Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

UMilki napisał(a):
Co za łajza jedna. Poszła w galop z Kubą, tylko ten zaraz wrócił, a ona znów jakby głucha... Poleciała pogadać z sąsiadami. A na mój widok taka się szczęśliwa zrobiła - niewiniątko... W Korze jest bardzo dużo życia, radości, chęci szaleństwa, ganiania, KOCHANIA!!! One jest fantastyczna.

Nasza Korunia,taka niegrzeczna...no proszę...ale mojej Romce też próbowała się odgryzać ale Antoś stuknął nosem Romkę i powiedział jej:"te uważaj..."i Kora też odpuściła...

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Figuś, będę u Antka i Kory w tym tygodniu czy mogę przekazać UMilki całość moich deklaracji na Korusię do końca roku do rąk własnych...będzie tego 120zł...będę miała już z głowy?;)Co Ty na to?

Posted

Doszła wpłata od Kmurdz w wysokości 50zł (tylko nie wiem jak policzyć, bo deklaracja miesięczna to 15 zł, więc za marzec i kwiecień deklaracja zaległa, a 5 zł)i od Sylwiaso 10 zł na czerwiec!!!!Bardzo dziękujemy w imieniu Kory.
Dodaję również 50zł ze skarpety łowickiej.

Posted

Potwierdzam, że dostałam kaskę od Romki w wysokości 120 zł. Figa, proszę o doliczenie koniecznego odrobaczenia Kory (całość 24 zł - 2x1,5 tabletki każda po 8 zł.) Pisałam o tym wcześniej.

Posted

[quote name='Figafiga']Dodaj Kaju i napisz tu ok.

Dostałam od Romki 20zł na czerwiec i i od Mamanabank 10zł na czerwiec i lipiec. DZIĘKUJEMY BARDZO.Post zaktualizowany.
Od skarpety dla Kory na czerwiec też zaksięgowane.[/QUOTE]
Poproszę o aktualizację za czerwiec i ostatnią moją wpłatę już do końca roku...

Posted

Podnoszę mojego kochanego rudzielca. Czuję, że sprawiam jej ogromną przykrość, gdy wieczorem mówię jej dobranoc i zostawiam samą w kojcu...eh

Posted

[quote name='UMilki']Podnoszę mojego kochanego rudzielca. Czuję, że sprawiam jej ogromną przykrość, gdy wieczorem mówię jej dobranoc i zostawiam samą w kojcu...eh[/QUOTE]
Gdzie jest ten domek dla Koruni:shake::shake::shake:

Posted

Koruniu nie zapomnę nigdy jak jeszcze w schronisku podawałaś łapkę przez kraty,żeby tylko zwrócić na siebie uwagę,a teraz masz raj na ziemi jeszcze tylko domek................