Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kora została zabezpieczona przed kleszczami, bo u nas już się wysyp zaczął - chodzą czołgi. Koszmar.
Proszę, pamiętajcie o swoich psiakach, bo wczoraj słuchałam audycji, gdzie weterynarz mówiła, że do niej trafiają codziennie chore psiaki.

Teraz koszty:
odkleszczenie 12,00 zł
leczenie kenela - 4,10 zł (zapomniałam o tym)

Posted

UMilki napisał(a):
Kora została zabezpieczona przed kleszczami, bo u nas już się wysyp zaczął - chodzą czołgi. Koszmar.
Proszę, pamiętajcie o swoich psiakach, bo wczoraj słuchałam audycji, gdzie weterynarz mówiła, że do niej trafiają codziennie chore psiaki.

Teraz koszty:
odkleszczenie 12,00 zł
leczenie kenela - 4,10 zł (zapomniałam o tym)

16,10zł
Czy Kora ma swoich funduszy wystarczająco, czy trzeba dopłacić ze skarpety?

Posted

Post rozliczeniowy zaktualizowany, dziękuję za wpłatę od mamanabank, skarpety łowickiej i coroonaj :)

UMilki przeleje jutro na Twoje konto 16,10zł za odkleszczanie i to drugie :)

Posted

Romka napisał(a):
Dostałam od Sylwiaso 2x po 10zł,są to deklaracje Sylwii na Korusię za marzec i kwiecień...

20zł trafiło do mnie, argusiowa przekażę w najbliższym czasie.

EDIT. Przekazałam przelewem.

Posted

Byłam dziś z Czarodziejem i moją Romką w hoteliku u Kory i Antosia...Antoś wygląda super...a Korusia zeszczuplała trochę(to akurat jest dobre!) ale wydawała mi się smutna i zamyślona...bardzo ucieszyła się na mój widok a Antoś dosłownie oszalał z radości...był długi spacer...Czarodziej robił zdjęcia...

Posted

[quote name='Romka']Byłam dziś z Czarodziejem i moją Romką w hoteliku u Kory i Antosia...Antoś wygląda super...a Korusia zeszczuplała trochę(to akurat jest dobre!) ale wydawała mi się smutna i zamyślona...bardzo ucieszyła się na mój widok a Antoś dosłownie oszalał z radości...był długi spacer...Czarodziej robił zdjęcia...

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Romka']Korusia ma nowego kolegę...Kubę Cichacza,podobno biegają razem i bardzo im się to podoba...[/QUOTE]
Tak Kuba odwiedza ją podobno cichaczem w nocy :evil_lol: