Romka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Argusiowa potwierdzć,ze przekazałam Ci 5zł od Kajki... Quote
argusiowa Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 dziękuję za wpłatę od Kai Romki i sylwiaso :D Quote
daśka Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Koruniu do góry:-) W przyszłym tygodniu przeleję kasę za październik Quote
Romka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Byłam wczoraj u Kory i Antosia...Korusia trochę schudła ,na czym nam zależało,wygląda bardzo fajnie o nie jest już parówką z mała głową.Bardzo ucieszyła się na mój widok,chyba bardziej niż Antoś,który po pierwszych szalonych powitaniach,poszedł do swoich męskich spraw(kopanie dołków)i nie bardzo chciał się dalej przytulać...Korusia natomiast tak.Przybiegała co chwila i przytulała się.Potem psiaki dostały przysmaczki...UMilki obiecała ,ze zrobi zdjęcia,ja nie zrobiłam pojechałam do psiaków prosto z wykładów... Quote
oska1983 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Zgłaszam się :) dawno chyba nie byłam u Kory. Czy są w ogóle jakieś telefony w sprawie Kory? Quote
Romka Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Nie ma żadnych...nie wiemy co się dzieje,ma ogłoszenia a tu nic... Quote
kajkoowa Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Romka napisał(a):Nie ma żadnych...nie wiemy co się dzieje,ma ogłoszenia a tu nic... Nie rozumiem, dlaczego ludzie nie dzwonią. Taka wspaniała sunia! Quote
UMilki Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Kora ma się świetnie, śmiga jak błyskawica. Z kojca startuje jak pocisk i oblatuje całą posesję. Kora jest przesłodka, totalna pacyfistka i kocha biegać. Zdjęcia będą jutro. Muszę spacyfikować swoje dzieci i chłopa. Quote
Havanka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Kora nareszcie może być sobą! Czuje się szczęśliwa i nadrabia bieganiem czasy, kiedy nie mogła tego robić! Czekam na fotki!!! Quote
Figafiga Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Przelałam ze skarpety 50 zł na Korę.pa Quote
argusiowa Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 dzisiaj wpłaciłam 200zł za hotelik za listopad, wszystkie wpłaty zaktualizuję dzisiaj wieczorem bo nie miałam czasu do tej pory przez ogarnianie bazarku Fary :)przepraszam i prosze o cierpliwość :) Quote
Romka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 A ja w niedzielę byłam u Kory jak zawsze...pogoda była cudna więc psiaki wyszalały się,kopały dołki,węszyły,tropiły.Korusia przychodzi po głaski,wdzięczy się,Antoś przyszedł tylko raz...no bo facet przecież jestem...zdjęć nie robiłam bo wszystkie w takich samych plenerach...Kora szczęśliwa i zadowolona...na zakończenie spacerku jak zawsze były przysmaczki...UMilki obiecała zdjęcia...no to czekamy...Czekamy tez na domek dla Korusiu a tu nic nie słychać... Quote
Paula03 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 A czy Kora ma w ogóle ogłoszenia z nowymi zdjęciami? :) Quote
Romka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Trzeba wejśc w podpis Bahlsy i zobaczyc jakie tam są zdjęcia,na dole jest www.garnek.pl Quote
Paula03 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Znalazłam, Kora ma ogłoszenia ze starymi zdjęciami: http://www.garnek.pl/szukam/8671731/kora-porzucona-ruda-suczka-prosi Quote
Romka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Paula to może wrzucić do bahlsy nowe zdjęcia z prośba o wymianę...wybierz zdjęcia twoim zdaniem odpowiednie a ja bardzo ładnie ją poproszę... Quote
Paula03 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Dziewczyny potrzeba nowego tekstu do ogłoszeń dla Kory! Kto napisze? ;) Jak będzie tekst to razem z kilkoma zdjęciami podeślemy bahlsie :) Quote
UMilki Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [FONT="]Bosz, robienie zdjęć psiakom to nie lada sztuka. Pozwoliłam sobie wręczyć każdemu kostkę ze ścięgien i pstryknąć foty, gdy się nie ruszają. Kora dała radę, czego o Antonim nie mogę powiedzieć. Strasznie się kostką zachwycił i nie mógł z tej radości siedzieć spokojnie :) Oto Kora w promieniach słońca. Piękna panna. [/FONT] Quote
argusiowa Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 wpłaty dotarły i zostały zaktualizowane :D Quote
Romka Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Cudna panna,podesłałam ją domkowi,który pytał o Tinę... Quote
Havanka Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 UMilki, tylko się cieszyć, że psiaki takie żywotne, rozbiegane, szczęśliwe. Zrobić fotę takim psiakom, to nie lada sztuka ! Ale, uwierz warto, bo dla nas - to miód na serce - zobaczyć jak psinka się zmienia, otwiera na ludzi, jak stara sie nadrobić stracony czas !!! Dziękuję !!! Swoje deklaracje będę wpłacać po 5 każdego m-ca. Quote
argusiowa Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 dziękuję za wpłatę p. Małgosi i Sylwiji :D post rozliczeniowy zaktualizowany :D Quote
polubek Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 no a dogo to o mnienie pamięta? nikt się do mnie nie dobija Quote
Recommended Posts