UMilki Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Kaju, niskie pokłony. To ja już teraz nie puszczam kciuków. Nasza śliczna marzy o super domku, a on tam gdzieś jest. Quote
kajkoowa Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Nie ma sprawy :oops: Oby tylko te ogłoszenia przyniosły Korze szczęście! Quote
mamanabank Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Mam nadzieję, że tak właśnie będzie! KORAlinka zasługuje na dom, najlepszy na świecie! Quote
Figafiga Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Doszła jednorazowa wpłata od P. Darka z Łowicza 20 zł Bardzo dziękujemy!!! Quote
Olivin Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Korcia, ślicznotko kochana, dziś idziemy na spacerek :multi: Quote
Figafiga Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 W kasie Kory trzy trójeczki ;-) Dziękujemy za wpłatę P.Moniki i P. Pauliny z Łowicza deklaracji za wrzesień!!!! Quote
Olivin Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Korcia, gdzie jest sarna??? mała sunia, no... ale jaka czujna ;) Super spacerek, a po spacerku pyszniutkie jedzonko i cisza, wybiegane pieski... Quote
Figafiga Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Kora do góry sunio! Znajdziemy ci domek. Quote
UMilki Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Olivin napisał(a):Korcia, gdzie jest sarna??? mała sunia, no... ale jaka czujna ;) Super spacerek, a po spacerku pyszniutkie jedzonko i cisza, wybiegane pieski... ło matko, ja tam byłam i to widziałam. Wyleciała sarna z lasu, a Kora za nią jak strzała. Mała ruda plamka zniknęła w trawie. Wróciła z językiem do ziemi. Za mała do tak dużej sarny. Nie dała rady dogonić ufff. Śmieszne, bo Antek nie poszedłby, gdyby nie zauważył biegnąco-szczekającej Kory. Quote
mamanabank Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Na moje konto wpłynęła deklaracja dla Kory od AniiJanka. Bardzo dziękujemy! (Ff :-) zaraz przeleję do skarbonki Kory) Quote
Figafiga Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Doszła deklaracja na październik od AniiJanka, Sylwiaso, Mamanabank bardzo dziękujemy. Quote
mamanabank Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [quote name='MalgorzataD']Poproszę o numer konta i wpisanie mnie do stałych na te brakujące 20zł. Figafiga czy Ty widziałaś post Małgorzaty? Chiba przegapiłaś ;-) ( post 1218 ) Quote
bakusiowa Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Pisałam przed chwilą do skarbnika ale ma zapchaną skrzynkę. Nie jest odnotowana w rozliczeniach wpłata deklaracji stałej. Przelew był wysłany 6-go września. Quote
mamanabank Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 bakusiowa napisał(a):Pisałam przed chwilą do skarbnika ale ma zapchaną skrzynkę. Nie jest odnotowana w rozliczeniach wpłata deklaracji stałej. Przelew był wysłany 6-go września. Pisałaś do argusiowej, czy Figifigi? Kurczę, a ja Ciebie w ogóle na liście stałych nie widzę. Quote
UMilki Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 W moje skromnie progi zagościła wczoraj grupka dzieci ze szkoły w Teresinie. Było dużo zamieszania, ale psiaki zachowywały się wzorcowo. Koruśka miała kilka par rąk do głaskania. Dziewczyny wypieściły ją za wszystkie czasy. Taka sunia to skarb BEZCENNY!!! Quote
sylwiaso Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Koruniu i my Cię miziamy i mocno ściskamy! Quote
Figafiga Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Bakusiowa oczywiście jest Twoja wpłata :-) dodałam ją, a nie dopisałam do Ciebie. Przepraszam i już zmieniam. EDIT. UMilki poszedł przelew za hotelik, daj znać jak dojdą pieniążki Quote
Figafiga Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 [quote name='mamanabank']Figafiga czy Ty widziałaś post Małgorzaty? Chiba przegapiłaś ;-) ( post 1218 ) przegapiłam !!! Już wysyłam i bardzo dziękujemy MałgorzacieD Quote
bakusiowa Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Wysyłanie kasiorki to dla mnie przyjemność. Chciałabym móc więcej. Quote
Figafiga Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Każdy grosik się liczy i nie ważne czy mało czy dużo...dziękujemy za wszystko. Quote
Figafiga Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Dziękujemy P. Magdzie z Łowicza za opłacenie z góry deklaracji dla Kory do końca roku łącznie 40 zł. Quote
Romka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='UMilki']ło matko, ja tam byłam i to widziałam. Wyleciała sarna z lasu, a Kora za nią jak strzała. Mała ruda plamka zniknęła w trawie. Wróciła z językiem do ziemi. Za mała do tak dużej sarny. Nie dała rady dogonić ufff. Śmieszne, bo Antek nie poszedłby, gdyby nie zauważył biegnąco-szczekającej Kory. A to zdjęcia z tego spacerku: Quote
Recommended Posts