BORA Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Musiałam pokazać piłeczkę z bliska :lol: Quote
Behemot Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='BORA']Musiałam pokazać piłeczkę z bliska :lol: Bardzo gustowna piłeczka.... nowatorski design, ciekawa kolorystyka i faktura :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BORA Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Postanowiłam pokazać też inne pieski w galerii Tory, bo pewnie nudno ciągle tylko ją oglądać. To są 2 sznaucerki miniaturki mojej cioci, mają teraz około 7 i 5 miesięcy :lol: Jak one zaczną szczekać, to tylko uszy zakrywać :evil_lol: Tutaj w ubrankach, które dostały od Mikołaja ;) Kobi na zdjęciu ma ok. 5 miesięcy :lol: Kira na zdjęciu ma ok. 3 miesięcy :lol: Quote
BORA Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Behemot napisał(a):Bardzo gustowna piłeczka.... nowatorski design, ciekawa kolorystyka i faktura :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja jednak uważam, że ładniejsza była przed przeróbkami :lol: Quote
BORA Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Kurde :placz: Właśnie do mnie dzwonili, że zginęła ta biała sznaucerka :-( Jakieś miałam przeczucia, że sobie o nich pomyślałam. Zaraz będę zamieszczała ogłoszenia w internecie :roll: Quote
Behemot Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 BORA napisał(a):Kurde :placz: Właśnie do mnie dzwonili, że zginęła ta biała sznaucerka :-( Ojej.... :-( Trzymam kciuki, żeby szybciutko się znalazła... Quote
BORA Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Miejmy nadzieję, że się znajdzie. Nie wiadomo czy zginęła czy ją ukradli, bo była wtedy w ogrodzie z tym drugim sznaucerem, a on nie zginął :roll: Quote
BORA Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 A my mamy nowe fotki :cool3: Ale na razie nie mamy czasu ich pokazać :eviltong: Quote
Koma Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 To proszę naychmiastowo znaleźć czas na wklejenie fotek :mad: :lol: Quote
malawaszka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 BORA prześlij mi info o zaginionej suni na adopcje@sznaucery.rix.pl i zdjęcia - wstawię na stronę; obawiam się że sunia mogla zostac ukradziona :( czy ona miała tatuaż???? jeżeli tak to napisz też z jakiej jest hodowli Quote
BORA Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 [quote name='malawaszka']BORA prześlij mi info o zaginionej suni na adopcje@sznaucery.rix.pl i zdjęcia - wstawię na stronę; obawiam się że sunia mogla zostac ukradziona :( czy ona miała tatuaż???? jeżeli tak to napisz też z jakiej jest hodowli Dałam informacje o niej tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=12771&page=3 Dzisiaj nie uda mi się napisać maila, jutro napiszę. Właśnie obawiam się, że została ukradziona... Miała tatuaż, ale nie wiem z jakiej jest hodowli :oops: Quote
malawaszka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Tora - dowiedz się nr tatuażu i czekam na wieści - mam nadzieję, że jednak sunia się odnajdzie :-( czy szukali po schroniskach?? koniecznie niesz tam sprawdzają osobiście; ogłoszenia w lecznicach i powiadomienie weterynarzy - wszystkich ilu tylko dadzą tadę - w końcu ktoś będzie musiał trafić z nią do weta; ogłoszenia w szkołach - dzieci zwracają uwagę na takie ładnie psiaki, na ogłoszeniach niech napiszą o leczeniu i o nagrodzie, możnaby też lokalnym pijaczkom powiedzieć co i jak i że nagroda jak pokażą gdzie jest piesek - tacy ludzie zwykle dużo widzą, a za kasę na flaszkę są gotowi sąsiada podkablować Quote
BORA Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 Ogłoszenia w lecznicach są i podobno przy szkołach też. Informacja podana była również do radia, nie wiem czy do gazet. Nie wiem czy byli w schronisku, postaram się dowiedzieć. Informacja o leczeniu jest podana. To jest bardzo podejrzane, że zniknął tylko ten biały piesek. Ten czarny, starszy jest bez rodowodu i nie zginął...a teraz biedak strasznie tęskni, nie je i cały czas jej szuka, piszczy. Wysłać te informacje na maila czy już nie trzeba? Przepraszam, wczoraj naprawdę nie miałam czasu... Widziałam ogłoszenie w lecznicy obok mojej ulicy. Oni mieszkają na drugim końcu miasta, więc sporo musieli objechać weterynarzy... Quote
BORA Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 Nowe zdjęcia :lol: Torcia z pyszną suszoną kością :cool3: Mam nowy kocyk i zabawkę :razz: Niedługo pewnie będzie wyglądała tak jak piłeczka :evil_lol: Quote
BORA Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 Aha zapomniałam napisać :lol: Bo to w sumie ważne wydarzenie w życiu mojego małego pieska. Tora straciła 3 ząbki nawet nie wiem kiedy, chyba wczoraj :multi: Kolejny już się rusza :cool3: Quote
Basia&Safi Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 gratuluje moja Safi tez gubi zabki i rosna jej nowe :):):) dorastaja nam dzieciaczki hihih Quote
BORA Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 Sznaucerka się znalazła :lol: Była na tym samym osiedlu, na którym mieszka tylko kilka ulic dalej. Ktoś zobaczył ogłoszenie i zadzwonił. Wróciła, ale niestety ma coś z miednicą chyba...kolejna operacja ją czeka :shake: Albo potrącił ją samochód albo ktoś ją kopnął...nie wiem :roll: Quote
BORA Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 Jeszcze jedna wiadomość, również dobra :lol: Braciszek Tory znalazł domek :multi: Mieszka niedaleko nas, kilka ulic dalej w domku z ogródkiem, oczywiście przebywa w domku :lol: Quote
BORA Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 A z gorszych wieści to będzie to, że ostatnio jakoś mniej czasu mam i mi tak szybko dni uciekają :roll: Nic nie zdąże zrobić a tu już znowu noc... Ale przynajmniej się w piątek wybawiłam :multi: Może jakieś fotki wrzucę :cool1: Quote
asiunia Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Hej!! Dzien dobry! Hohohoh ile postow do przeczytania :D Quote
Behemot Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='BORA']Nowe zdjęcia :lol: Bora, ja chciałam tylko spytać: DLACZEGO MI UKRADŁAŚ DYWAN, A SONI SZNURECZEK DO ZABAWY, HĘ????? :mad::mad::mad: A Torunia jak zwykle słodziasta :loveu: Quote
BORA Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 Behemot napisał(a):Bora, ja chciałam tylko spytać: DLACZEGO MI UKRADŁAŚ DYWAN, A SONI SZNURECZEK DO ZABAWY, HĘ????? :mad::mad::mad: A Torunia jak zwykle słodziasta :loveu: Też macie taki dywan? :cool3: On stary już :eviltong: A sznureczek jest super, ulubiona zabawka Tory :lol: Nazywam na to frędzel :evil_lol: Quote
Recommended Posts