BORA Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Tora ma dopiero 3 miesiące, ale już postanowiłam założyć jej galerię.Może ktoś chciałby popatrzeć co wyrośnie z tej małej kulki :lol: Pierwszy dzień Tory w nowym domku (miała wtedy 7 tygodni) To jest moje ulubione zdjęcie i ulubiona minka :lol: Mała modelka :cool3: Dobra starczy tych zdjęć na dziś... ...idę spać Quote
asiunia Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Hej!! AAAA jaki piekny łaciatek!!:loveu:Wiecej fotek i napisz cos o dziecku pieknym:evil_lol: Quote
BORA Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Cóż można o niej napisać...Urodziła się 4 listopada 2005. Jej mamusia mieszka u mnie pod blokiem na parkingu w budzie. Została zabrana od ludzi, którzy chcieli ją uśpić... Torcia była najmniejsza z czwórki rodzeństwa. Taka malutka piszcząca i trzęsąca się z zimna, prawie nie wychodziła z budy. Widziałam je codziennie z okna i było mi ich strasznie szkoda. Mamy już w domu jednego psa i nikt nie chciał drugiego, ale jakoś mi się udało ich w końcu przekonać, że to będzie mój pies, którego zabiorę jak się wyprowadzę :lol: Później jak podrosła doszliśmy do wniosku, że to taka mała sprytna bestia. Siedziała cichutko, taka niby biedna, najmniejsza, ale już po kilku dniach pokazała swoją prawdziwą twarz :diabloti: Zaczęły się szaleństwa, pogryzione ręcę, kabel od telefonu, później moje buty, po kawałku dywanu tu i tam :evil_lol: A teraz jest już lepiej, powoli zaczyna rozumieć, że niektórych rzeczy nie wolno, ale niestety jeszcze ząbków nie pogubiła i co jakiś czas zdaża się jej zachaczyć o rączki ;) Quote
BORA Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 To już drugi dzień Tory u nas. Widać, że dziewczynka już się zadomowiła :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 ale śliczna kuleczka łaciata :) super że ją wzięłas do siebie i zapewniłas dogodne życie. Bedziemy na bieżąco sledzić rozwój Tory :) Quote
Behemot Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='BORA'] O Bozie, jakie to-to rozkoszne :loveu: Ten brzuszeczek różowy, piegowaty... sama słodycz :loveu: Wycałować brzunio ode mnie proszę! :lol: Quote
BORA Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Behemot napisał(a):O Bozie, jakie to-to rozkoszne :loveu: Ten brzuszeczek różowy, piegowaty... sama słodycz :loveu: Wycałować brzunio ode mnie proszę! :lol: Jak się obudzi to wycałuję :lol: Już chyba teraz mniej tego różowego brzusia, powoli zarasta sierścią ;) Quote
Behemot Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 BORA napisał(a):Już chyba teraz mniej tego różowego brzusia, powoli zarasta sierścią ;) Szczenięce brzusie są takie słodziutkie :loveu: Mojej Soni już porósł wloskami i nie mogę tego odżałować ;) Quote
BORA Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Nadal mam 7 tygodni. Jestem duża, mogę schować się pod fotel i pokazać wam jęzor :eviltong: Ah te ząbki...ciągle muszę coś gryźć :evil_lol: Taka jestem zła jak mi zabawę przerywają :diabloti: Przypominam trochę nietoperza? :cool3: Quote
BORA Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 8 tygodni - wesoły szczeniaczek Idę poszukać czegoś do pogryzienia :evil_lol: A teraz trochę odpocznę ;) Chyba znowu się pouśmiecham do mojej pani :razz: Z profilu też się pokażę :cool3: Zjadłabym coś ;) Quote
Behemot Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Tora jest prześliczna :loveu: Taki archetypowy piesek :loveu: Quote
BORA Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Behemot napisał(a):Tora jest prześliczna :loveu: Taki archetypowy piesek :loveu: Dziękuję :lol: A dlaczego archetypowy? :oops: Quote
BORA Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 10 tygodni. Sesja zdjęciowa w łazience :lol: Lubię tu siedzieć ;) Już bieeeegnę :cool3: Ale się zmęczyłam... Już mi się nie chce tej łapki podawać :roll: Widzisz jakie mam duuuże zęby? :diabloti: Spójrz w te piękne oczy :cool3: Odpoczywam... Quote
Daga_i_Oskar Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 ale duzioo siuperowych zdjęć Tory - cudowny piesiek :loveu: Quote
asiunia Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Hej!! Piiekne male laciate ciasteczko:loveu: Quote
BORA Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 11 tygodni. Znowu ćwiczymy podawanie łapki ;) Odpoczywam sobie po trudnych ćwiczeniach :lol: Zjeeem Was :evil_lol: To był mój ulubiony miś, ale odgryzłam mu uszko i rozwaliłam brzuszek :roll: Quote
BORA Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 3 miesiące, fotki robione kilka dni temu :lol: Już jestem taka duża ;) Ale mam długie łapki :razz: Doskonalimy podawanie łapki ;) A tak mi się śmiesznie uszka czasami zawijają :evil_lol: Quote
Behemot Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 BORA napisał(a):A dlaczego archetypowy? :oops: Wszystko ma takie "psie": pysio, uszka, łapki, ogon... :lol: Quote
BORA Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 A to dzisiejsza fotka. Zmęczona panienka po spacerku ;) Quote
BORA Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Behemot napisał(a):Wszystko ma takie "psie": pysio, uszka, łapki, ogon... :lol: Nigdy się nad tym nie zastanawiałam, ale pewnie masz rację, w końcu to pies :lol: Quote
asiunia Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Hej!! Pozwolialam sobie na małą przerobke:oops: Quote
BORA Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Dziękuję, ślicznie :loveu: Ramka pod kolor języczka :lol: Quote
BORA Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='BORA'] Trochę urosłam :lol: Jestem dzika :diabloti: Odpoczywam razem z piłeczką ;) A tak mi się buźka wywija jak śpię :lol: Quote
Recommended Posts