BORA Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Pamiętam, że go odbierałaś, ale nie pamiętam jak wyglądasz :oops: Ten facet to pewnie mój TZ, on tylko tak staro wygląda, a jest tylko rok starszy ode mnie :evil_lol: Quote
Patikujek Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Nie aż tak staro chodź powazniej od ciebie:) A w tym roku tez cię na zlot przywiezie i ci materac napompuje???:D:D:D Quote
BORA Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']Nie aż tak staro chodź powazniej od ciebie:) A w tym roku tez cię na zlot przywiezie i ci materac napompuje???:D:D:D :-D:-D:-D Raczej sama będę się wiozła :evil_lol: Materac też sama będę pompowała...muszę nowy kupić, bo tamten nie przeżył Sylwestra :diabloti: Quote
fochistka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 starooo?no co tyy dziewwczyno, chciaż nie wiem bo się na psa zagapiłam:) Quote
zaba14 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Faceta masz przystojnego ;) a to chyba dobrze że wygląda dojrzalej ;) Quote
BORA Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 [quote name='fochistka']starooo?no co tyy dziewwczyno, chciaż nie wiem bo się na psa zagapiłam:) [quote name='zaba14']Faceta masz przystojnego ;) a to chyba dobrze że wygląda dojrzalej ;) Dzięki, dzięki :multi: Teraz trochę fotek Quote
BORA Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Tora czasami się nudzi jak zostaje sama :diabloti: Quote
Asiaczek Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Jak przeleciałam, tak na szybko pierwsze i ostatnie fotki TORY, to rzeczywiście można stwierdzić, że to powiększona kopia Kenia! Też trikolor, tez niebieska obróżka, choć płec różna...;) Pzdr. Quote
BORA Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Asiaczek napisał(a):Jak przeleciałam, tak na szybko pierwsze i ostatnie fotki TORY, to rzeczywiście można stwierdzić, że to powiększona kopia Kenia! Też trikolor, tez niebieska obróżka, choć płec różna...;) Pzdr. Tora ma uszy nie stojące i pewnie Kenio tyle nie szczeka :evil_lol: Jak chodzimy do naszej pani weterynarz to zawsze na widok Tory mówi:"ale masz ładny, zakręcony ogonek, jak u Basenji" :loveu: Quote
Asiaczek Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 BORA napisał(a):Tora ma uszy nie stojące i pewnie Kenio tyle nie szczeka :evil_lol: Jak chodzimy do naszej pani weterynarz to zawsze na widok Tory mówi:"ale masz ładny, zakręcony ogonek, jak u Basenji" :loveu: Może coś tam kiedyś przodkowie Tory i moich basków mieli wspólnego... A bo to wiadomo? Pzdr. Quote
BORA Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 mila_2 napisał(a):Borka ma taki sam medalik jak Bekon:D:D:D On jest super. Mamy go ponad rok i jest jak nowy :multi: P.S. Nie Borka tylko Torka :eviltong: Asiaczek napisał(a):Może coś tam kiedyś przodkowie Tory i moich basków mieli wspólnego... A bo to wiadomo? Pzdr. Eeee nie na pewno nie :evil_lol: Tora to kundel a baski tak sobie po ulicach nie biegają :evil_lol: Quote
anetta Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 A co tam u was slychac?:) Po ulicach moze nie ale po drozkach Afryki? kiedys tak :-D Quote
BORA Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 U nas wszystko w porządku :lol: Tora mnie strasznie kocha...ostatnio prawie by przez okno za mną wyleciała :roll: Na szczęście było zamknięte. Historię znam z opowieści, ale to musiało być straszne. Kiedy wyszłam Tora chciała wskoczyć na parapet :crazyeye:wzięła rozbieg i skoczyła, a że klocek z niej to na parapecie się nie zmieściła, tylko odbiła się od zamkniętego (na szczęście) okna i spadła z wielkim hukiem na plecy na podłogę :shake: Wariatka kochana :evil_lol: Quote
BORA Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 3 posty z fotkami :evil_lol: Linków u mnie nie będzie :p Quote
Asiaczek Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 BORA napisał(a):3 posty z fotkami :evil_lol: Linków u mnie nie będzie :p I prawidłowo! Ja tez nie będę wstawiała linków, bo.... sama nie lubię oglądać fotek w linkach. Denerwuje mnie taki sposób przeglądania zdjęć!:angryy: A z Torki to rzeczywiście lekki pulpecik. Ale za to ile w niej energii!:lol: Pzdr. Quote
BORA Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Asiaczek napisał(a): A z Torki to rzeczywiście lekki pulpecik. Ale za to ile w niej energii!:lol: Pzdr. To efekt dokarmiania przez przyszłą teściową. Gdy jedziemy w odwiedziny to Tora dostaje zawsze pyszności typu kiełbaska i inne wynalazki, którymi normalnie jej nie karmie, i słyszę "ona na pewno głodna, same suche jadła" :mad: Od wczoraj jest na diecie i nie będzie dokarmiania. Będę twarda :evil_lol: A Tora zawsze udaje strasznie głodną i wszyscy się na to nabierają :shake: Quote
anetta Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 A Tora zawsze udaje strasznie głodną i wszyscy się na to nabierają Normalka :evil_lol: Hhahha http://img130.imageshack.us/img130/8085/picture010sk5.jpg Quote
Recommended Posts