Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']No, ładna, ładna... i pierścionek tez!http://img249.imageshack.us/img249/4597/img5947pi4.jpg
pzdr.
Dziękujemy :lol:

[quote name='Asia & Ginger']http://img184.imageshack.us/img184/4553/img5943aj9.jpg
Jaka Torcia spokojna, jak nigdy. :-o :eviltong: :evil_lol:

A pierścionek bardzo ładny, taki delikatny. :cool3:
Też nie lubię takich wielkich pierścionków, które o wszystko zaczepiają. :shake:
Tak Torka coraz bardziej się uspokaja, chociaż chyba nigdy do końca się nie uspokoi :diabloti: uwielbia gryźć mnie za kurtkę, gdy ubieram się na spacerek z nią, albo ni z tego ni z owego złapać mnie za nogawkę, tak dla zabawy :diabloti: diabeł nie pies :evil_lol:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Pimpek napisał(a):
Cześć :D
http://img178.imageshack.us/img178/744/img5859us1.jpg
Jaka słodka :loveu:

Fajny pierścionek :cool3:

Dzięki ;)

Patikujek napisał(a):
Jaki diabeł???
Spójrzcie na te anielskie oczka:loveu:
http://img178.imageshack.us/img178/744/img5859us1.jpg
uwielbiam to jej spojrzenie:loveu:

zaba14 napisał(a):
Dokładnie.. jaki diabeł... :shake:

Pewnie, że Torcia to nie diabeł :lol: Nie jej wina, że jest czarna i wiele osób chyba się boi czarnych psów :roll:

Tak jak dzisiaj pan z SOK...dostałam mandat 100 zł za "prowadzenie psa bez kagańca na peronie" :cool1: Co za idiota z niego to szkoda gadać...

Odprowadzałam Patryka na pociąg, widział nas jak szliśmy razem, ale nie podszedł jak byłam z facetem, bo łatwiej podejść do dziewczyny jak jest sama i dać jej mandat. Widać było, że facet nie lubi psów i się ich boi...Tora spokojnie stała, nawet na niego nie patrzyła....a on do mnie: trzyma pani tego psa :evil_lol: Jeszcze się mnie pytał czy pies ma szczepienia:ja mówię, że ma :p a on do mnie: mogę zobaczyć? A ja do niego: proszę pana książeczkę ze szczepieniami to ja mam w domu i nie mam zamiaru chodzić z książeczką na każdy spacer...i pan ucichł na temat szczepień, ale od kagańca się nie odczepił...Chyba będę tam chodziła częściej z Torą, tylko będę zabierała kaganiec i nawet książeczkę i specjalnie będę się za niemiłym grubasem rozglądała i chętnie przejdę obok niego i nawet coś zagadam heheheheheh ale następnym razem to on będzie mógł tylko popatrzeć :diabloti:

Następna okazję będę miała w sobotę i w poniedziałek :evil_lol: Chyba sobie wcześniej z domu wyjadę i poczekam na Patryka pociąg :diabloti:

Posted

No ładnie, żeby takiego wielkiego i agresywnego psa, przedstawiciela rasy psów morderców prowadzać bez kagańca?!? :-o
Toż to nawet z domu nie powinno się wyprowadzać, a co dopiero wśród ludzi spacerować. Przecież toto rzuca się każdemu do gardła. :shake:

Posted

:evil_lol:

Chyba będę tam chodziła częściej z Torą, tylko będę zabierała kaganiec i nawet książeczkę i specjalnie będę się za niemiłym grubasem rozglądała i chętnie przejdę obok niego i nawet coś zagadam heheheheheh ale następnym razem to on będzie mógł tylko popatrzeć

O tak, tak :evil_lol:

Nie miał się do kogo przyczepić to się przyczepił Ciebie :shake::shake:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
No ładnie, żeby takiego wielkiego i agresywnego psa, przedstawiciela rasy psów morderców prowadzać bez kagańca?!? :-o
Toż to nawet z domu nie powinno się wyprowadzać, a co dopiero wśród ludzi spacerować. Przecież toto rzuca się każdemu do gardła. :shake:

Masz rację, zachowałam się jak gówniarz. Obiecuję, że więcej to się nie powtórzy :diabloti:

anetta napisał(a):
:evil_lol:

O tak, tak :evil_lol:

Nie miał się do kogo przyczepić to się przyczepił Ciebie :shake::shake:

anetta no mi to ręce czasami opadają :shake: A najbardziej się wkurzyłam jak już wyszłam od nich z mandatem, a tu sobie idą 2 pieski bez kagańców :angryy: A poza tym to zawsze, ale to zawsze Tora miała ten pie.... kaganiec, Patryk zawsze mówił, że kaganiec nie potrzebny, a jak raz nie miała to od razu wyłapali :mad:

Sory, że do was nie zaglądam, ale ostatnio na komputerze to tylko piszę pracę mgr :mdleje:Do końca miesiąca muszę oddać, bo podobno pod koniec maja się bronię :eek2:

Posted

BORA napisał(a):
Sory, że do was nie zaglądam, ale ostatnio na komputerze to tylko piszę pracę mgr :mdleje:Do końca miesiąca muszę oddać, bo podobno pod koniec maja się bronię :eek2:

Oj, to trzymay kciuki za napisanie pracy. :kciuki: :kciuki:

Posted

Obronę prawdopodobnie będę miała dopiero w czerwcu. :lol:

To podobnie będziemy się broniły :lol: Zobaczymy czy u mnie wypali koniec maja, nie tylko ode mnie to zależy, ale połowa grupy już oddała całe prace :oops:

• 2 weeks later...
Posted

Patikujek napisał(a):
To trzymamy kciuki i dopominamy się wszyscy o nowe fotki a szczególnie ja:D:D:D
stęskniłam się za Torcia:)

Jutro oddaję pracę mgr promotorowi. Trzymajcie kciuki, żeby zaliczył :thumbs:

Fotki może w tym tygodniu jakieś wrzucę, jak aparat zechce działać, bo to zależy od dnia, raz działa, a raz nie :p

Pimpek napisał(a):
Witamy się :D
Będziecie na zlocie w tym roku?
My nie :-( Ale w następnym chyba tak :D

Jeszcze nie wiem czy będę na zlocie ;)

Posted

BORA napisał(a):
Jutro oddaję pracę mgr promotorowi. Trzymajcie kciuki, żeby zaliczył :thumbs:

Fotki może w tym tygodniu jakieś wrzucę, jak aparat zechce działać, bo to zależy od dnia, raz działa, a raz nie :p

Jeszcze nie wiem czy będę na zlocie ;)

W takim razie trzymamy kciuki i za pracę i za zlot. :cool3: :kciuki: :kciuki:
I czekamy na fotki. :cool3:

Posted

anetta napisał(a):
No to trzymamy! :kciuki:
A co to za fochy? :mad:

Hehehe no fochy jakieś mi tu strzela...Wcale nie stary aparat, 2 lata dopiero ma. Nowy może w następnym roku kupie :roll:

W takim razie trzymamy kciuki i za pracę i za zlot. :cool3: :kciuki: :kciuki:
I czekamy na fotki. :cool3:

Dzięki dziewczyny za kciuki. Musi być ok ;)

Posted

anetta napisał(a):
2 lata? No to faktycznie :roll:

Taaa a jak pomyślę ile kosztował to szlak mnie trafia :angryy: Teraz to sobie kupie jakiś najtańszy badziew, bo i tak się zepsuje....teraz wszystko się szybko psuje :roll:

• 2 months later...
Posted

Asiaczek napisał(a):
No i jak? Zaliczył?
pzdr.

No właśnie, jak tam praca? :cool3: :p

Ups ale mnie dawno tu nie było :oops:

Od 2 czerwca jestem już panią magister :grins:

A dzisiaj dostałam pracę, zaczynam w poniedziałek :lol:

Mam nadzieję, że Tora jakoś będzie to znosiła...bo ostatnio trochę powyła jak mnie nie było :roll: ale wierzę, że się przyzwyczai...po prostu ostatnio rzadko sama zostawała. Nie ma wyjścia musi się przyzwyczaić. Gdyby nie wycie to byłby aniołek z niej, bo poza tym nie mam z nią żadnych problemów. No oprócz tego, że jest strasznie lękliwa i boi się ostatnio wychodzić na spacery, ale z tym sobie radzimy :cool1: Zdjęć nie ma, bo nie ma nowego aparatu, może niedługo sobie zarobię na aparat :multi: