Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BORA napisał(a):
No i co? :eviltong:
Jak nie ma zdjęć to wchodzą, a jak są zdjęcia to nikogo nie ma :mad:

Jestem, podziwiam i myślę o Rówieśniczce tylko odwiedzam tak trochę z ukrycia!
Byłam w Krakowie a odkąd wróciłam cały czas walczę jak nie z komputerem to z internetem!
Bardzo prosimy o wygłaskanie i wydrapanie ślicznej Jubilatki w naszym imieniu i serdecznie pozdrawiamy!

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BORA']Tora dzisiaj kończy 2 latka :tort: :new-bday: :BIG:
100 lat dla Torci!!! :BIG: :new-bday: :knajpa: :beerchug: :drink1: :drinking:
:cunao: :laola:

http://img219.imageshack.us/img219/926/img5917ek4.jpg
Ciężko uchwycić dwa psiaki razem, co? :cool3: :evil_lol:
Torcia jaka zgrabniutka. :cool3: :loveu:
A Oskarek śliczny, taki bialutki. :cool3: :loveu:

Wyczochraj i wycałuj ode mnie oba słodziaki. :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='anetta']Jejć, to juz dwa lata :o A dopiero co....

Wszystkiego najlepszego dla Toryyyy :new-bday: :tort: :BIG: :new-bday:

A kim jets Oskarek? :oops:

[quote name='KaRa_']Wszystkieo najlepszego Torciu!!!
Zdjęcia super i Oskarek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='Asia & Ginger']Oskarek to psiak Borci siostry. :loveu:

[quote name='Patikujek']:new-bday::BIG:Spóźnione ale szczere 100 Lat:new-bday::BIG::tort::laola::drink1::cool2:

Dziękujemy za życzenia :lol:

Tak, Oskarek to pies mojej siostry, ale mieszka nadal z nami, chociaż siostra się wyprowadziła, bo tak naprawdę to pies nas wszystkich i tutaj czuje się najlepiej :p

Mam taki plan, że jak już kiedyś odbiorę zrobiony samochód to zabiorę Torę i Oskara na spacerek za miasto, żeby sobie pobiegali :cool3: Póki co to się przeciąga.... Dzisiaj miałam mały bój z PZU o jedną część :angryy: Będę upierdliwa, będę dzwoniła, przyjeżdżała, ale nie będę za nic dopłacała, a część mi mają wstawić oryginalną :mad: Jak oni mnie wkuuuuuuurzają :shake:

Posted

BORA napisał(a):
Mam taki plan, że jak już kiedyś odbiorę zrobiony samochód to zabiorę Torę i Oskara na spacerek za miasto, żeby sobie pobiegali :cool3: Póki co to się przeciąga.... Dzisiaj miałam mały bój z PZU o jedną część :angryy: Będę upierdliwa, będę dzwoniła, przyjeżdżała, ale nie będę za nic dopłacała, a część mi mają wstawić oryginalną :mad: Jak oni mnie wkuuuuuuurzają :shake:

Tylko pamietaj, żeby taki torcio-oskarowy spacerek uwiecznić na fotkach. :cool3:
I walcz z tym PZU o swoje, bo to hieny jedne i tylko czyhaja na ofiarę, która się podda i nie będzie się upominać, o to co jej się należy. :mad: :evil_lol:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Tylko pamietaj, żeby taki torcio-oskarowy spacerek uwiecznić na fotkach. :cool3:
I walcz z tym PZU o swoje, bo to hieny jedne i tylko czyhaja na ofiarę, która się podda i nie będzie się upominać, o to co jej się należy. :mad: :evil_lol:

Jak aparat będzie miał dobry dzień to fotki będą :evil_lol: Bo on raz działa, raz nie...jak mu się zechce :p

PZU już mam dość...i mam dość czekania na samochód...bo teraz poszła nowa wycena...ciekawe czy zaakceptują :roll: Samochodem nie jeżdżę już dokładnie 2 tygodnie :shake:

anetta napisał(a):
A Oskarka wcześniej wstawiałaś? Nie moge sobie go skojarzyć ;)

Nie, nie wstawiałam wcześniej :oops: Z niego taki śpioch...on tylko śpi i śpi :evil_lol: Chociaż wydaje mi się, że jak wstawiałam fotki małej Tory to on gdzieś był w tle ;)

A mój Tz ostatnio wymyślił, żebyśmy bulteriera kiedyś mieli :evil_lol: bo do niego taki jeden podbiegł i był taki milutki :lol: No jasne, mi też się podobają te pieski, ale nie wiem czy byśmy dali radę z 2 psami :diabloti:

Posted

http://img219.imageshack.us/img219/6325/img5916xg9.jpg
Słodki ten Oskarek, kogo, napiszesz coś o nim ?:p
http://img72.imageshack.us/img72/2970/img23804hf.jpg
Torcia kiedyś.....
http://img215.imageshack.us/img215/5596/img5923ct4.jpg
.........tak teraz :lol:

