BORA Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 anetta napisał(a):Normalka :evil_lol: Hhahha http://img130.imageshack.us/img130/8085/picture010sk5.jpg Hehehe tarzanko musi być na każdym spacerku :diabloti: Quote
BORA Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 olekg18 napisał(a):Cześć:):):) Cześć :p I tylko tyle? Nawet nie napisałeś jaki mój piesek jest słodki, piękny, szczupły :loveu: :evil_lol: Quote
BORA Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 w samochodzie i w wodzie :evil_lol: Uczyła się pływać, ale kiepsko jej szło. Kilka razy odpłynęła od brzegu i zaraz wracała :roll: Quote
Asiaczek Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Torka - Pies Uniwersalny! Wie, jak się zachować w wodzie, w samochodzie, w domu, kiedy się uśmiechną i pięknie zapozowacćdo fotek... Cudo po prostu! Pzdr. Quote
KaRa_ Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 BORA napisał(a): Od wczoraj jest na diecie i nie będzie dokarmiania. Będę twarda :evil_lol: A Tora zawsze udaje strasznie głodną i wszyscy się na to nabierają :shake: Faktycznie byłaś twarda:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie ma to jak chlebek z pasztetem dla Torci:evil_lol: A ja zapomniałam Tory wziąć do Poznania i mi Duke płacze po katach:p:placz: Quote
BORA Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 KaRa_TC napisał(a):Faktycznie byłaś twarda:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie ma to jak chlebek z pasztetem dla Torci:evil_lol: A ja zapomniałam Tory wziąć do Poznania i mi Duke płacze po katach:p:placz: Osz kurde, wydałaś mnie :mad: :evil_lol: No nie umiem być twarda...:eviltong: Quote
Asiaczek Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 A czemuś tak dłuuuuugo milczałaś, co? Pzdr. Quote
BORA Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Asiaczek napisał(a):A czemuś tak dłuuuuugo milczałaś, co? Pzdr. Mało bywałam przed komputerem...Najpierw byłam na jeziorkiem, teraz na zlocie :multi: Asiaczek będziecie na wystawie w Białymstoku? Myślę, że tym razem się zjawię, więc pewnie do was podejdę :loveu: Quote
Anecioreczek Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Cześććć Borciu Której łape Daje Atos a Mi nie:placz::placz::placz: Quote
BORA Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Anecioreczek napisał(a):Cześććć Borciu Której łape Daje Atos a Mi nie:placz::placz::placz: Nie załamuj się :lol: Tobie też będzie dawał. Musisz być bardziej stanowcza :evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Ale On daje wszystkim łape tylko nie mi:placz: Nie lubie go:diabloti: Machamy Ogonkami(Kora i Atos) w waszą strone;) Quote
KaRa_ Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 BORA napisał(a):Osz kurde, wydałaś mnie :mad: :evil_lol: No nie umiem być twarda...:eviltong: No coz:diabloti: Nie przeslalismy ci zdjecia pizzy bo numeru tel nam nie dalas!!!!!!!:mad: Quote
BORA Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 KaRa_TC napisał(a):No coz:diabloti: Nie przeslalismy ci zdjecia pizzy bo numeru tel nam nie dalas!!!!!!!:mad: Ahhh no rzeczywiście :evil_lol: A ja sobie pomyślałam: chyba nie były na tej pizzy :siara: :roflt: A zrobiłyście zdjęcie? Teraz podam tel. :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 BORA napisał(a):Ahhh no rzeczywiście :evil_lol: A ja sobie pomyślałam: chyba nie były na tej pizzy :siara: :roflt: A zrobiłyście zdjęcie? Teraz podam tel. :evil_lol: A byliśmy no ba:diabloti: i jakie dobre były:eviltong: i zdjecia są :cool3:kazdej pizzy osobna :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Hej siostruniu! :loveu: Ja robiłam zdjęcia każdej pizzy, ale wstawię jutro, bo dziś mi się już nie chce. :eviltong: Aha, przy okazji gratuluję 100 stronki. :cool3: :laola: Quote
Anecioreczek Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 za 100 stronke:multi: i oby tak dalej:multi::laola::chlup: Quote
BORA Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 O 100 stronka :multi: Nie zauważyłam :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Co ? znów mówicie od złej strony:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BORA Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 KaRa_TC napisał(a):Co ? znów mówicie od złej strony:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: A nie zimno wam? Może kaloryfer włączyć? :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Ojej! Lepiej nie, bo znów sauna będzie. :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 BORA napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: A nie zimno wam? Może kaloryfer włączyć? :evil_lol: Przydałoby się bo ja dopiero co pranie zrobiłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BORA Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 KaRa_TC napisał(a):Przydałoby się bo ja dopiero co pranie zrobiłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A może na powietrzu dzisiaj wysuszysz? U mnie słoneczko świeci :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 BORA napisał(a):A może na powietrzu dzisiaj wysuszysz? U mnie słoneczko świeci :evil_lol: A u mnie chmurki:placz: to chyba do Białegostoku przyjade je wysuszyć dobra Teściowo mojego psa?:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts