Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olivin napisał(a):
Korcia, gdzie jest sarna??? mała sunia, no... ale jaka czujna ;) Super spacerek, a po spacerku pyszniutkie jedzonko i cisza, wybiegane pieski...

ło matko, ja tam byłam i to widziałam. Wyleciała sarna z lasu, a Kora za nią jak strzała. Mała ruda plamka zniknęła w trawie. Wróciła z językiem do ziemi. Za mała do tak dużej sarny. Nie dała rady dogonić ufff. Śmieszne, bo Antek nie poszedłby, gdyby nie zauważył biegnąco-szczekającej Kory.

Posted

bakusiowa napisał(a):
Pisałam przed chwilą do skarbnika ale ma zapchaną skrzynkę. Nie jest odnotowana w rozliczeniach wpłata deklaracji stałej. Przelew był wysłany 6-go września.

Pisałaś do argusiowej, czy Figifigi? Kurczę, a ja Ciebie w ogóle na liście stałych nie widzę.

Posted

W moje skromnie progi zagościła wczoraj grupka dzieci ze szkoły w Teresinie. Było dużo zamieszania, ale psiaki zachowywały się wzorcowo. Koruśka miała kilka par rąk do głaskania. Dziewczyny wypieściły ją za wszystkie czasy.
Taka sunia to skarb BEZCENNY!!!

Posted

Bakusiowa oczywiście jest Twoja wpłata :-) dodałam ją, a nie dopisałam do Ciebie. Przepraszam i już zmieniam.

EDIT. UMilki poszedł przelew za hotelik, daj znać jak dojdą pieniążki

Posted

[quote name='mamanabank']Figafiga czy Ty widziałaś post Małgorzaty? Chiba przegapiłaś ;-) ( post 1218 )

przegapiłam !!! Już wysyłam i bardzo dziękujemy MałgorzacieD

Posted

[quote name='UMilki']ło matko, ja tam byłam i to widziałam. Wyleciała sarna z lasu, a Kora za nią jak strzała. Mała ruda plamka zniknęła w trawie. Wróciła z językiem do ziemi. Za mała do tak dużej sarny. Nie dała rady dogonić ufff. Śmieszne, bo Antek nie poszedłby, gdyby nie zauważył biegnąco-szczekającej Kory.
A to zdjęcia z tego spacerku: