_Goldenek2 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Korunia, śliczna suniu, w Nowym Roku cudownego domku ci życzę. Quote
Romka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 sylwija napisał(a):ona zawsze jest taka smutna? :( Nie,na tym zdjęciu tak wyszła,bo chyba nie lubi ubranka...zobacz jej zdjęcia na pozostałych stronach,zawsze jest zadowolona. Quote
coronaaj Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='_Goldenek2']Korunia, śliczna suniu, w Nowym Roku cudownego domku ci życzę. Niech w Nowym Roku - świat będzie dla Ciebie, pełen ciepła... radości...i Przyjaciół... A w Twoim domu niech nigdy nie zabraknie: miłości...serdeczności... pogody ducha... i zrozumienia...oraz wszelkiego dobra! Najwspanialszego... Pełnego uroku - Nowego Roku 2011!!! By miłość królowała! By radość panowała! By szczęście Ciebie szukało! I zdrowie dopisywało!” Tego zyczy Pako, Bully , Borrego i ciotka Ala Quote
Romka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 I na tym wątku życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Quote
Romka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Argusiowa informuje,ze wysłała pieniądze dla Kory za styczeń,Umilki potwierdż jak dostaniesz. Quote
UMilki Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Potwierdzam, że pieniążki dotarły. Korunia pozdrawia. Dobrze, że u nas koło temperatura idzie w górę. No to Korunia też w górę HOP!!! Quote
Romka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Planuję wyjazd do Was w związku z tą temperaturą,jeszcze nie wiem kiedy... Quote
argusiowa Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 post rozliczeniowy zaktualizowany z dzisiejsza datą :) dziękuję za wpłaty Quote
coronaaj Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='argusiowa']post rozliczeniowy zaktualizowany z dzisiejsza datą :) dziękuję za wpłaty Poprosze jeszcze raz konto, dane na pw ....prosze zajrzyjcie ponizej, dogomaniaczka miala pozar, dom splonal... http://www.dogomania.pl/threads/199645-Dogomaniaczka-w-potrzebie-POŻAR-Rodzina-Journey-straciła-wszystko-psy-walczą-o-życie?p=16062382#post16062382 Quote
sylwija Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Ja swoja deklaracje w przyszłym tygodniu przeleję :) Quote
Romka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Ja przekazałam wczoraj Argusiowej wszystkie deklaracje,w tym także na Korę... Quote
coronaaj Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 UMilki napisał(a):A ja podniosę moją pannę na wydaniu :) Co nowego u Kory? Quote
Figafiga Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Argusiowa dokonałam przelewu na Korę i Farę za styczeń moje deklaracje Quote
sylwija Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 dopiero dzisiaj przelałam swoja deklaracje dla Kory. Jak się Kora czuje? przyzwyczaila się do ubranka, czy temperatura pozwala na chodzenie bez? Quote
Romka Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 coronaaj napisał(a):Co nowego u Kory? Pojadę do psiaków niedługo to zrobię zdjęcia... Quote
UMilki Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Kora nosi ubranko jak jest bardzo zimno. Nie chcę jej rozhartować. Uwielbia spacerki i nie ma znaczenia kto jest jej towarzyszem. Kochana sunia totalna pacyfistka. I jak się wybiega to idzie tuż za moimi nogami. Uwielbia pieszczoty, a ja wymiękam jak patrzę w te wielkie brązowe oczyska. Została odrobaczona tak jak cała reszta mojego psiego stadka. Czekam na info w sprawie szczepienia. Quote
Romka Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 UMilki napisał(a):Kora nosi ubranko jak jest bardzo zimno. Nie chcę jej rozhartować. Uwielbia spacerki i nie ma znaczenia kto jest jej towarzyszem. Kochana sunia totalna pacyfistka. I jak się wybiega to idzie tuż za moimi nogami. Uwielbia pieszczoty, a ja wymiękam jak patrzę w te wielkie brązowe oczyska. Została odrobaczona tak jak cała reszta mojego psiego stadka. Czekam na info w sprawie szczepienia. Sprawdziłam,termin szczepienia Korusi minął 14 pażdziernika 2010 roku,najwyższa pora,pomyśleć o zaszczepieniu Kory... Quote
UMilki Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Została odrobaczona, więc mogę dopisać ją do listy. Za półtora tygodnia będzie u nas wet to przy okazji ją też obejrzy :razz: Quote
argusiowa Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 dziękujemy za wpłaty od Romki, sylwiji, i Figifigi :) post rozliczeniowy zaktualizowany Quote
_Goldenek2 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/2002...go-domu./page2 Nie chodzi o kasę, ale o pomoc w szukaniu domu... Pomóżcie proszę temu skrzywdzonemu psiakowi. Quote
mamanabank Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Romka, rozmawiałyśmy o ogłoszeniach... ogłoszenia Kory aktualne http://www.google.pl/search?q=Kora+cudowna+ruda+sunia&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a Quote
sylwija Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 może jeszcze nie trafił się ktoś, kto na nią zasługuje.. Quote
Romka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Argusiowa,musimy się spotkać(umawiamy się już 2 tydzień)mam deklarcje UMilki i Mamanabank...razem 75zł Quote
Recommended Posts