BORA Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 W sumie to i tak mi się wydaje, że jest dużo spokojniejsza :lol: Teraz jest w sam raz ;) Idę sprzątać :roll:, bo mamy gości :cool3: Może jeszcze wrzucę parę fotek :lol: Quote
Koma Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 BORA napisał(a):W sumie to i tak mi się wydaje, że jest dużo spokojniejsza :lol: Teraz jest w sam raz ;) Kiedyś też nie wierzyłam, że moja sucz się uspokoi ;) A jednak z wiekiem odrobinę się wyciszyła, nadal jest bardzo zywiołowa jak i ma swoje fobie, ale już nie jest takim niezmordowanym, nieusłuchanym szaleńcem :evil_lol: Twoja Torcia też pewnie powoli dorośleje ;) A fotki supcio. Jak jej uszy powiewają :lol: O! Tora- owczarek :lol: Quote
BORA Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Tak, na tym zdjęciu śmiesznie wyszły uszy :lol: I ogon jak szczotka :evil_lol: Quote
BORA Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Z jakiej stronki można wrzucać dużo fotek na raz? Męczy już mnie imageshack :shake: Quote
BORA Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Kocham mój aparat :loveu: który łapie ostrość na domkach zamiast na Torci :lol: I znowu mam napad głupawki :diabloti: Odpoczywam ;) Quote
tusia. Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Czemu tu taka cisza? Fotki śliczne. A kiedy następne :D? Gdzie są zdj. z poprzedniego zlotu :D:D? Quote
Behemot Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Strasznie mi się podoba sierść Torci :loveu: Ma taki jakby srebrny połysk :loveu: W ogóle cała Tora jest śliczna i kochana :loveu: Quote
BORA Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='Matinka']Czemu tu taka cisza? Fotki śliczne. A kiedy następne :D? Gdzie są zdj. z poprzedniego zlotu :D:D? Cisza, bo nie było nas przez weekend :lol: A następne fotki będą w tym tygodniu :eviltong: Zdjęcia ze zlotu są tutaj http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29557&highlight=zlot [quote name='Behemot'] Strasznie mi się podoba sierść Torci :loveu: Ma taki jakby srebrny połysk :loveu: W ogóle cała Tora jest śliczna i kochana :loveu: Ah, dziękujemy Behemocie-moderatorze :modla::evil_lol: Ona pod czarną sierścią ma trochę białej :-o Nie wiem czy we wszystkich miejscach. Pewnie trochę od tego ma srebrny połysk, ale ona ogólnie ma połysk :lol: P.S. Prawie cała poprzednia strona to zdjęcia, nie wiem czy oglądałyście Quote
Patikujek Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 http://img47.imageshack.us/img47/9246/picture067me4.jpg Ale Torunia miała fajny spacerek:loveu: A co do tego że jest śliczna to nie ma żadnych wątpliwości:loveu: Quote
BORA Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Patikujek dziękujemy :lol: Torcia ma fajne spacerki jak tylko mam czasu. Wczoraj miała 2 dłuuugie spacerki. Dzisiaj nie będzie miała długiego, za to jutro tak :multi: Quote
Patikujek Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Baks by też miał długie spacerki gdyby lubił pobiegać a on jak ze mną gdzies na pola idzie to idze jak staję to on też staje, on po prostu nie umie się sam zabawic, nie ma potrzeby wąchania wszystkiego itp...on nie biega tak jak Torcia a mógłby... A tak jak wracamy ze spaceru to on zamiast być zmęczonym wskakuje na łóżko i chce się bawić A Torcia to taka wesoła i szaleniec mały Quote
anetta Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 BORA napisał(a):Tora chrupie krakowskiego obwarzanka :lol: Twardy był jak kamień, kupiłam tydzień temu i nie zjadłam :evil_lol: Tam gdzie jest pies to nic sie nie zmarnuje :evil_lol: Quote
asiunia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Hej! I jak tu jej nie kochac?Nie dosc ze piękna to tania w utrzymaniu:evil_lol: Quote
olekg89 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 A wiecie jaka Tora jest mieciutka? Siersc jak aksamit:) Jedziesz w tym roku na zlot?Siostry muszą oszczekiwać wszystkich :D Swoimi identycznymi głosikami:) Quote
BORA Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 anetta napisał(a):Tam gdzie jest pies to nic sie nie zmarnuje :evil_lol: Wszystko co spada na ziemie zaraz znika :evil_lol: Nie marnuje się i sprzątać nie trzeba :lol: asiunia napisał(a):Hej! I jak tu jej nie kochac?Nie dosc ze piękna to tania w utrzymaniu:evil_lol: Masz całkowitą rację :loveu: olekg18 napisał(a):A wiecie jaka Tora jest mieciutka? Siersc jak aksamit:) Jedziesz w tym roku na zlot?Siostry muszą oszczekiwać wszystkich :D Swoimi identycznymi głosikami:) Jadę :lol: Tora już nie może się doczekać kiedy Kaja znowu ją poprzegania :evil_lol: Tora zaczęła się bać Onków :shake: Już kilka razy spotkałyśmy walniętego, który ma świetną zabawę, gdy goni psa i go gryzie, warczy...Tora z takim nie ma szans. Teraz gdy widzi onka od razu kładzie się na plecy :placz: Quote
BORA Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Kilka zdjęć z sobotniego spacerku :lol: Przez 1,5 godziny biegała z haszczakami Efry :evil_lol: Quote
Behemot Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Jaka zadowolona niunia :loveu: I jak zalotnie tyłeczkiem kręci :loveu: Ale fajnie, że ona tak łądnie się bawi z innymi psami :) Quote
Agga Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Pieski biegają. A właścicielki gdzie?:diabloti: Quote
mila_2 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='Agga']Pieski biegają. A właścicielki gdzie?:diabloti: plotkują zapewne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BORA Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 Byliśmy na weekend w Białymstoku. W niedzielę z rana znalazłam kleszcza...ale nie na Torze...na mnie :-o Wbił mi się w brzuch. Był ogromny, wszyscy stwierdziliśmy, że pewnie przeszedł z Tory na mnie w nocy :shake: tak to jest jak się śpi z psem :evil_lol: Pojechaliśmy na pogotowie. Jedna pani wyciągała a 3 patrzyły z zaciekawieniem i komentowały: że wielki, że dziwny kolor, że takiego to jeszcze nie widziały :evil_lol: Dostałam antybiotyk na 10 dni. Mam nadzieję, że nic mi nie będzie, bo kleszcze w tamtych okolicach są zabójcze :shake: Quote
Behemot Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Borciu, nie martw się, masa ludzi łapie kleszcze... Dobrze, że Ci go wyjęto i dostałąś ten antybiotyk. Wyobrażam sobie, jak musiałaś się wystraszyć... :calus: Quote
KaRa_ Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Ale się zaczaiła panienka:evil_lol: A czy mi sie wydaje,czy Tora schudła?:lol: Quote
BORA Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 Behemot napisał(a):Borciu, nie martw się, masa ludzi łapie kleszcze... Dobrze, że Ci go wyjęto i dostałąś ten antybiotyk. Wyobrażam sobie, jak musiałaś się wystraszyć... :calus: Nie martwię się już, śladu po nim nawet nie ma :lol: Ale wczoraj się wystraszyłam jak przez sen dotknęłam brzucha, a tam coś siedziało i nie chciało spaść :crazyeye: Obudziłam się, patrzę, a to taka paskuda. Pierwszy raz miałam kleszcza. Wiem, że dużo ludzi ma kleszcze, nie wiem jak w innych częściach kraju, ale na podlasiu ludzie umierają od kleszczy :shake: nie mówię już nawet o psach, bo one chyba jeszcze częściej łapią kleszcze. KaRa_TC napisał(a): Ale się zaczaiła panienka:evil_lol: A czy mi sie wydaje,czy Tora schudła?:lol: Mam nadzieję, że schudła :multi: Ja tego nie widzę kurde :cool1: Ale dostaje mniej jedzenia, tylko najgorsze, że ciągle ją ktoś dokarmia :mad: Quote
Recommended Posts