Romka Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Byłam wczoraj z psiakami na zimowym spacerku.Zdjęcia Korusi,Antka i mojej Romki wrzucę wieczorem...zostawiłam dla Kory i Antka koce do bud oraz gruby materiał do przybicia przy wejściu do budy...UMilki miała psiakom zaopatrzyc budę ,pogoda jaka jest każdy widzi...brrr Quote
polubek Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 korunia dupcia nie marznie? można ją wstawić na nk? jeżeli tak to ew z jakim kontaktem adopcyjnym? Quote
Romka Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 polubek napisał(a):korunia dupcia nie marznie? można ją wstawić na nk? jeżeli tak to ew z jakim kontaktem adopcyjnym? Polubek podobnie jak u Antoniego,kontakt na mnie...DZIĘKUJĘ...namiary są na wątku Antosia...UMIlki czy Kora ma ciepło w budce ,napisz coś a może jakieś zdjęcia? Quote
UMilki Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Kora ma jak i reszta psiaków ocieplaną budę (4cm styropian w ścianach). W środku grubo wysłaną sianem. Do tego trzy cieplutkie koce i zasłonięte wejście. Robię wszystko żeby nie marzły. Ale dla Kory proponuję jeszcze kubraczek, bo na ma liche to swoje futerko. Quote
Romka Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 UMilki napisał(a):Kora ma jak i reszta psiaków ocieplaną budę (4cm styropian w ścianach). W środku grubo wysłaną sianem. Do tego trzy cieplutkie koce i zasłonięte wejście. Robię wszystko żeby nie marzły. Ale dla Kory proponuję jeszcze kubraczek, bo na ma liche to swoje futerko. O holender,gdzieś widziałam bazarek z takimi kubraczkami,zmierz ją proszę to coś poszukam...dziękuję. Quote
mamanabank Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Romka napisał(a):O holender,gdzieś widziałam bazarek z takimi kubraczkami,zmierz ją proszę to coś poszukam...dziękuję. Zdaje się, że już znalazłaś :lol: Tylko wymiary potrzebne. Quote
Romka Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 mamanabank napisał(a):Zdaje się, że już znalazłaś :lol: Tylko wymiary potrzebne. Już wysłałam telefonicznie prośbę o pomiary.:lol:;)..UMilki ,wysłałam tez przelew za hotelik za grudzień...potwierdz jak dostaniesz... Quote
Romka Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Dostałam wymiary i podałam na PW Florentynce,mama Florentynki uszyje kubraczek dla Kory...a oto wymiary naszej panny: obwód szyi-35cm,klatka60cm.Długość od szyi do ogona-50cm...DZIĘKUJEMY!:lol: Quote
Figafiga Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Argusiowa przelałam na Koreczkę 50 zł ze skarpety na grudzień. Quote
coronaaj Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Romka napisał(a):Już wysłałam telefonicznie prośbę o pomiary.:lol:;)..UMilki ,wysłałam tez przelew za hotelik za grudzień...potwierdz jak dostaniesz... Kora bedzie miala sliczne ubranko...super...tylko gdzie domeczek?? Quote
Romka Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 coronaaj napisał(a):Kora bedzie miala sliczne ubranko...super...tylko gdzie domeczek?? No właśnie,gdzie ten domek...? Quote
coronaaj Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Cioteczki z Warszawy darmowe chipowanie poczytajcie.. ---------- Forwarded message ---------- From: Kośnik Anna <akosnik@um.warszawa.pl> Date: 2010/12/1 Subject: czipowanie zwierzat w Warszawie To: "wolontariat.psianiol@gmail.com" <wolontariat.psianiol@gmail.com> [FONT=Arial][FONT=Arial]Szanowna Pani[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Uprzejmie informuję, że akcja bezpłatnego czipowania psów i kotów z terenu m.st. Warszawy trwa jeszcze do 15 grudnia 2010r. W tym roku przewidziano zaczipowanie ponad 12 tys psów i kotów tj. ok. 670 na każdą z 18 Dzielnic. [/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]W trybie przetargu nieograniczonego wybrano 16 wykonawców, którzy reprezentowali 112 zakładów weterynaryjnych . Ilość zakładów wet. w poszczególnych Dzielnicach była bardzo różna od 1- 16. Dlatego też wykorzystanie czipów w dzielnicach z większą liczbą lecznic było efektywniejsze. Pomimo tego na dzień dzisiejszy istnieje możliwość zaczipowania psa lub kota w dzielnicy Żoliborz (lecznica ul. Mickiewicza 30 oraz ul. Gojawiczyńskiej 16), Bielany (lecznica ul. Reymonta 12 A oraz ul. Schroegera 72 A), Wola (ul. Prosta 2/14) oraz na Śródmieściu (ul. Graniczna 4 lok. 4). [/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Miasto planuje kontynuację akcji w 2011 roku[/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial]., informacje w tej sprawie będą zamieszczane na bieżąco w Biuletynie Informacji Publicznej www.bip.warszawa.pl[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial] [/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Z poważaniem[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial] [/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Anna Kośnik[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Biuro Ochrony Środowiska [/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Pl. Starynkiewicza 7/9[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Wydział Spraw Zwierząt[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]tel. 22/ 257 93 69[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]pok. 413[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] Quote
Romka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Oj super,żeby tak i u nas udało się to kiedyś... Quote
Romka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Jak mnie informuje Florentynka,Korusia dostanie kubraczek w prezencie...DZIĘKUJEMY BARDZO!:lol::lol: Quote
UMilki Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 No to super!! Ale się dziewczyna ucieszy. Wpłynęła kaska, dziękuję. Quote
argusiowa Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Zaktualizowałam post rozliczeniowy, dziękujemy za wpłatę od: [B]sylwiaso[/B], [B]mamanabank[/B], [B]Romki[/B], [B]p.Małgosi[/B] i [B]skarpety łowickiej.[/B] Dodałam do wydatków zapłatę za hotelik u UMilki za miesiąc grudzień Pozdarwiam :) i jak coś łapcie mnie telefonicznie Romka i mamanabak mają namiary , dalej internet mam po prośbie tylko :) Quote
UMilki Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Kora to bardzo dzielna suczka. Tak mi jej szkoda w te mrozy. Dorzuconą ma słomę i kocyk. Domku jej trzeba takiego prawdziwego. To fantastyczna suczka. Taka cieplutka, milutka. Quote
sylwija Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 deklaracja przelana, tylko się pomyliłam w opisie, ze za listopad, a to już grudzień przecież :) Quote
Romka Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Korusia już niedługo i dostaniesz ubranko... Quote
sylwija Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 żeby jeszcze domek kochający na gwiazdkę.. Quote
Romka Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='sylwija']żeby jeszcze domek kochający na gwiazdkę..[/QUOTE] Oj,tak nawet po Gwiazdce ale szybko... Skarpeta psiaków łowickich bogata...zamówiliśmy super karmę dla Kory i Antka...psiaki będą zadowolone... Quote
Figafiga Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 Argusiowa przelałam grudniową deklarację 5 zł na Fare plus na Korę 5zł Quote
Romka Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='Romka']Korusia już niedługo i dostaniesz ubranko...[/QUOTE] I dostała,śliczne zielone ubranko...UMilki ubranko i karma dla Kory i Antosia czeka u Mamanbank...ja na razie nie wybieram się do Was...chcę mieć pewność ,że dojadę a potem wyjadę...więc nie jadę...;):lol: Quote
Recommended Posts