Koma Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 foteczki proszę foteczki :modla: tego coodeńka :loveu: Quote
BORA Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 Cimi napisał(a):A gdzie nowe fotki Tory, :cool3: ? Może jutro kilka pokażę ;) Dziś nie ma nas w domku, wracamy jutro :cool1: Quote
BORA Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 Znowu spać mi nie dają :roll: Łapię papier i uciekam :evil_lol: Muszę zobaczyć co tam się dzieje :cool3: Quote
anetta Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Jaki slodki cukiereczek...zakochalam sie, przesliczna!!!!:lilangel::iloveyou: Wielka szkoda ze panowie nie chca sie zdecydowac na sterylke:(((((( A mowilas im ze to tylko 150zl? Proponowalabym Ci zebys wstawila na PwP temacik o tych malych. Quote
Cimi Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Wow jaka ona jest juz duża w porównianiu z pierwszymi zdjęciami :crazyeye: :loveu: Quote
BORA Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 [quote name='anetta']Jaki slodki cukiereczek...zakochalam sie, przesliczna!!!!:lilangel::iloveyou: Wielka szkoda ze panowie nie chca sie zdecydowac na sterylke:(((((( A mowilas im ze to tylko 150zl? Proponowalabym Ci zebys wstawila na PwP temacik o tych malych. Przed chwilą rozmawiałam z panami i...mówili, że będzie sterylka :lol: Ucieszyłam się, tylko ona niedługo chyba będzie miała znowu cieczkę, mam nadzieję, że jednak upilnują jej tym razem. Oni się dowiadywali i powiedzieli, że ze zniżką 170 zł...Ale dałam im namiary na kliniki, które sterylizują w ramach [SIZE=1]Programu Regulacji Narodzin Zwierząt, podobno 30% taniej by było, tylko nie wiem o 30% z jakiej kwoty taniej :roll: A braciszek szuka domku jednak, w sumie to też dobra wiadomość, bo chcieli go zostawić, a mamusię oddać, ale chyba zrozumieli, że szczeniak szybciej dom znajdzie, chociaż i to nie takie proste. Dzisiaj podobno miała przyjść jakaś dziewczyna po tego pieska, ale to jeszcze nic pewnego. Jak go nie weźmie to założę mu wątek na psach w potrzebie i dam ogłoszenia w internecie, ale ja jestem strasznie pechowa....raz już mu domek znalazłam, ale jak widać nie najlepszy... Quote
BORA Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 Cimi napisał(a):Wow jaka ona jest juz duża w porównianiu z pierwszymi zdjęciami :crazyeye: :loveu: Ano urosła troszkę :lol: Jak ją wzięłam miała 7 tygodni i ważyła 4 kg, a teraz ma 15 tygodni i waży 10 kg :cool3: Jak była malutka to z niej taka kluska była, a teraz taka szczupła, wysoka panienka się z niej robi :lol: Quote
Alicja Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 no proszę jak dobrze wychowana dziewczynka :p Quote
BORA Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']no proszę jak dobrze wychowana dziewczynka :p Dobrze by było gdyby ona ten papier brała, żeby swoje siuśki z podłogi powycierać (jeszcze czasami jej się zdarza :oops: ), ale ona go bierze, żeby zjeść :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 BORA napisał(a):Dobrze by było gdyby ona ten papier brała, żeby swoje siuśki z podłogi powycierać (jeszcze czasami jej się zdarza :oops: ), ale ona go bierze, żeby zjeść :evil_lol::pnie wymagaj zbyt wiele :razz: Quote
BORA Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pnie wymagaj zbyt wiele :razz: No dobrze, podrośnie jeszcze trochę to i tego się nauczy :evil_lol: Quote
BORA Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 Jeszcze nie do końca umiem się zachować :evil_lol: Śliczna jestem, prawda? :loveu: No i znowu śpię, ale ja nudna jestem ;) Co jakiś czas podbiegam i zabieram któregoś misia :evil_lol: Bo ja nie mam takich fajnych zabawek :roll: Quote
anetta Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Bora, to ciesze sie ze jednak panowie ze zdecydowali :multi: Teraz tylko przezyc ta cieczke, chociaz bedzie baaaaaardzo trudno...:shake: Boje sie ze sobie nie poradza... Buziaczki w rozowy brzusio :loveu: Quote
Behemot Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='BORA'] Ech, to "niewinne" spojrzenie :lol: Gdyby ktoś nie znał Tory, mógłby się nabrać, że to najłagodniejszy piesek na świecie :evil_lol: Ale my znamy prawdę! To wilk w owczej skórze! Ale jaki słodziuchny..... :loveu::loveu::loveu: Quote
BORA Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 Behemot napisał(a):Ech, to "niewinne" spojrzenie :lol: Gdyby ktoś nie znał Tory, mógłby się nabrać, że to najłagodniejszy piesek na świecie :evil_lol: Ale my znamy prawdę! To wilk w owczej skórze! Ale jaki słodziuchny..... :loveu::loveu::loveu: Wilk zrobił się już spokojniejszy w porównaniu z tym, co było na początku :evil_lol: Na swoim koncie ma pogryzione buty(oczywiście moje), kabel od telefonu, 2 kable od internetu :evil_lol:, kilka dziur w moich spodniach, dziury w kilku swetrach(nie moich), dziury w kilku skarpetkach kilu osób :diabloti: i jeszcze sporo różnych dziur w różnych rzeczach, ona po prostu przegryza wszystko w kilka sekund dosłownie, zęby ma chyba ze stali i najgorsze jest to, że jeszcze nawet nie zaczęły się ruszać :shake: Ciekawe kiedy zaczną wypadać :shake: Quote
BORA Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 anetta napisał(a):Bora, to ciesze sie ze jednak panowie ze zdecydowali :multi: Teraz tylko przezyc ta cieczke, chociaz bedzie baaaaaardzo trudno...:shake: Boje sie ze sobie nie poradza... Buziaczki w rozowy brzusio :loveu: Wierzę, że jednak się uda. Nie jest spuszczana poza teren parkingu, jest wyprowadzana na smyczy, spuszczają ją tylko czasami na parkingu, żeby się wybiegała, gdy jest zamknięty, więc jestem dobrej myśli. Oni nie chcą więcej szczeniaków, więc powinno im zależeć, żeby jej dopilnować :razz: A po maluszka wczoraj nikt nie przyszedł, więc trzeba mu będzie znaleźć dom...nie będzie łatwo :shake: Quote
Cimi Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 BORA napisał(a):Co jakiś czas podbiegam i zabieram któregoś misia :evil_lol: Bo ja nie mam takich fajnych zabawek :roll: Wypisz wymaluj Fionka, zawsze jak widzi maskotke to dostaje fioła i jednego ukradła jak była młodsza, ale na więcej już nie pozwoliłam :lol: Quote
anetta Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Bora, niech oni wezma pod uwage ze pies chcacy dobrac sie do suki zrobi wszytsko :cool1: To ze bedzie na ogrodzonym terenie nie znaczy ze nie zajdzie w ciaze ;) Quote
BORA Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Cimi napisał(a):Wypisz wymaluj Fionka, zawsze jak widzi maskotke to dostaje fioła i jednego ukradła jak była młodsza, ale na więcej już nie pozwoliłam :lol: Tora już zniszczyła 2 misie małe i jedno serduszko pluszowe :evil_lol: Więcej nie dostanie :cool3: Quote
BORA Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 BORA napisał(a): Odpoczywam razem z piłeczką ;) Ładną Torcia miała piłeczkę, prawda? :lol: Teraz piłeczna wygląda tak: Tak się nią Tora zajęła :evil_lol: Quote
Behemot Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 BORA napisał(a):Tora już zniszczyła 2 misie małe i jedno serduszko pluszowe :evil_lol: Kobieta-demolka :evil_lol: Sonia też rozrywała na strzępki pluszowe zabawki. przestałam je jej dawać, bo potem po całym mieszkaniu walało się "nadzienie". Quote
BORA Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Behemot napisał(a):Kobieta-demolka :evil_lol: Sonia też rozrywała na strzępki pluszowe zabawki. przestałam je jej dawać, bo potem po całym mieszkaniu walało się "nadzienie". Ja też już nie daje. Nadzienie się nie walało, bo jak rozgryzała misia i zaczynało wychodzić nadzienie to jej zabierałam, bo ona by zjadła :evil_lol: Quote
Recommended Posts