BORA Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='Asiaczek']No, ładna, ładna... i pierścionek tez!http://img249.imageshack.us/img249/4597/img5947pi4.jpg pzdr. Dziękujemy :lol: [quote name='Asia & Ginger']http://img184.imageshack.us/img184/4553/img5943aj9.jpg Jaka Torcia spokojna, jak nigdy. :-o :eviltong: :evil_lol: A pierścionek bardzo ładny, taki delikatny. :cool3: Też nie lubię takich wielkich pierścionków, które o wszystko zaczepiają. :shake: Tak Torka coraz bardziej się uspokaja, chociaż chyba nigdy do końca się nie uspokoi :diabloti: uwielbia gryźć mnie za kurtkę, gdy ubieram się na spacerek z nią, albo ni z tego ni z owego złapać mnie za nogawkę, tak dla zabawy :diabloti: diabeł nie pies :evil_lol: Quote
Pimpek Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Cześć :D http://img178.imageshack.us/img178/744/img5859us1.jpg Jaka słodka :loveu: Fajny pierścionek :cool3: Quote
Patikujek Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Jaki diabeł??? Spójrzcie na te anielskie oczka:loveu: http://img178.imageshack.us/img178/744/img5859us1.jpg uwielbiam to jej spojrzenie:loveu: Quote
zaba14 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='Patikujek']Jaki diabeł??? Spójrzcie na te anielskie oczka:loveu: http://img178.imageshack.us/img178/744/img5859us1.jpg uwielbiam to jej spojrzenie:loveu: Dokładnie.. jaki diabeł... :shake: Quote
BORA Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Pimpek napisał(a):Cześć :D http://img178.imageshack.us/img178/744/img5859us1.jpg Jaka słodka :loveu: Fajny pierścionek :cool3: Dzięki ;) Patikujek napisał(a):Jaki diabeł??? Spójrzcie na te anielskie oczka:loveu: http://img178.imageshack.us/img178/744/img5859us1.jpg uwielbiam to jej spojrzenie:loveu: zaba14 napisał(a):Dokładnie.. jaki diabeł... :shake: Pewnie, że Torcia to nie diabeł :lol: Nie jej wina, że jest czarna i wiele osób chyba się boi czarnych psów :roll: Tak jak dzisiaj pan z SOK...dostałam mandat 100 zł za "prowadzenie psa bez kagańca na peronie" :cool1: Co za idiota z niego to szkoda gadać... Odprowadzałam Patryka na pociąg, widział nas jak szliśmy razem, ale nie podszedł jak byłam z facetem, bo łatwiej podejść do dziewczyny jak jest sama i dać jej mandat. Widać było, że facet nie lubi psów i się ich boi...Tora spokojnie stała, nawet na niego nie patrzyła....a on do mnie: trzyma pani tego psa :evil_lol: Jeszcze się mnie pytał czy pies ma szczepienia:ja mówię, że ma :p a on do mnie: mogę zobaczyć? A ja do niego: proszę pana książeczkę ze szczepieniami to ja mam w domu i nie mam zamiaru chodzić z książeczką na każdy spacer...i pan ucichł na temat szczepień, ale od kagańca się nie odczepił...Chyba będę tam chodziła częściej z Torą, tylko będę zabierała kaganiec i nawet książeczkę i specjalnie będę się za niemiłym grubasem rozglądała i chętnie przejdę obok niego i nawet coś zagadam heheheheheh ale następnym razem to on będzie mógł tylko popatrzeć :diabloti: Następna okazję będę miała w sobotę i w poniedziałek :evil_lol: Chyba sobie wcześniej z domu wyjadę i poczekam na Patryka pociąg :diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 No ładnie, żeby takiego wielkiego i agresywnego psa, przedstawiciela rasy psów morderców prowadzać bez kagańca?!? :-o Toż to nawet z domu nie powinno się wyprowadzać, a co dopiero wśród ludzi spacerować. Przecież toto rzuca się każdemu do gardła. :shake: Quote
anetta Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 :evil_lol: Chyba będę tam chodziła częściej z Torą, tylko będę zabierała kaganiec i nawet książeczkę i specjalnie będę się za niemiłym grubasem rozglądała i chętnie przejdę obok niego i nawet coś zagadam heheheheheh ale następnym razem to on będzie mógł tylko popatrzeć O tak, tak :evil_lol: Nie miał się do kogo przyczepić to się przyczepił Ciebie :shake::shake: Quote
BORA Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Asia & Ginger napisał(a):No ładnie, żeby takiego wielkiego i agresywnego psa, przedstawiciela rasy psów morderców prowadzać bez kagańca?!? :-o Toż to nawet z domu nie powinno się wyprowadzać, a co dopiero wśród ludzi spacerować. Przecież toto rzuca się każdemu do gardła. :shake: Masz rację, zachowałam się jak gówniarz. Obiecuję, że więcej to się nie powtórzy :diabloti: anetta napisał(a)::evil_lol: O tak, tak :evil_lol: Nie miał się do kogo przyczepić to się przyczepił Ciebie :shake::shake: anetta no mi to ręce czasami opadają :shake: A najbardziej się wkurzyłam jak już wyszłam od nich z mandatem, a tu sobie idą 2 pieski bez kagańców :angryy: A poza tym to zawsze, ale to zawsze Tora miała ten pie.... kaganiec, Patryk zawsze mówił, że kaganiec nie potrzebny, a jak raz nie miała to od razu wyłapali :mad: Sory, że do was nie zaglądam, ale ostatnio na komputerze to tylko piszę pracę mgr :mdleje:Do końca miesiąca muszę oddać, bo podobno pod koniec maja się bronię :eek2: Quote
Asia & Ginger Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 BORA napisał(a):Sory, że do was nie zaglądam, ale ostatnio na komputerze to tylko piszę pracę mgr :mdleje:Do końca miesiąca muszę oddać, bo podobno pod koniec maja się bronię :eek2: Oj, to trzymay kciuki za napisanie pracy. :kciuki: :kciuki: Quote
BORA Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Oj, to trzymay kciuki za napisanie pracy. :kciuki: :kciuki: Dzięki ;) A jak Twoja obrona? Quote
Asia & Ginger Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 BORA napisał(a):Dzięki ;) A jak Twoja obrona? Obronę prawdopodobnie będę miała dopiero w czerwcu. :lol: Quote
BORA Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Obronę prawdopodobnie będę miała dopiero w czerwcu. :lol: To podobnie będziemy się broniły :lol: Zobaczymy czy u mnie wypali koniec maja, nie tylko ode mnie to zależy, ale połowa grupy już oddała całe prace :oops: Quote
Patikujek Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 To trzymamy kciuki i dopominamy się wszyscy o nowe fotki a szczególnie ja:D:D:D stęskniłam się za Torcia:) Quote
Pimpek Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Witamy się :D Będziecie na zlocie w tym roku? My nie :-( Ale w następnym chyba tak :D Quote
BORA Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Patikujek napisał(a):To trzymamy kciuki i dopominamy się wszyscy o nowe fotki a szczególnie ja:D:D:D stęskniłam się za Torcia:) Jutro oddaję pracę mgr promotorowi. Trzymajcie kciuki, żeby zaliczył :thumbs: Fotki może w tym tygodniu jakieś wrzucę, jak aparat zechce działać, bo to zależy od dnia, raz działa, a raz nie :p Pimpek napisał(a):Witamy się :D Będziecie na zlocie w tym roku? My nie :-( Ale w następnym chyba tak :D Jeszcze nie wiem czy będę na zlocie ;) Quote
anetta Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 No to trzymamy! :kciuki: od dnia, raz działa, a raz nie A co to za fochy? :mad: Quote
Asia & Ginger Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 BORA napisał(a):Jutro oddaję pracę mgr promotorowi. Trzymajcie kciuki, żeby zaliczył :thumbs: Fotki może w tym tygodniu jakieś wrzucę, jak aparat zechce działać, bo to zależy od dnia, raz działa, a raz nie :p Jeszcze nie wiem czy będę na zlocie ;) W takim razie trzymamy kciuki i za pracę i za zlot. :cool3: :kciuki: :kciuki: I czekamy na fotki. :cool3: Quote
BORA Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 anetta napisał(a):No to trzymamy! :kciuki: A co to za fochy? :mad: Hehehe no fochy jakieś mi tu strzela...Wcale nie stary aparat, 2 lata dopiero ma. Nowy może w następnym roku kupie :roll: Asia & Ginger napisał(a):W takim razie trzymamy kciuki i za pracę i za zlot. :cool3: :kciuki: :kciuki: I czekamy na fotki. :cool3: Dzięki dziewczyny za kciuki. Musi być ok ;) Quote
BORA Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 anetta napisał(a):2 lata? No to faktycznie :roll: Taaa a jak pomyślę ile kosztował to szlak mnie trafia :angryy: Teraz to sobie kupie jakiś najtańszy badziew, bo i tak się zepsuje....teraz wszystko się szybko psuje :roll: Quote
Asiaczek Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 BORA napisał(a):Jutro oddaję pracę mgr promotorowi. Trzymajcie kciuki, żeby zaliczył :thumbs: No i jak? Zaliczył? pzdr. Quote
BORA Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Asiaczek napisał(a):No i jak? Zaliczył? pzdr. Asia & Ginger napisał(a):No właśnie, jak tam praca? :cool3: :p Ups ale mnie dawno tu nie było :oops: Od 2 czerwca jestem już panią magister :grins: A dzisiaj dostałam pracę, zaczynam w poniedziałek :lol: Mam nadzieję, że Tora jakoś będzie to znosiła...bo ostatnio trochę powyła jak mnie nie było :roll: ale wierzę, że się przyzwyczai...po prostu ostatnio rzadko sama zostawała. Nie ma wyjścia musi się przyzwyczaić. Gdyby nie wycie to byłby aniołek z niej, bo poza tym nie mam z nią żadnych problemów. No oprócz tego, że jest strasznie lękliwa i boi się ostatnio wychodzić na spacery, ale z tym sobie radzimy :cool1: Zdjęć nie ma, bo nie ma nowego aparatu, może niedługo sobie zarobię na aparat :multi: Quote
Asia & Ginger Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 No to zarabiaj szybciej na ten aparat, bo już się za Torcią stęskniłam. :placz: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
anetta Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 :laola: No to gratuluje! :klacz: Idź i zarabiaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hhhhahaha :evil_lol: Quote
Recommended Posts