Śliczne foteczki !
I spóźnione życzonka dla Torci !:multi:
Życzę ci Torciu samych smakołyków,pieszczot i miłości,długich spacerków i czego tylko zapragniesz !:BIG:
Zabawek nowych, więcej zabaw z pańcią, Wigilli szczęśliwej, i prezentów pod choinką dużo !:new-bday:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TORY !:tort::laola:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Pimpek napisał(a):

I spóźnione życzonka dla Torci !
Życzę ci Torciu samych smakołyków,pieszczot i miłości,długich spacerków i czego tylko zapragniesz !:BIG:
Zabawek nowych, więcej zabaw z pańcią, Wigilli szczęśliwej, i prezentów pod choinką dużo !:new-bday:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TORY !:tort::laola:

Dziękujemy, dziękujemy :loveu:

Asiaczek napisał(a):
Wpadlam zobaczyc, co ciekawego w zaprzyjaźnionym FB, a tu... cisza...
Moze jakieś nowości + fotki?
pzdr.

Aparat mam zupełnie popsuty. W najbliższym czasie raczej nowego nie będę miała :shake: Jak mnie dawno tu nie było...

Borcia i Torcia, gdzie jesteście? :cool3: :placz:
Wracać i fotki wstawiać! :evil_lol:

Fotek raczej szybko nie będzie :placz:

Anecioreczek napisał(a):
:razz::razz:dołaczam sie do protestujących

Jakieś protesty mi tu urządzają pod moją nieobecność :evil_lol:

zaba14 napisał(a):
Witam Bore i Tore ;)

A Ty skąd? :lol: Jak Cię dawno nie widziałam :evil_lol:

Patikujek napisał(a):
Heje dziewczyny gdzie to się podziewacie, a już wiem, po naparawie samochód dobrze chodzi i wyjechali gdzieś:shake::evil_lol:

Samochód ślicznie naprawiony, jak nowy, ale nigdzie nie wyjechaliśmy. Po prostu czasu brak, aparatu nie ma to i nie wchodzę :eviltong:

anetta napisał(a):
Może trzeba je obudzić :kaffee_2: :razz:

O tak, ostatnio jakoś tak spać mi się cały czas chce. :cool3:

Asiaczek napisał(a):
Hop, hop...
Pzdr.

Jestem, jestem, ale tylko na chwilkę :roll:

Dziękuję wszystkim za pamięć :multi: :loveu: To naprawdę miłe, że ktoś o nas pamięta. Ostatnio strasznie szybko czas mi leci, mam dużo zajęć na uczelni, cały czas jakieś zaliczenia, kolokwium :roll: Tak jak wcześniej pisałam zdjęć raczej w najbliższym czasie nie będzie. Torka ma się dobrze, nie choruje, apetyt ma jak zwykle :diabloti:

Z takich lepszych wiadomości to mogę napisać, że od 23 listopada jestem narzeczoną :loveu: :multi:

A tak poza tym to nic ciekawego....niech ten rok się szybciej skończy, bo strasznie pechowy jest, same nieszczęścia wokół mnie :shake:

Posted

BORA napisał(a):
Z takich lepszych wiadomości to mogę napisać, że od 23 listopada jestem narzeczoną :loveu: :multi:

I dopiero teraz się chwalisz? :mad:

BORCIU, serdecznie gratuluję. :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Trzeba to opić! :cool3: :knajpa: :beerchug: :drink1: :drinking:
:cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:
:laola::laola:

Posted

zaba14 napisał(a):
Bora gratuluje zaręczyn!!! :sweetCyb: :drink1:

I dopiero teraz się chwalisz? :mad:

BORCIU, serdecznie gratuluję. :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Trzeba to opić! :cool3: :knajpa: :beerchug: :drink1: :drinking:
:cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:
:laola::laola:

Dziękuję :multi: :lol: :loveu:

Dopiero teraz, bo dopiero dzisiaj tu weszłam ;) Pijcie, pijcie, na zdrowie :evil_lol:

Posted

BORA napisał(a):

Dziękuję wszystkim za pamięć :multi: :loveu: To naprawdę miłe, że ktoś o nas pamięta. Ostatnio strasznie szybko czas mi leci, mam dużo zajęć na uczelni, cały czas jakieś zaliczenia, kolokwium :roll: Tak jak wcześniej pisałam zdjęć raczej w najbliższym czasie nie będzie. Torka ma się dobrze, nie choruje, apetyt ma jak zwykle :diabloti:

A tak poza tym to nic ciekawego....niech ten rok się szybciej skończy, bo strasznie pechowy jest, same nieszczęścia wokół mnie :shake:

Czyzby fakt zostania Oficjalna narzeczoną zaliczasz do "nieszczęść"?:crazyeye: E, chyba nie...:lol:Toz to sama przyjemność, bez obowiązków...:lol:
Pzdr.