Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Behemot napisał(a):
O, to od erki, pierwszej "mamusi" Soni :loveu:

Tak, oni tam cały czas mają sporo psów (w tym szczeniaki). Fajnie, że wzięłaś od nich Sonię :calus:
Biedne te kundelki :shake: Mi się wydaje, że większośc ludzi to chce tylko rasowca (a najlepiej pseudorasowca, bo taniej :-()

Posted

BORA napisał(a):
Tak, oni tam cały czas mają sporo psów (w tym szczeniaki). Fajnie, że wzięłaś od nich Sonię :calus:

No i siostrzyczka Soni znalazła domek u znajomego mojego męża :lol: Szkoda, że jakoś kontakt się z nim urwał... Na pewno wszystko jest OK, ale miałam nadzieję, że dziewczyny się poznają ;)

• 2 weeks later...
Posted

Ile razy Miller sklamal,
Ile Kwach obietnic zlamal,

Ile Beger owsa zjadla,
Ile Kalisz nosi sadla,
Ile Peczak wziął na boku
...TYLE SZCZŚCIA W NOWYM ROKU!

Patikujek & Baksymilian

Posted

Tora ostatnio ważyła 15 kg :lol: To było we wrześniu, ważona u weterynarza przed sterylką. Chyba niedługo ją zważę, żeby zobaczyć czy przytyła :evil_lol: A na wysokość to około 50 cm, dokładnie nie wiem :lol:

Posted

Ja pozmniejszalam, teraz tylko na imageshack, ale powiem szczerze ze sa beznadziejne :D
Nie umiem psow fotografowac :(

No ladnie Tora ma energii... :D Moj wrocil i padl :)

Posted

Mi też takie sobie wyszły...jak pies jest w ruchu to zawsze mam rozmazane :shake: To chyba wina aparatu...bo w nasze zdolności nie wątpie :eviltong:

Tora ma tyle energii, że mogłaby się z 3 psami podzielić...trochę pospała, ale na jakąś specjalnie zmęczoną nie wygląda.

• 2 weeks later...
Posted

Nie było mnie godzinkę :lol: ale ona to zrobiła w 10 minut znając ją :evil_lol:

Podejrzewam, że legowisko długo już nie wytrzyma :diabloti: Muszę dodać, że to już drugi raz w tym tygodniu. Raz trochę wywaliła tego, ale zaszyłam i dzisiaj właśnie w miejscu szycia znowu wygryzła, ale jak zszyłam to dopiero zobaczyłam jak beznadziejnie i od razu pomyślałam, że będzie ją kusiło :evil_lol:

Posted

mila_2 napisał(a):
jaką ma minę niewiniątka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:-D Minka jest najlepsza :evil_lol: Stwierdziliśmy, że jej chyba aureolkę dorysujemy :p

Posted

Och, jaka radość na pyszczku! :loveu: Po prostu rozkoszne jest to zdjęcie :loveu:
Widzę, że Torcia miała wielkie powodzenie i była dosłownie oblegana przez inne pieski :lol: Ona się tak pięknie bawi!

Posted

[quote name='Behemot']

Och, jaka radość na pyszczku! :loveu: Po prostu rozkoszne jest to zdjęcie :loveu:
Widzę, że Torcia miała wielkie powodzenie i była dosłownie oblegana przez inne pieski :lol: Ona się tak pięknie bawi!
Radość była ogromna :lol: Ale po 2 godzinach ganiania Tora miała dość, stanęła obok nas i oglądała jak inne pieski biegają :-D

Prawie cały czas biegała z Fioną (bokserką), ona lubi bokserki, bo też mają ADHD :diabloti: Może kupić Torci bokserka, jak myślicie? :evil_lol: