Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BORA']Musiałam pokazać piłeczkę z bliska :lol:

Bardzo gustowna piłeczka.... nowatorski design, ciekawa kolorystyka i faktura :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Postanowiłam pokazać też inne pieski w galerii Tory, bo pewnie nudno ciągle tylko ją oglądać.

To są 2 sznaucerki miniaturki mojej cioci, mają teraz około 7 i 5 miesięcy :lol:
Jak one zaczną szczekać, to tylko uszy zakrywać :evil_lol:
Tutaj w ubrankach, które dostały od Mikołaja ;)

Kobi na zdjęciu ma ok. 5 miesięcy :lol:

Kira na zdjęciu ma ok. 3 miesięcy :lol:

Posted

Behemot napisał(a):
Bardzo gustowna piłeczka.... nowatorski design, ciekawa kolorystyka i faktura :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ja jednak uważam, że ładniejsza była przed przeróbkami :lol:

Posted

Kurde :placz:
Właśnie do mnie dzwonili, że zginęła ta biała sznaucerka :-(
Jakieś miałam przeczucia, że sobie o nich pomyślałam.
Zaraz będę zamieszczała ogłoszenia w internecie :roll:

Posted

Miejmy nadzieję, że się znajdzie. Nie wiadomo czy zginęła czy ją ukradli, bo była wtedy w ogrodzie z tym drugim sznaucerem, a on nie zginął :roll:

Posted

[quote name='malawaszka']BORA prześlij mi info o zaginionej suni na adopcje@sznaucery.rix.pl i zdjęcia - wstawię na stronę; obawiam się że sunia mogla zostac ukradziona :( czy ona miała tatuaż???? jeżeli tak to napisz też z jakiej jest hodowli
Dałam informacje o niej tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=12771&page=3
Dzisiaj nie uda mi się napisać maila, jutro napiszę.
Właśnie obawiam się, że została ukradziona...
Miała tatuaż, ale nie wiem z jakiej jest hodowli :oops:

Posted

Tora - dowiedz się nr tatuażu i czekam na wieści - mam nadzieję, że jednak sunia się odnajdzie :-( czy szukali po schroniskach?? koniecznie niesz tam sprawdzają osobiście; ogłoszenia w lecznicach i powiadomienie weterynarzy - wszystkich ilu tylko dadzą tadę - w końcu ktoś będzie musiał trafić z nią do weta; ogłoszenia w szkołach - dzieci zwracają uwagę na takie ładnie psiaki, na ogłoszeniach niech napiszą o leczeniu i o nagrodzie, możnaby też lokalnym pijaczkom powiedzieć co i jak i że nagroda jak pokażą gdzie jest piesek - tacy ludzie zwykle dużo widzą, a za kasę na flaszkę są gotowi sąsiada podkablować

Posted

Ogłoszenia w lecznicach są i podobno przy szkołach też. Informacja podana była również do radia, nie wiem czy do gazet. Nie wiem czy byli w schronisku, postaram się dowiedzieć. Informacja o leczeniu jest podana.
To jest bardzo podejrzane, że zniknął tylko ten biały piesek. Ten czarny, starszy jest bez rodowodu i nie zginął...a teraz biedak strasznie tęskni, nie je i cały czas jej szuka, piszczy.
Wysłać te informacje na maila czy już nie trzeba?
Przepraszam, wczoraj naprawdę nie miałam czasu...

Widziałam ogłoszenie w lecznicy obok mojej ulicy. Oni mieszkają na drugim końcu miasta, więc sporo musieli objechać weterynarzy...

Posted

Nowe zdjęcia :lol:

Torcia z pyszną suszoną kością :cool3:

Mam nowy kocyk i zabawkę :razz: Niedługo pewnie będzie wyglądała tak jak piłeczka :evil_lol:

Posted

Aha zapomniałam napisać :lol:
Bo to w sumie ważne wydarzenie w życiu mojego małego pieska. Tora straciła 3 ząbki nawet nie wiem kiedy, chyba wczoraj :multi: Kolejny już się rusza :cool3:

Posted

Sznaucerka się znalazła :lol:
Była na tym samym osiedlu, na którym mieszka tylko kilka ulic dalej. Ktoś zobaczył ogłoszenie i zadzwonił.
Wróciła, ale niestety ma coś z miednicą chyba...kolejna operacja ją czeka :shake: Albo potrącił ją samochód albo ktoś ją kopnął...nie wiem :roll:

Posted

Jeszcze jedna wiadomość, również dobra :lol:
Braciszek Tory znalazł domek :multi:
Mieszka niedaleko nas, kilka ulic dalej w domku z ogródkiem, oczywiście przebywa w domku :lol:

Posted

A z gorszych wieści to będzie to, że ostatnio jakoś mniej czasu mam i mi tak szybko dni uciekają :roll: Nic nie zdąże zrobić a tu już znowu noc...

Ale przynajmniej się w piątek wybawiłam :multi: Może jakieś fotki wrzucę :cool1:

Posted

[quote name='BORA']Nowe zdjęcia :lol:

Bora, ja chciałam tylko spytać: DLACZEGO MI UKRADŁAŚ DYWAN, A SONI SZNURECZEK DO ZABAWY, HĘ????? :mad::mad::mad:

A Torunia jak zwykle słodziasta :loveu:

Posted

Behemot napisał(a):
Bora, ja chciałam tylko spytać: DLACZEGO MI UKRADŁAŚ DYWAN, A SONI SZNURECZEK DO ZABAWY, HĘ????? :mad::mad::mad:

A Torunia jak zwykle słodziasta :loveu:

Też macie taki dywan? :cool3: On stary już :eviltong:

A sznureczek jest super, ulubiona zabawka Tory :lol:
Nazywam na to frędzel :evil_lol: