Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agga']Ależ z niej śliczna panienka.
Kto jej te śmieci podrzucił?
No właśnie też się zastanawiam :confused: Przecież ona cały czas spała :cool1: A do domu nikogo obcego by nie wpuściła :diabloti:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To ci dopiero specjalistka!

Czy Wam działa subskrypcja - czy dzisiaj naprawdę przez prawie cały dzień nikogo znajomego nie było na DOGO? Ja mam w pracy straszne szaleństwo i zaglądam na całkiem króciutko. Muszę wszystko skończyć przed Świętami - walczę o urlop.

Posted

Błonia :grins:

Tora, Pati i mały blabladorek :)

Pati:Ugryzę cię :evilbat:

Tora:teraz ja ciebie ugryzę :evil_lol:

Ale coś ładnie pachnie, chyba się zaraz wytarzamy :diabloti:

Tora:stara teraz to mnie nie dogonisz :eviltong:

Tora:ojojoj muszę szybciej uciekać, już mnie dogania :-D

Tora:ej, no chodź się jeszcze poganiamy 8-)

Tora, Nesti i charcik :loveu:

Tora ledwo sięga, żeby powąchać :-D

A po spacerku pani pojechała na zakupy i przywiozła kostkę :lol: Zakmnęła Torcie w klatce, bo podłogi zmywała ;)

Posted

A wiedzieliście, że w jednej wiadomości można wstawić tylko 30 zdjęć? :p Ja się właśnie dowiedziała, bo chciałam wstawić 31 8-)

Posted

Behemot napisał(a):
Jak Torcia pięknie się bawi z pieskami! :lol: Aż zazdrość bierze.... :p U nas tylko te piłeczki i piłeczki, czasami ręce mi opadają (i to dosłownie ;)).

A jak idziecie w miejsce gdzie jest dużo psów to się z nimi nie bawi ?:cool3:

Posted

BORA napisał(a):
A jak idziecie w miejsce gdzie jest dużo psów to się z nimi nie bawi ?:cool3:

Nie, woli piłkę :roll: A jeżeli nie dostanie piłki, to szuka patyka :roll:
Ładnie bawi się z psami albo kiedy jest na smyczy, albo kiedy wyjeżdżamy na działkę (z sunią naszych znajomych i naszej babci).

Posted

[quote name='anetta']Jak ladnie dzis u was bylo....
To chyba juz drugi borzojek tylko ze starszy od tego co ja spotkalam w sierpniu :p Tamten mial wiecej rudego jesli dobrze pamietam :p Spotykasz moze takiego ?

No taaa, biadna sunia...ktos nabalaganil i ze niby to ona...http://img149.imageshack.us/img149/6708/picture013ps1.jpg :shake:
Nie spotykam takiego :shake: Borzojek to rzadkość, dlatego od razu z aparatem leciałam :evil_lol:

Posted

Brzydka pogoda dziś była na spacerku :roll:

A to spóźniony prezent mikołajkowy :lol: Robimy z Tory pittbula :-D Nie wiem dlaczego Patryk nie chciał się zgodził na śliczną różową obróżkę :p

Posted

[quote name='BORA']Nie spotykam takiego :shake: Borzojek to rzadkość, dlatego od razu z aparatem leciałam :evil_lol:
No to jeszcze bardziej sie ciesze ze mialam zaszczyt go spotkac ;)

Bardzo ladna ta obrozka :cool3:

Behemot, ja tez i to bardzo :p [SIZE="1"]Jeszcze bardziej zazdrodzcze miejsca zamieszkania....

Torcia, a cio ty tak ajakas niewyrazna jestes? http://img157.imageshack.us/img157/8895/picture001ho1.jpg :evil_lol:

Posted

Już tak nie zazdraszczajcie :eviltong: Ja tu na razie tylko na rok :evil_lol: A później mam wielką nadzieję wrócić, ale jak wróce to będzie ciężki okres szukania pracy bleee :roll: A tak w ogóle to zawsze można się przeprowadzić, przyjeżdzajcie :lol:
Chyba pędzę po rutinoscorbin do apteki :-D
Wzięłam dzisiaj aparat na spacer, chciałam pokazać filmik jak Tora za piłeczką biega, ale baterii nie naładowałam i się nawet nie włączył :p

Posted

:turn-l:

BORA napisał(a):

Wzięłam dzisiaj aparat na spacer, chciałam pokazać filmik jak Tora za piłeczką biega, ale baterii nie naładowałam i się nawet nie włączył :p

Ależ ja nic ie mówiłam.. :siara:

Posted

OOO, Torcia nie wyje, super!!!! Wreszcie się psisku znudziło :lol: Dołączam się do zazdrości o Twoje miejsce zamieszkania, ech, w taką pogodę fajne by było posiedzieć w jakiejś przytulnej kawiarni czy knajpce, a tu u mnie w mieście nic takiego nie ma....

Posted

justynia napisał(a):
OOO, Torcia nie wyje, super!!!! Wreszcie się psisku znudziło :lol: Dołączam się do zazdrości o Twoje miejsce zamieszkania, ech, w taką pogodę fajne by było posiedzieć w jakiejś przytulnej kawiarni czy knajpce, a tu u mnie w mieście nic takiego nie ma....

Tora nie wyje już ponad miesiąc :multi:Tak szybko zleciało, nawet nie zauważyłam, że to już miesiąc :lol:
A ja oczywiście zapraszam do nas :lol: No właśnie jakby kiedykolwiek ktoś z was był w Krakowie to niech nawet nie próbuje tego ukrywać przed nami :eviltong: