Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Figafiga napisał(a):
Co za ludzie!Taka miła sunia...dla każdego dla młodego i starszego ;-)

Ano właśnie. Kora jest uniwersalna :) I ma smutne oczy. Szkoda mi jej.

Posted

Wzięłam ją dziś na spacerek razem z Kubą i Antosiem...Antoś miała swoje sprawy a Kuba i Kora przychodzili po głaski i mizianko...spacer bardzo udany...

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Jak skończę ogłoszenia z bazarku to zajmę się Korą. Myślę, że po moim występie będzie sporo telefonów ;)

Kaju zdradz choć trochę...

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Gdzie Korusia mieszkała przed schroniskiem? mamy na ten temat jakieś informacje?

Wiedziałam...jakaś wieś pod Łowiczem...zapytam p.Marka on będzie wiedział...

Posted

Romka napisał(a):
Wiedziałam...jakaś wieś pod Łowiczem...zapytam p.Marka on będzie wiedział...

Nie była w mieszkaniu? Myślicie, że zachowywałaby czystość w mieszkaniu?

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Nie była w mieszkaniu? Myślicie, że zachowywałaby czystość w mieszkaniu?

Kaju,tego nie wiem ale jest bardzo mądra...więc wszystkiego można jej nauczyć...co planujesz?Tylko ma być najlepszy na świecie...;)

Posted

UMilki napisał(a):
Moim zdaniem Kora będzie utrzymywać czystość w domu. Jestem tego wręcz pewna. Kojec, w którym mieszka jest zawsze czysty.

To dobrze :)

Romciu, zbieram info do ogłoszeń. ;)

Posted

Kaja10014 napisał(a):
To dobrze :)

Romciu, zbieram info do ogłoszeń. ;)

Kaju,ja myślę,że tekst Mamanabank jest bardzo dobry...jest dużo potrzebujących psiaków...może lepiej napisać jakiś tekst dla nowego psiaka a stary jest przecież już gotowy i na dodatek dobry...zrób proszę tylko ogłoszenia ale ze starym tekstem...nowy napisz dla nowego psiaka,jakiegokolwiek...może Kiko albo Falko...albo jeszcze inny ,który nie ma ogłoszeń...

Posted

Romka napisał(a):
Kaju,ja myślę,że tekst Mamanabank jest bardzo dobry...jest dużo potrzebujących psiaków...może lepiej napisać jakiś tekst dla nowego psiaka a stary jest przecież już gotowy i na dodatek dobry...zrób proszę tylko ogłoszenia ale ze starym tekstem...nowy napisz dla nowego psiaka,jakiegokolwiek...może Kiko albo Falko...albo jeszcze inny ,który nie ma ogłoszeń...

A gdzie jest ten tekst? Na pierwszej stronie?
Pisanie tekstu to raptem 10 min roboty.

Posted

To jest ten tekst:
Kora to niezwykle czuła, łagodna i spragniona człowieka suczka. Ma około 6 lat. Jest mała sięga do kolana, ma piękne rudawe umaszczenie i śliczne ciemne oczy wypatrujące człowieka. Cichutko i spokojnie czeka przy kracie boksu aż ktoś zaprosi ją na spacer. Wyprowadzona - przytula się mocno do opiekuna myśląc, że zostanie tak już na zawsze. Kora była psem bezdomnym, błąkającym się po jednej z łowickich wsi. Dokarmiali ją mieszkańcy, jednak nikt nie zdecydował się przygarnąć jej pod swój dach. W schronisku została wysterylizowana. Teraz czeka na swój dom. Popatrz na ten posiwiały, zatroskany pyszczek - może zaprosisz Korę do siebie?
Kontakt w sprawie adopcji:
Romka: m.gorzynska@wp.pl tel. 604 101 165
Figafiga: figa_84@tlen.pl
mamanabank: organmaster@gazeta.pl tel. 608 404 770

Posted

[quote name='Romka']To jest ten tekst:
Kora to niezwykle czuła, łagodna i spragniona człowieka suczka. Ma około 6 lat. Jest mała sięga do kolana, ma piękne rudawe umaszczenie i śliczne ciemne oczy wypatrujące człowieka. Cichutko i spokojnie czeka przy kracie boksu aż ktoś zaprosi ją na spacer. Wyprowadzona - przytula się mocno do opiekuna myśląc, że zostanie tak już na zawsze. Kora była psem bezdomnym, błąkającym się po jednej z łowickich wsi. Dokarmiali ją mieszkańcy, jednak nikt nie zdecydował się przygarnąć jej pod swój dach. W schronisku została wysterylizowana. Teraz czeka na swój dom. Popatrz na ten posiwiały, zatroskany pyszczek - może zaprosisz Korę do siebie?
Kontakt w sprawie adopcji:
Romka: m.gorzynska@wp.pl tel. 604 101 165
Figafiga: figa_84@tlen.pl
mamanabank: organmaster@gazeta.pl tel. 608 404 770
Mogę dodać parę informacji ? Jeśli tak to mamy już wszystko do ogłoszeń, na początku czerwca ją ogłoszę.

Posted

Dodaj Kaju i napisz tu ok.

Dostałam od Romki 20zł na czerwiec i i od Mamanabank 10zł na czerwiec i lipiec. DZIĘKUJEMY BARDZO.Post zaktualizowany.
Od skarpety dla Kory na czerwiec też zaksięgowane.