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 Hehe no na koniec to już pozowała (z jęzorem), bo zmęczona była :lol: Quote
justynia Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Śliczny nowy avatorek!!! Z pięknymi błękitnymi oczkami, które mi spokoju nie dają ;) Sprawdzałam i jak ja używam redukcji czerwonych oczu, to mi, a raczej Tamci, wychodzą żółte :eviltong: Quote
BORA Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 justynia napisał(a):Śliczny nowy avatorek!!! Z pięknymi błękitnymi oczkami, które mi spokoju nie dają ;) Sprawdzałam i jak ja używam redukcji czerwonych oczu, to mi, a raczej Tamci, wychodzą żółte :eviltong: Dziękuję :lol: Ostatio często patrzę jej głęboko w oczy i co zauważyłam? ;) Tora ma czasami brązowe a jak świeci słońce jej w oczy albo światło to widać taki delikatny błękit w jej oczach :loveu: Quote
justynia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 BORA napisał(a):Dziękuję :lol: Ostatio często patrzę jej głęboko w oczy i co zauważyłam? ;) Tora ma czasami brązowe a jak świeci słońce jej w oczy albo światło to widać taki delikatny błękit w jej oczach :loveu: No widzisz, wiedziałam, że coś w tych oczkach musi być, no i znalazłaś błękit :angel: Quote
justynia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Bora, opuściłaś się! :mad: Od 2 tygodni się doczekać nie m ogę na nowe zdjączka Tory!!! No, mam nadzieję, że jak szeleczki przyjdą, to zrobisz Toruni parę fotek w nowym ubranku ;) No, bo jak nie to będzie źle!!! :diabloti: Quote
Cimi Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 No właśnie Bora obijasz :mad:.. jak tak można zaniedbywać galerie :placz: :mad:. Mam nadzieje, że się poprawisz :evil_lol:. Quote
BORA Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 justynia napisał(a):Bora, opuściłaś się! :mad: Od 2 tygodni się doczekać nie m ogę na nowe zdjączka Tory!!! No, mam nadzieję, że jak szeleczki przyjdą, to zrobisz Toruni parę fotek w nowym ubranku ;) No, bo jak nie to będzie źle!!! :diabloti: :oops: Obiecuję poprawę :p Nie zamówiłam szelek tylko obróżke, ale zdjęcia oczywiście będą tutaj i w wątku o Rogzie :lol: Może dzisiaj porobię jej fotki na spacerku, tylko nie wiem czy ją spuszczę, bo mi wczoraj za psem na ulicę wybiegła :angryy: Quote
BORA Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 Cimi napisał(a):No właśnie Bora obijasz :mad:.. jak tak można zaniedbywać galerie :placz: :mad:. Mam nadzieje, że się poprawisz :evil_lol:. Obiecuję poprawę :evil_lol: Quote
Patka Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 No ja myysle w awatarze taki piękny uśmiech a nowych usmiechów brak !! do roboty :) Quote
BORA Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 No i się nie poprawiłam :oops: Raz nawet chciałam wziąć aparat na spacer, ale bateria była rozładowana i nie naładowałam do dziś :oops: Trzeba będzie to zmienić :lol: Quote
BORA Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 Nie mam nowych zdjęć, ale na pocieszenie pokażę kilka zdjęć z lutego. Jakość średnia, robione aparatem z telefonu komórkowego :lol: Tora i Oskar pod jednym kocykiem :lol: Sama śpiąca królewna :loveu: Zdrowo się odżywiam :lol: Biegnę do was :evil_lol: Czegoś szukam :cool3: Chyba coś usłyszałam :cool1: Dobranoc ;) Quote
Recommended Posts