Figafiga Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 stan kasy Kory u mnie wynosi 35zł czyli moja i Oski1983 deklaracja. Quote
_Goldenek2 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Zapraszam na bazarek ogłoszeniowy koosiek http://www.dogomania.pl/threads/208091 Tanio !!!! Quote
UMilki Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Figafiga napisał(a):Co za ludzie!Taka miła sunia...dla każdego dla młodego i starszego ;-) Ano właśnie. Kora jest uniwersalna :) I ma smutne oczy. Szkoda mi jej. Quote
Romka Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Wzięłam ją dziś na spacerek razem z Kubą i Antosiem...Antoś miała swoje sprawy a Kuba i Kora przychodzili po głaski i mizianko...spacer bardzo udany... Quote
sylwija Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Milusio :) ale niech juz panienka zacznie spacerowac ze swoim czlowiekiem ;) Quote
kajkoowa Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Jak skończę ogłoszenia z bazarku to zajmę się Korą. Myślę, że po moim występie będzie sporo telefonów ;) Quote
Romka Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Kaja10014 napisał(a):Jak skończę ogłoszenia z bazarku to zajmę się Korą. Myślę, że po moim występie będzie sporo telefonów ;) Kaju zdradz choć trochę... Quote
Figafiga Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Argusiowa przelała pozostałą kwotę z deklaracji Kory 91,30 zł.Dopisuję deklarację Kai.DZIĘLKUJEMY!! Aktualizuję pierwszy post. Quote
UMilki Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Proszę pamiętać o 75,00 zł, które dostałam dla Kory od dzieciaków z Łowicza. Już wcześniej o tym wspominałam. Quote
Figafiga Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 OK, dziękuję dopiszę i pomniejszę kwotę za czerwiec o te 75zł. Quote
Figafiga Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 Otrzymałam deklarację Sylwiaso 10 zł, które dopisałam.Dziękujemy bardzo!!! Quote
kajkoowa Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Gdzie Korusia mieszkała przed schroniskiem? mamy na ten temat jakieś informacje? Quote
Romka Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Kaja10014 napisał(a):Gdzie Korusia mieszkała przed schroniskiem? mamy na ten temat jakieś informacje? Wiedziałam...jakaś wieś pod Łowiczem...zapytam p.Marka on będzie wiedział... Quote
kajkoowa Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Romka napisał(a):Wiedziałam...jakaś wieś pod Łowiczem...zapytam p.Marka on będzie wiedział... Nie była w mieszkaniu? Myślicie, że zachowywałaby czystość w mieszkaniu? Quote
Romka Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Kaja10014 napisał(a):Nie była w mieszkaniu? Myślicie, że zachowywałaby czystość w mieszkaniu? Kaju,tego nie wiem ale jest bardzo mądra...więc wszystkiego można jej nauczyć...co planujesz?Tylko ma być najlepszy na świecie...;) Quote
UMilki Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Moim zdaniem Kora będzie utrzymywać czystość w domu. Jestem tego wręcz pewna. Kojec, w którym mieszka jest zawsze czysty. Quote
kajkoowa Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 UMilki napisał(a):Moim zdaniem Kora będzie utrzymywać czystość w domu. Jestem tego wręcz pewna. Kojec, w którym mieszka jest zawsze czysty. To dobrze :) Romciu, zbieram info do ogłoszeń. ;) Quote
Figafiga Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 A ja już pomyślałam, ze masz na oku odpowiedni domek. Quote
Romka Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Kaja10014 napisał(a):To dobrze :) Romciu, zbieram info do ogłoszeń. ;) Kaju,ja myślę,że tekst Mamanabank jest bardzo dobry...jest dużo potrzebujących psiaków...może lepiej napisać jakiś tekst dla nowego psiaka a stary jest przecież już gotowy i na dodatek dobry...zrób proszę tylko ogłoszenia ale ze starym tekstem...nowy napisz dla nowego psiaka,jakiegokolwiek...może Kiko albo Falko...albo jeszcze inny ,który nie ma ogłoszeń... Quote
kajkoowa Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Romka napisał(a):Kaju,ja myślę,że tekst Mamanabank jest bardzo dobry...jest dużo potrzebujących psiaków...może lepiej napisać jakiś tekst dla nowego psiaka a stary jest przecież już gotowy i na dodatek dobry...zrób proszę tylko ogłoszenia ale ze starym tekstem...nowy napisz dla nowego psiaka,jakiegokolwiek...może Kiko albo Falko...albo jeszcze inny ,który nie ma ogłoszeń... A gdzie jest ten tekst? Na pierwszej stronie? Pisanie tekstu to raptem 10 min roboty. Quote
Romka Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 To jest ten tekst: Kora to niezwykle czuła, łagodna i spragniona człowieka suczka. Ma około 6 lat. Jest mała sięga do kolana, ma piękne rudawe umaszczenie i śliczne ciemne oczy wypatrujące człowieka. Cichutko i spokojnie czeka przy kracie boksu aż ktoś zaprosi ją na spacer. Wyprowadzona - przytula się mocno do opiekuna myśląc, że zostanie tak już na zawsze. Kora była psem bezdomnym, błąkającym się po jednej z łowickich wsi. Dokarmiali ją mieszkańcy, jednak nikt nie zdecydował się przygarnąć jej pod swój dach. W schronisku została wysterylizowana. Teraz czeka na swój dom. Popatrz na ten posiwiały, zatroskany pyszczek - może zaprosisz Korę do siebie? Kontakt w sprawie adopcji: Romka: m.gorzynska@wp.pl tel. 604 101 165 Figafiga: figa_84@tlen.pl mamanabank: organmaster@gazeta.pl tel. 608 404 770 Quote
mamanabank Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Figa, dostałam dzisiaj deklarację 20zł od Romki. Quote
kajkoowa Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 [quote name='Romka']To jest ten tekst: Kora to niezwykle czuła, łagodna i spragniona człowieka suczka. Ma około 6 lat. Jest mała sięga do kolana, ma piękne rudawe umaszczenie i śliczne ciemne oczy wypatrujące człowieka. Cichutko i spokojnie czeka przy kracie boksu aż ktoś zaprosi ją na spacer. Wyprowadzona - przytula się mocno do opiekuna myśląc, że zostanie tak już na zawsze. Kora była psem bezdomnym, błąkającym się po jednej z łowickich wsi. Dokarmiali ją mieszkańcy, jednak nikt nie zdecydował się przygarnąć jej pod swój dach. W schronisku została wysterylizowana. Teraz czeka na swój dom. Popatrz na ten posiwiały, zatroskany pyszczek - może zaprosisz Korę do siebie? Kontakt w sprawie adopcji: Romka: m.gorzynska@wp.pl tel. 604 101 165 Figafiga: figa_84@tlen.pl mamanabank: organmaster@gazeta.pl tel. 608 404 770 Mogę dodać parę informacji ? Jeśli tak to mamy już wszystko do ogłoszeń, na początku czerwca ją ogłoszę. Quote
Figafiga Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Dodaj Kaju i napisz tu ok. Dostałam od Romki 20zł na czerwiec i i od Mamanabank 10zł na czerwiec i lipiec. DZIĘKUJEMY BARDZO.Post zaktualizowany. Od skarpety dla Kory na czerwiec też zaksięgowane. Quote
Figafiga Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Poszedł dziś przelew do UMilki za Korę. Quote
Recommended Posts