zaba14 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Jak Ci spowaznieje to jeszcze zatesknisz za dawno Tora ;) Quote
mila_2 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 BORA napisał(a):Tora nic poważnego nie zniszczyła na szczęście :lol: Ale wiem, że jeszcze może być bardziej normalna niż jest :evil_lol: Może trochę spoważnieje, jak myślicie? :cool3: Zatęsknisz za tym. Powiem Ci, że widzę że moja Młoda poważnieje - a co za tym idzie mówię ciągle do p. Jacka że ona chyba chora jest:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, bo po spacerze długim idzie spać, bo już nie molestuje non stop z zabaweczkami, bo przestała niszczyć:multi::multi::multi: Po cichu powiem, ze ona NAPRAWDĘ poważnieje:):):) Quote
BORA Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Czoko napisał(a):Ja już zwątpiłam czy moja kiedykolwiek spoważnieje - cóż mam szczeniaka w wieku rok i 3 m-ce. Usypia naszą czujność - nie niszczy nic i nagle buty czy pantofle każdego z nas są znowu pogryzione. Nic nie daje chowanie czy opryskiwanie odstraszaczem - w jakimś momencie dajemy sobie z tym spokój i...karuzela kręci się od nowa. Tora jest w tym samym wieku, ale wydaje mi się, że psy zaczynają poważnieć dopiero jak mają około 1,5 roku, oczywiście zależy od rasy, niektóre później :lol: zaba14 napisał(a):Jak Ci spowaznieje to jeszcze zatesknisz za dawno Tora ;) Chyba jednak nie ;) mila_2 napisał(a):Zatęsknisz za tym. Powiem Ci, że widzę że moja Młoda poważnieje - a co za tym idzie mówię ciągle do p. Jacka że ona chyba chora jest:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, bo po spacerze długim idzie spać, bo już nie molestuje non stop z zabaweczkami, bo przestała niszczyć:multi::multi::multi: Po cichu powiem, ze ona NAPRAWDĘ poważnieje:):):) Ja widzę, że Tora zaczyna poważnieć, ale powoli...i nie będę tęskniła :lol: Mam teraz praktyki :grins: Tora siedzi codziennie sama 7 godzin i nawet nieźle to znosi, ale ja chyba gorzej :evil_lol: Muszę wstawać o 7, biegnę na łąki wybiegać Torę, wracam jem śniadanie, szykuje się i wychodzę :grab::mdleje: A praktyki znalazłam bliziutko od domu, idę sobie piechotką 20 minut :lol: Dzisiaj idziemy na imprezę firmową Patryka o 20, wracamy o 24. Trzymajcie kciuki, żeby Tora była cicho, bo chyba nas jutro sąsiedzi zabiją :kciuki: Quote
Kati Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Tora na pewno bedzie bardzo grzeczna i jak kazdy grzeczny pies pójdzie spać i nie będzie rozrabiać. Udanej imprezy życzę. Quote
BORA Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Kati napisał(a):Tora na pewno bedzie bardzo grzeczna i jak kazdy grzeczny pies pójdzie spać i nie będzie rozrabiać. Udanej imprezy życzę. Oby twe słowa się sprawdziły :evil_lol: :lol: Quote
BORA Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Jestem dumna z Tory :grins: Była wczoraj sama, pierwszy raz w nocy i nie wyła :multi: Zostawiliśmy jej zapalone światło, wyszliśmy o 20, mieliśmy wrócić o 24, ale tak dobrze się bawiliśmy, że zostaliśmy do 2 :lol: Tora cały czas spała ;) A tak poza tym to mieliśmy dzisiaj super pogodę, świeciło słoneczko, wybraliśmy się na błonia, ale zapomniałam aparatu :oops: zdjęć nie ma :eviltong: Quote
Behemot Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='BORA']Tora jest w tym samym wieku, ale wydaje mi się, że psy zaczynają poważnieć dopiero jak mają około 1,5 roku Błagam cię, powiedz to Soni! :evil_lol: Quote
BORA Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='Behemot']Błagam cię, powiedz to Soni! :evil_lol: :evil_lol: No przecież dopisałam na końcu, że niektóre później :eviltong: Quote
BORA Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Nawet nie wiecie jakie Tora ma fazy :evil_lol: Ostatnio Patryk wyszedł z nią wieczorem i zobaczyła jakąś panią wsiadająca do taksówki i myślała, że to ja, zaczęła ciągnąć w jej stronę, wyć, chciała biec za taksówką :roll: Po jakimś czasie wbiega Tora do domu i biegnie w miejsce gdzie byłam ja, gdy wychodziła, sprawdza czy na pewno jestem, cieszy się, liże :cool1: Nie wiem skąd u niej takie lęki, że ją zostawimy, uciekniemy od niej... :roll: To nie jest normalne :shake: Quote
BORA Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Ja i Torcia :lol: Zdjęcie z Sylwestra ;) Wstawiałam już? bo nie pamiętam :evil_lol: Quote
Behemot Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='BORA']Ja i Torcia :lol: Zdjęcie z Sylwestra ;) Wstawiałam już? bo nie pamiętam :evil_lol: Bardzo Wam ze sobą do twarzy :loveu: Żeby mi tak Sonia chciała siedzieć na kolanach... :shake: Quote
olekg89 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Kaja tez ma takie odpały.Leci czasem do kogoś mysląc ,ze to moja matka ,a jak okazuje się ,ze jednak to nie mama drze morde :DTorcia z Kaja spokrewnione to pewnie w genach mają.:D Quote
BORA Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Behemot napisał(a):Bardzo Wam ze sobą do twarzy :loveu: Żeby mi tak Sonia chciała siedzieć na kolanach... :shake: Dziękujemy :lol: Sonia trochę większa jest, nie to, że grubsza, ale wiesz :eviltong: Tora często mi się pcha na kolana :lol: olekg18 napisał(a):Kaja tez ma takie odpały.Leci czasem do kogoś mysląc ,ze to moja matka ,a jak okazuje się ,ze jednak to nie mama drze morde :DTorcia z Kaja spokrewnione to pewnie w genach mają.:D Obie zwariowane :evil_lol: Ciekawe jakich wspólnych przodków miały :D Idziemy spać :sleeping: Tora ostatnio się rozpycha w nocy :evil_lol: Quote
mila_2 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Becia ostatnio upodobała sobie spanie pod kołderką;) a i moje Kolanka są fajne - tylko, że Młoda to taki mały klocuszek i u mnie się nie mieści;) Quote
tusia. Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Czemu Cię tu nie ma? Czemu nie ma zdjęć??? ;-(:-( Quote
BORA Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Ano rzeczywiście nie ma mnie ani zdjęć :evil_lol: Kurde nie mam czasu się lansować :diabloti: Quote
Behemot Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 BORA napisał(a):Ano rzeczywiście nie ma mnie ani zdjęć :evil_lol: Kurde nie mam czasu się lansować :diabloti: Ooo, kochana, to jak Ty sobie poradzisz w tej dżungli życiem zwanej? :shake: :evil_lol: Quote
BORA Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Behemot napisał(a):Ooo, kochana, to jak Ty sobie poradzisz w tej dżungli życiem zwanej? :shake: :evil_lol: No właśnie tak się tym martwię, że się nie lansuje i że sobie nie poradzę i dlatego mam depresje :placz:A, że mam depresje, więc się nie lansuje, więc sobie nie poradzę, więc mam depresję...:stupid: :evil_lol: :evil_lol: A tak na serio to postaram się niedługo zrobić nowe fotki :lol: Quote
BORA Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 asiunia napisał(a):Hej! Czesc łaciatki:loveu: Cześć :lol: Zaraz będą fotki :multi: Tylko muszę pozmniejszać :cool1: Quote
BORA Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Tora chrupie krakowskiego obwarzanka :lol: Twardy był jak kamień, kupiłam tydzień temu i nie zjadłam :evil_lol: Ale nie myślcie, że ja karmię suchymi bułkami, ona lubi :lol: Quote
BORA Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Agga napisał(a):Ależ ona rozbrykana.:diabloti: Ona tak zawsze :lol: Już się przyzwyczaiłam, że jak nie pobiega to chodzi po domu i marudzi :evil_lol: Nie wyobrażam jej sobie jako statecznej damy :diabloti: Quote
Agga Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Wiesz ja kiedyś też myślałam, ze Sara nie będzie stateczną panienką. Lecz z latami właśnie taka się stała - spokojniejsza Quote
Recommended Posts