Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękujemy Ci UMilki za troskę, opiekę, czas i piękne życzenia.

Dotarły deklaracje od AniiJanka na II i III, przelałam do skarbonki Kory. Bardzo dziękujemy!!!
Opłata za hotelik na styczeń została wysłana dzisiaj.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Doszły deklaracje od Bakusiowej, w tym deklaracja jednoraowa 30zł i Sylwiaso oraz ode mnie i mamanabank wszystkie styczniowe. Dziękujemy!!

Edited by Figafiga
Posted

A Kora tylko się uśmiecha. U nas śnieg przywitał psiaki na porannym spacerze. Kora się cieszyła, bo zaliczyła trzy wyjścia ;) Ma powodzenie u malamucich chłopaków, którzy u mnie rezydują. Więc hasa z nimi po polach, pokazuje sobie znane kąty, a potem buziaczki :) Słodziaki psiaki.

Posted

Na fb jest nawoływanie do szybkiej moblilizacji w sprawie nowej ustawy dla zwierząt!!!:
WAŻNE!!! Proszę, wyślijcie maila o takim tekście: "Nie zgadzam się na odrzucenie obywatelskiego projektu ustawy o zwierzętach w pierwszym czytaniu, żądam odesłania go do rozpatrzenia w komisji sejmowej." (i oczywiście Wasz podpis) na ten adres mailowy: kp-po@kluby.sejm.pl Ludzie z PO planują odrzucenie ustawy o ochronie zwierząt, proszę, nie pozwólcie im na to! Wyślijcie maila, powiadomcie znajomych

Posted

[quote name='rotek_']allegro usuwa teraz ogłoszenia psów do adopcji:(
można jedynie sprzedawać rasowe..pozostałe są usuwane...[/QUOTE]

wiem, jak też dostałam komunikat... wyróżnione usunęli 14 dnia, żeby pieniędzy nie zwracać, ale komunikat był. Myślę, że chwilę musimy odczekać, a potem pomyśleć nad konstrukcją tekstu, tak by nie budziła zastrzeżeń. Nie może być tak, że pseuduchom wolno wystawiać psy pod tytułem - obroża za 500zł + labrador gratis, a do adopcji psów nie można ogłaszać. Allegro nie ma interesu, gdy psy nie są sprzedawane za ich pośrednictwem, a jedynie ogłaszane.