Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pamiętam, że go odbierałaś, ale nie pamiętam jak wyglądasz :oops:

Ten facet to pewnie mój TZ, on tylko tak staro wygląda, a jest tylko rok starszy ode mnie :evil_lol:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']Nie aż tak staro chodź powazniej od ciebie:)

A w tym roku tez cię na zlot przywiezie i ci materac napompuje???:D:D:D
:-D:-D:-D
Raczej sama będę się wiozła :evil_lol: Materac też sama będę pompowała...muszę nowy kupić, bo tamten nie przeżył Sylwestra :diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='fochistka']starooo?no co tyy dziewwczyno, chciaż nie wiem bo się na psa zagapiłam:)

[quote name='zaba14']Faceta masz przystojnego ;) a to chyba dobrze że wygląda dojrzalej ;)
Dzięki, dzięki :multi:

Teraz trochę fotek

Posted

Jak przeleciałam, tak na szybko pierwsze i ostatnie fotki TORY, to rzeczywiście można stwierdzić, że to powiększona kopia Kenia! Też trikolor, tez niebieska obróżka, choć płec różna...;)
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jak przeleciałam, tak na szybko pierwsze i ostatnie fotki TORY, to rzeczywiście można stwierdzić, że to powiększona kopia Kenia! Też trikolor, tez niebieska obróżka, choć płec różna...;)
Pzdr.

Tora ma uszy nie stojące i pewnie Kenio tyle nie szczeka :evil_lol:

Jak chodzimy do naszej pani weterynarz to zawsze na widok Tory mówi:"ale masz ładny, zakręcony ogonek, jak u Basenji" :loveu:

Posted

BORA napisał(a):
Tora ma uszy nie stojące i pewnie Kenio tyle nie szczeka :evil_lol:

Jak chodzimy do naszej pani weterynarz to zawsze na widok Tory mówi:"ale masz ładny, zakręcony ogonek, jak u Basenji" :loveu:

Może coś tam kiedyś przodkowie Tory i moich basków mieli wspólnego... A bo to wiadomo?
Pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

mila_2 napisał(a):
Borka ma taki sam medalik jak Bekon:D:D:D

On jest super. Mamy go ponad rok i jest jak nowy :multi:

P.S. Nie Borka tylko Torka :eviltong:

Asiaczek napisał(a):
Może coś tam kiedyś przodkowie Tory i moich basków mieli wspólnego... A bo to wiadomo?
Pzdr.

Eeee nie na pewno nie :evil_lol: Tora to kundel a baski tak sobie po ulicach nie biegają :evil_lol:

Posted

U nas wszystko w porządku :lol:
Tora mnie strasznie kocha...ostatnio prawie by przez okno za mną wyleciała :roll: Na szczęście było zamknięte.

Historię znam z opowieści, ale to musiało być straszne. Kiedy wyszłam Tora chciała wskoczyć na parapet :crazyeye:wzięła rozbieg i skoczyła, a że klocek z niej to na parapecie się nie zmieściła, tylko odbiła się od zamkniętego (na szczęście) okna i spadła z wielkim hukiem na plecy na podłogę :shake: Wariatka kochana :evil_lol:

Posted

BORA napisał(a):
3 posty z fotkami :evil_lol: Linków u mnie nie będzie :p

I prawidłowo! Ja tez nie będę wstawiała linków, bo.... sama nie lubię oglądać fotek w linkach. Denerwuje mnie taki sposób przeglądania zdjęć!:angryy:

A z Torki to rzeczywiście lekki pulpecik. Ale za to ile w niej energii!:lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

A z Torki to rzeczywiście lekki pulpecik. Ale za to ile w niej energii!:lol:
Pzdr.

To efekt dokarmiania przez przyszłą teściową. Gdy jedziemy w odwiedziny to Tora dostaje zawsze pyszności typu kiełbaska i inne wynalazki, którymi normalnie jej nie karmie, i słyszę "ona na pewno głodna, same suche jadła" :mad:

Od wczoraj jest na diecie i nie będzie dokarmiania. Będę twarda :evil_lol: A Tora zawsze udaje strasznie głodną i wszyscy się na to nabierają :shake: