Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiedziałam, że Korunia potrafi być zazdrosna lub podnosić głos :D Na spacerkach wspólnych z Laską, nie pozwala na zbytnie czułości, zaraz nadstawia swoją głowę do głaskania i zastępuje drogę Lasce. A wczoraj obszczekała na całego naszego gościa - Bazikę (malamutkę), która zbyt nerwowo zareagowała, gdy przechodziłyśmy koło niej. Taka malutka, delikatna, a tyle w sobie ma odwagi i siły. Zuch dziewczyna.

Posted

[quote name='sylwija']

Kora bardzo mi przypomina moją Sonię - i z wyglądu, i z opisywanego charakteru :D może to rodzinka ;)
Sonia ma większy "śliniaczek",jest bardziej biała...ale masz rację podobna do Korusi...

Posted

ale też charakterki - to wpychanie się na pierwszą do miziania :D
moja Sonia też była bezdomna, znaleźliśmy ją z drutem wrośniętym w szyję,,a Noomi z nią na zdjęciu - to mój tymczasik, tez szuka domku

Każdy musi znaleźć swojego pana, mam nadzieję, że Kora nie będzie już długo czekać :)
moja deklaracja dla Kory dzisiaj poszła

Posted

Kora bezsprzecznie pasuje na salony. Żebyście widziały jak łapkę podnosi, żeby o coś poprosić. Słodka, kochana i oddana. Jakby mogła to przykleiłaby się do mojej nogi.

Posted

Olivin napisał(a):
Korcia, jadę do ciebie, szykuj się na spacerek.

I byliśmy,był bardzo udany...Korusia z Laseczką nie odstępowały nas na krok a chłopaki Antoś i Kuba biegali po lesie...potem były latające jęzory i micha czegoś dobrego...jak zwykle...;)

Posted

Kora kolejne deklaracje wpłyną od P. Dominiki i P.Moniki stałe oraz będą też jednorazowe od innych osób...ujęłaś Kora ich serca, ale są "zapsieni" niestety.

Dziękujemy już, a dopiszę, po otrzymaniu. HURRA!!!