Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mamanabank']Ciekawe, co Kora powie na ten śnieg? Założy ciepły kubraczek i poleci biegać po śniegu? Czy schowa się głęboko w budce?[/QUOTE]

tez jestem ciekawa :) może wybiegnie, załatwi swoje potrzeby i pędem z powrotem? - moja Sonia tak robi ;)

Posted

A biegała i to długo w tym śniegu. Najpierw z Laską i Jackiem, potem z Laską, Kubą i Manieczkiem, a potem z całym stadem łowickim. I wcale nie wyglądała na zmarzniętą. Dziś jest pięknie na dworze.

Posted

[quote name='mamanabank']Do skarbonki Kory przelałam 50zł od ucznia czarnoksiężnika, deklaracje od I do V. Dziękujemy bardzo :-)[/QUOTE]

Figafigo :-) Czy moja czarnoksiężnikowa wpłata dotarła?

Posted

oczywiście, właśnie sprawdziłam, weekend miałam zakręcony, że hej.
Wujkowi :-) i p. Kasi z Łowicza dziękujemy za stałą i jednorazową również!!!
Aktualizuję już 1 post.
Bardzo dziękujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

A ja za rzadko tu zaglądam. Podnoszę moją podopieczną. Mamy się dobrze. Zima wciąż dla Kory łaskawa. Kubraczek leży w kąciku i czeka, oby się Korze nie przydał w tym sezonie.

Posted

Dostałam informacje od UMilki, że Kora została odrobaczona i zaszczepiona przeciwko wściekliźnie. Na konto hoteliku trzeba przelać 7,50zł za odrobaczenie + 25zł za szczepienie.

edit. Od kwietnia wzrasta koszt hoteliku z 200zł do 250zł

Posted

mamanabank napisał(a):
Dostałam informacje od UMilki, że Kora została odrobaczona i zaszczepiona przeciwko wściekliźnie. Na konto hoteliku trzeba przelać 7,50zł za odrobaczenie + 25zł za szczepienie.

edit. Od kwietnia wzrasta koszt hoteliku z 200zł do 250zł

Dziękuję za informację.