sylwija Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 cudowne, wzruszające, ech, starsznie się ciesze :) KOra szczęśliwa, kociak też śliczny, powodzenia w nowym, kochającym zwierzaki domku :) Quote
Figafiga Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 oj my do tej pory z mamanabank nie możemy uwierzyć :-) Tyle czekała na ten cud...Pamiętam jak ją wypatrzyłam w schronie...teraz ma dom :-) Quote
bakusiowa Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Dziekuję za wiadomość o Koruni. Wchodziłam na wątek od czasu do czasu żeby sprawdzic czy psinka już jest w domu. Często myślałam o niej i bardzo mi jej żal było że nie ma jeszcze swojego domku. Bardzo się cieszę szczęściem Koruni. Daleko pojechała? Moja deklarację podtrzymuję na innego potrzebującego psiaka. Tylko nie wiem który jest w potrzebie. Napiszcie. Quote
Figafiga Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 (edited) Dziękujemy bakusiowa, a może NINKA http://www.dogomania.pl/threads/180680-Nina-kochana-starsza-pani-w-hoteliku! brakuje jej deklaracji. W Łowiczu domek :-) z wrażenia zapomniałam zmienić tytułu wątku, ale tematu nie mogę i wyświetla mi się stary. Czas pewnie zresetować komputer. Edited February 26, 2012 by Figafiga Quote
Paula03 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Figafiga'] z wrażenia zapomniałam zmienić tytułu wątku, ale tematu nie mogę i wyświetla mi się stary. Czas pewnie zresetować komputer.[/QUOTE] To nie wina komputera, a dogo :D Trzeba chyba do moda napisać :) Quote
Figafiga Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 Już wysłałam PW z prośbą o przeniesienie i zmianę tytułu :-) Quote
mamanabank Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Zadzwoniła do mnie dzisiaj Pani Kory, żeby powiedzieć, że wszystko jest w jak najlepszym porządku! Kora pierwszą noc spędziła raz na dywaniku przy Pani, raz przy Panu, czasem podreptała, to była jej pierwsza noc od tak dawna bez budy! Zachowuje się bardzo dobrze, koty nadal niewidzialne! Quote
camisiowa Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Strasznie, strasznie się cieszę, że Korunia w nowym domku. Quote
Donata Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 To cudownie, że Kora w domku i to tak blisko. Dużo wspólnego szczęścia u nowych Państwa dla pięknej suni. Quote
sylwiaso Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Koruniu idealna psinko! wiem,że jesteś szczęśliwa! Quote
mamanabank Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='camisiowa']Strasznie, strasznie się cieszę, że Korunia w nowym domku.[/QUOTE] Masz powody, żeby się cieszyć podwójnie. W bardzo dużej mierze to Tobie zawdzięcza Kora dom. Dlatego w imieniu Kory :Rose: Dziękujemy raz jeszcze! Quote
Figafiga Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 camisiowa już dziękowałam Ci wcześniej tuż po powrocie od Państwa, ale jeszcze raz to zrobię Dziękujemy!!! :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Figafiga Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 (edited) Za pieniądze ze skarbonki Kory zakupimy karmę dla 5 psów 3x http://allegro.pl/brit-adult-light-s...162658352.html 1x http://allegro.pl/brit-adult-light-s...162658351.html W związku, że Kora nie przebywała pełnego miesiąca w hoteliku, pozostałą nadpłatę w kwocie 27,58 zł w ramach Romki nadpłaty 20 zł przekazałyśmy dla Lolka. Pozostała końcówka z zakupu karmy zostanie przekazana do skarbonki Antka. Jeszcze raz dziękujemy za pomoc. edit. Zakupiłam karmę za 646 zł, reszta w wysokości 8 zł została przekazana dla Antka zdjęcia paragonów po odebraniu karmy wstawię na wątku 5 psów. Edited February 29, 2012 by Figafiga Quote
camisiowa Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Mamanabank, Figafiga........ aż mi głupio, choć jeszcze raz powtórzę, że ogromnie sie cieszę, iż Korunia doczekała sie domku. Quote
camisiowa Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Nie wytrzymałam i zadzwoniłam do domku Kory. Państwo są bardzo zadowoleni, z Korunią wszystko dobrze, gdy dzwoniłam wróciła ze spacerku ze swoją Panią. Ważne, że dogaduje sie z kotami. Quote
mamanabank Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Dzięki za dobre wieści :multi: Bardzo się cieszę :multi: Quote
Figafiga Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 Kora idealna sunia!!! ze wszystkimi się potrafi dogadać:-) Quote
_Goldenek2 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Oczom nie wierzę :shocked!::shocked!::shocked!:. Bardzo, bardzo się cieszę.... aż się poryczałam z radości :multi::multi::multi: Koruniu, bądź szczęśliwa, kochana, cudowna suniu..... Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Figa dzięki za przypomnienie, jeżeli chodzi o moje deklaracje, macie wolną rękę...przekażcie je na to co uznacie za słuszne ;) Quote
Figafiga Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 Dziękuję!!!Uczniu czarnoksieżnika jak i dziękuję MałgorzacieD, gdyż doszła lutowa deklaracja, którą przeznacza na wybranego przez nas psa. 20 zł przelewam do Antka. Quote
UMilki Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='camisiowa']Nie wytrzymałam i zadzwoniłam do domku Kory. Państwo są bardzo zadowoleni, z Korunią wszystko dobrze, gdy dzwoniłam wróciła ze spacerku ze swoją Panią. Ważne, że dogaduje sie z kotami.[/QUOTE] Dobrze się czyta dobre wieści, oby takich było jak najwięcej. Bardzo się cieszę, cieszę się bardzo, bo tak bardzo chciałam, żeby Kora miała swój kącik, ręce do głaskania, kogoś do przytulania i udało się. Super!!! Najważniejsze, że jej dobrze i że ludziom z nią dobrze. Kochana, mała, ruda Kora. Pewnie uśmiech nie znika z jej pyszczka i radośnie szczeka na powitanie każdego dnia. Bardzo się cieszę. ... Powtarzam się, ale nie mogę się nacieszyć.. Quote
Figafiga Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 [quote name='Figafiga']Za pieniądze ze skarbonki Kory zakupimy karmę dla 5 psów 3x http://allegro.pl/brit-adult-light-s...162658352.html 1x http://allegro.pl/brit-adult-light-s...162658351.html W związku, że Kora nie przebywała pełnego miesiąca w hoteliku, pozostałą nadpłatę w kwocie 27,58 zł w ramach Romki nadpłaty 20 zł przekazałyśmy dla Lolka. Pozostała końcówka z zakupu karmy zostanie przekazana do skarbonki Antka. Jeszcze raz dziękujemy za pomoc. edit. Zakupiłam karmę za 646 zł, reszta w wysokości 8 zł została przekazana dla Antka zdjęcia paragonów po odebraniu karmy wstawię na wątku 5 psów. Dziękujemy MałgorzacieD, gdyż doszła lutowa deklaracja 20 zł, którą przeznacza na wybranego przez nas psa, tj Antka. Dotarła dziś karma za sumę 646 zł. Uznaję finanse Kory za w pełni rozliczone. Zdjęcie faktury wstawię również tu. Quote
kajkoowa Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Kiedy możemy spodziewać się wspaniałych (wreszcie) domowych zdjęć? :) Quote
Recommended Posts