Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BORA napisał(a):
Tora nic poważnego nie zniszczyła na szczęście :lol: Ale wiem, że jeszcze może być bardziej normalna niż jest :evil_lol: Może trochę spoważnieje, jak myślicie? :cool3:

Zatęsknisz za tym. Powiem Ci, że widzę że moja Młoda poważnieje - a co za tym idzie mówię ciągle do p. Jacka że ona chyba chora jest:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, bo po spacerze długim idzie spać, bo już nie molestuje non stop z zabaweczkami, bo przestała niszczyć:multi::multi::multi:

Po cichu powiem, ze ona NAPRAWDĘ poważnieje:):):)

Posted

Czoko napisał(a):
Ja już zwątpiłam czy moja kiedykolwiek spoważnieje - cóż mam szczeniaka w wieku rok i 3 m-ce.
Usypia naszą czujność - nie niszczy nic i nagle buty czy pantofle każdego z nas są znowu pogryzione. Nic nie daje chowanie czy opryskiwanie odstraszaczem - w jakimś momencie dajemy sobie z tym spokój i...karuzela kręci się od nowa.

Tora jest w tym samym wieku, ale wydaje mi się, że psy zaczynają poważnieć dopiero jak mają około 1,5 roku, oczywiście zależy od rasy, niektóre później :lol:

zaba14 napisał(a):
Jak Ci spowaznieje to jeszcze zatesknisz za dawno Tora ;)

Chyba jednak nie ;)

mila_2 napisał(a):
Zatęsknisz za tym. Powiem Ci, że widzę że moja Młoda poważnieje - a co za tym idzie mówię ciągle do p. Jacka że ona chyba chora jest:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, bo po spacerze długim idzie spać, bo już nie molestuje non stop z zabaweczkami, bo przestała niszczyć:multi::multi::multi:

Po cichu powiem, ze ona NAPRAWDĘ poważnieje:):):)

Ja widzę, że Tora zaczyna poważnieć, ale powoli...i nie będę tęskniła :lol:

Mam teraz praktyki :grins: Tora siedzi codziennie sama 7 godzin i nawet nieźle to znosi, ale ja chyba gorzej :evil_lol: Muszę wstawać o 7, biegnę na łąki wybiegać Torę, wracam jem śniadanie, szykuje się i wychodzę :grab::mdleje:
A praktyki znalazłam bliziutko od domu, idę sobie piechotką 20 minut :lol:

Dzisiaj idziemy na imprezę firmową Patryka o 20, wracamy o 24. Trzymajcie kciuki, żeby Tora była cicho, bo chyba nas jutro sąsiedzi zabiją :kciuki:

Posted

Kati napisał(a):
Tora na pewno bedzie bardzo grzeczna i jak kazdy grzeczny pies pójdzie spać i nie będzie rozrabiać.
Udanej imprezy życzę.

Oby twe słowa się sprawdziły :evil_lol: :lol:

Posted

Jestem dumna z Tory :grins: Była wczoraj sama, pierwszy raz w nocy i nie wyła :multi: Zostawiliśmy jej zapalone światło, wyszliśmy o 20, mieliśmy wrócić o 24, ale tak dobrze się bawiliśmy, że zostaliśmy do 2 :lol: Tora cały czas spała ;)

A tak poza tym to mieliśmy dzisiaj super pogodę, świeciło słoneczko, wybraliśmy się na błonia, ale zapomniałam aparatu :oops: zdjęć nie ma :eviltong:

Posted

[quote name='BORA']Tora jest w tym samym wieku, ale wydaje mi się, że psy zaczynają poważnieć dopiero jak mają około 1,5 roku

Błagam cię, powiedz to Soni! :evil_lol:

Posted

[quote name='Behemot']Błagam cię, powiedz to Soni! :evil_lol:
:evil_lol: No przecież dopisałam na końcu, że niektóre później :eviltong:

Posted

Nawet nie wiecie jakie Tora ma fazy :evil_lol:
Ostatnio Patryk wyszedł z nią wieczorem i zobaczyła jakąś panią wsiadająca do taksówki i myślała, że to ja, zaczęła ciągnąć w jej stronę, wyć, chciała biec za taksówką :roll:
Po jakimś czasie wbiega Tora do domu i biegnie w miejsce gdzie byłam ja, gdy wychodziła, sprawdza czy na pewno jestem, cieszy się, liże :cool1: Nie wiem skąd u niej takie lęki, że ją zostawimy, uciekniemy od niej... :roll: To nie jest normalne :shake:

Posted

[quote name='BORA']Ja i Torcia :lol: Zdjęcie z Sylwestra ;) Wstawiałam już? bo nie pamiętam :evil_lol:

Bardzo Wam ze sobą do twarzy :loveu:
Żeby mi tak Sonia chciała siedzieć na kolanach... :shake:

Posted

Kaja tez ma takie odpały.Leci czasem do kogoś mysląc ,ze to moja matka ,a jak okazuje się ,ze jednak to nie mama drze morde :DTorcia z Kaja spokrewnione to pewnie w genach mają.:D

Posted

Behemot napisał(a):
Bardzo Wam ze sobą do twarzy :loveu:
Żeby mi tak Sonia chciała siedzieć na kolanach... :shake:

Dziękujemy :lol:
Sonia trochę większa jest, nie to, że grubsza, ale wiesz :eviltong:
Tora często mi się pcha na kolana :lol:

olekg18 napisał(a):
Kaja tez ma takie odpały.Leci czasem do kogoś mysląc ,ze to moja matka ,a jak okazuje się ,ze jednak to nie mama drze morde :DTorcia z Kaja spokrewnione to pewnie w genach mają.:D

Obie zwariowane :evil_lol: Ciekawe jakich wspólnych przodków miały :D

Idziemy spać :sleeping: Tora ostatnio się rozpycha w nocy :evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

BORA napisał(a):
Ano rzeczywiście nie ma mnie ani zdjęć :evil_lol: Kurde nie mam czasu się lansować :diabloti:

Ooo, kochana, to jak Ty sobie poradzisz w tej dżungli życiem zwanej? :shake: :evil_lol:

Posted

Behemot napisał(a):
Ooo, kochana, to jak Ty sobie poradzisz w tej dżungli życiem zwanej? :shake: :evil_lol:

No właśnie tak się tym martwię, że się nie lansuje i że sobie nie poradzę i dlatego mam depresje :placz:A, że mam depresje, więc się nie lansuje, więc sobie nie poradzę, więc mam depresję...:stupid: :evil_lol: :evil_lol:

A tak na serio to postaram się niedługo zrobić nowe fotki :lol:

Posted

Tora chrupie krakowskiego obwarzanka :lol: Twardy był jak kamień, kupiłam tydzień temu i nie zjadłam :evil_lol: Ale nie myślcie, że ja karmię suchymi bułkami, ona lubi :lol:

Posted

Agga napisał(a):
Ależ ona rozbrykana.:diabloti:

Ona tak zawsze :lol: Już się przyzwyczaiłam, że jak nie pobiega to chodzi po domu i marudzi :evil_lol: Nie wyobrażam jej sobie jako statecznej damy :diabloti: