Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam wczoraj u Kory i Antosia...Korusia trochę schudła ,na czym nam zależało,wygląda bardzo fajnie o nie jest już parówką z mała głową.Bardzo ucieszyła się na mój widok,chyba bardziej niż Antoś,który po pierwszych szalonych powitaniach,poszedł do swoich męskich spraw(kopanie dołków)i nie bardzo chciał się dalej przytulać...Korusia natomiast tak.Przybiegała co chwila i przytulała się.Potem psiaki dostały przysmaczki...UMilki obiecała ,ze zrobi zdjęcia,ja nie zrobiłam pojechałam do psiaków prosto z wykładów...

Posted

Kora ma się świetnie, śmiga jak błyskawica. Z kojca startuje jak pocisk i oblatuje całą posesję. Kora jest przesłodka, totalna pacyfistka i kocha biegać.
Zdjęcia będą jutro. Muszę spacyfikować swoje dzieci i chłopa.

Posted

dzisiaj wpłaciłam 200zł za hotelik za listopad, wszystkie wpłaty zaktualizuję dzisiaj wieczorem bo nie miałam czasu do tej pory przez ogarnianie bazarku Fary :)przepraszam i prosze o cierpliwość :)

Posted

A ja w niedzielę byłam u Kory jak zawsze...pogoda była cudna więc psiaki wyszalały się,kopały dołki,węszyły,tropiły.Korusia przychodzi po głaski,wdzięczy się,Antoś przyszedł tylko raz...no bo facet przecież jestem...zdjęć nie robiłam bo wszystkie w takich samych plenerach...Kora szczęśliwa i zadowolona...na zakończenie spacerku jak zawsze były przysmaczki...UMilki obiecała zdjęcia...no to czekamy...Czekamy tez na domek dla Korusiu a tu nic nie słychać...

Posted

[FONT=&quot]Bosz, robienie zdjęć psiakom to nie lada sztuka. Pozwoliłam sobie wręczyć każdemu kostkę ze ścięgien i pstryknąć foty, gdy się nie ruszają. Kora dała radę, czego o Antonim nie mogę powiedzieć. Strasznie się kostką zachwycił i nie mógł z tej radości siedzieć spokojnie :) Oto Kora w promieniach słońca. Piękna panna.

[/FONT]

Posted

UMilki, tylko się cieszyć, że psiaki takie żywotne, rozbiegane, szczęśliwe. Zrobić fotę takim psiakom, to nie lada sztuka ! Ale, uwierz warto, bo dla nas - to miód na serce - zobaczyć jak psinka się zmienia, otwiera na ludzi, jak stara sie nadrobić stracony czas !!! Dziękuję !!!
Swoje deklaracje będę wpłacać po 5 każdego m-ca.