Romka Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 UMilki napisał(a):Co za łajza jedna. Poszła w galop z Kubą, tylko ten zaraz wrócił, a ona znów jakby głucha... Poleciała pogadać z sąsiadami. A na mój widok taka się szczęśliwa zrobiła - niewiniątko... W Korze jest bardzo dużo życia, radości, chęci szaleństwa, ganiania, KOCHANIA!!! One jest fantastyczna. Nasza Korunia,taka niegrzeczna...no proszę...ale mojej Romce też próbowała się odgryzać ale Antoś stuknął nosem Romkę i powiedział jej:"te uważaj..."i Kora też odpuściła... Quote
bakusiowa Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Buziaki dla Koruni. Pozdrowienia dla wszystkich jej fanów. JEDNOCZEŚNIE ZAPRASZAM DO ZAKUPÓW NA BAZARKU Z MOJEJ SYGNATURKI. MEGA DŁUG 6600 ZŁ. Quote
Romka Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Figuś, będę u Antka i Kory w tym tygodniu czy mogę przekazać UMilki całość moich deklaracji na Korusię do końca roku do rąk własnych...będzie tego 120zł...będę miała już z głowy?;)Co Ty na to? Quote
Figafiga Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 OK, to miej to z głowy.Ja natomiast przeleję UMilki kwotę pomniejszoną o 120zł, tylko UMilki musi mi potwierdzić, że dostała pieniążki od Ciebie. Quote
Figafiga Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Doszła wpłata od Kmurdz w wysokości 50zł (tylko nie wiem jak policzyć, bo deklaracja miesięczna to 15 zł, więc za marzec i kwiecień deklaracja zaległa, a 5 zł)i od Sylwiaso 10 zł na czerwiec!!!!Bardzo dziękujemy w imieniu Kory. Dodaję również 50zł ze skarpety łowickiej. Quote
UMilki Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Potwierdzam, że dostałam kaskę od Romki w wysokości 120 zł. Figa, proszę o doliczenie koniecznego odrobaczenia Kory (całość 24 zł - 2x1,5 tabletki każda po 8 zł.) Pisałam o tym wcześniej. Quote
Romka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Figafiga']Dodaj Kaju i napisz tu ok. Dostałam od Romki 20zł na czerwiec i i od Mamanabank 10zł na czerwiec i lipiec. DZIĘKUJEMY BARDZO.Post zaktualizowany. Od skarpety dla Kory na czerwiec też zaksięgowane.[/QUOTE] Poproszę o aktualizację za czerwiec i ostatnią moją wpłatę już do końca roku... Quote
UMilki Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Podnoszę mojego kochanego rudzielca. Czuję, że sprawiam jej ogromną przykrość, gdy wieczorem mówię jej dobranoc i zostawiam samą w kojcu...eh Quote
Figafiga Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='Romka']Poproszę o aktualizację za czerwiec i ostatnią moją wpłatę już do końca roku...[/QUOTE] Zrobione.Dziękujemy!!! Quote
Figafiga Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Poszedł przelew w wysokości 104 zł. 200zł - 120zł (od Romki za 6 miesięcy)+ 24 odrobaczenie Kory Quote
bakusiowa Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='UMilki']Podnoszę mojego kochanego rudzielca. Czuję, że sprawiam jej ogromną przykrość, gdy wieczorem mówię jej dobranoc i zostawiam samą w kojcu...eh[/QUOTE] Gdzie jest ten domek dla Koruni:shake::shake::shake: Quote
Romka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Ola164']Taki fajny pies, a dalej nic...[/QUOTE] Oj,tak domku jej potrzeba... Quote
Figafiga Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Doszła wpłata od Pani Małgorzaty G. na lipiec 20 zł.DZIĘKUJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
sylwiaso Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Koruniu nie zapomnę nigdy jak jeszcze w schronisku podawałaś łapkę przez kraty,żeby tylko zwrócić na siebie uwagę,a teraz masz raj na ziemi jeszcze tylko domek................ Quote
Figafiga Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Oj domek Koruni potrzebny Sylwuś oj bardzo. Quote
UMilki Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Dobrze by było, bo szkoda mi dziewczyneczki. Ona jest bardzo delikatna. Quote
Romka Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 No już się poprawiam...ale mam zamiar odwiedzić niunię w hoteliku... Quote
Recommended Posts