Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Korunia i ciotka z samego rana zagląda!i marzy o domku dla Ciebie znamy się z Korusią jeszcze ze schronu jak pięknie mi łapkę podawała,żebym ją tylko zobaczyła i zabrała stamtąd- cudo sunieczka.Dziękować Bogu,że sunia bezpieczna!

Posted

Hop, hop, hop. Koruśka futrem obrasta. Zmiata wszystko z miski i jest zadowolona, gdy może być na moich kolanach. Pieszczoch największy z łowickiej bandy. Chociaż chyba nie doceniam Antka. On niby taki macho, ale jak mu się zbierze na głaski to końca nie ma :)
Kora z przerażeniem (takim samym jak ja) patrzy na nadchodzącą zimę. My ciepłolubne jesteśmy.

Posted

UMilki napisał(a):
Hop, hop, hop. Koruśka futrem obrasta. Zmiata wszystko z miski i jest zadowolona, gdy może być na moich kolanach. Pieszczoch największy z łowickiej bandy. Chociaż chyba nie doceniam Antka. On niby taki macho, ale jak mu się zbierze na głaski to końca nie ma :)
Kora z przerażeniem (takim samym jak ja) patrzy na nadchodzącą zimę. My ciepłolubne jesteśmy.

UMilki a ubranko Korusiowe z ubiegłej zimy to jeszcze gdzieś tam masz?Pamiętam,że Kora nie lubiła w nim chodzić ale może jak będzie mróz(co ja gadam!)to polubi ubranko...

Posted

Romka napisał(a):
UMilki a ubranko Korusiowe z ubiegłej zimy to jeszcze gdzieś tam masz?Pamiętam,że Kora nie lubiła w nim chodzić ale może jak będzie mróz(co ja gadam!)to polubi ubranko...

Mam, mam to ubranko. Leży i czeka na zimę :-( Jak ja tej pory roku nie lubię.

Posted

Kora dość mocno zapadła mi w pamięci. Sama nie wiem jak jeszcze mogę pomóc, Allegro ma wystawiane w każdym województwie po kolei. Ale chyba największe oglądalności były na dolnym śląsku.

obecane gumtree wystawię jak tylko odłożę jakieś zaskórniaki:)

Posted

Kora to bardzo kochana sunia i nie wiadomo dlaczego nikt nie dzwoni, nikt nie pisze.To psi ideał!

Dziękujemy rotek_ za każdą pomoc. Może porozsyłasz link do Koruniowego bazarku wśród znajomych, może ktoś się skusi.

edit.

rotek_ deklaruje 30zł na Korę dziękujemy

Korze do tej pory brakowało tej końcówki do deklaracji stałych.