Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Romka']Nareszcie uśmiechnięta,jak mi się nie chce wstawać w niedzielę to zawsze sobie myślę,jak czekaja na ten spacer...i wstaję .
Cudowne, szczęśliwe psiaczki !!! Nie dziwię się, że tak czekaja na każdy spacer. Przed nadejściem mrozów muszą wykopać jeszcze wiele dołów !!!

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro znów do Kory i Antosia wybieram się...Dziewczyny doradżcie czy Korusi jest potrzebne ubranko na zimę?Jeśli tak to zakręciłabym się przy tym...

Posted

[quote name='Romka']Jutro znów do Kory i Antosia wybieram się...Dziewczyny doradżcie czy Korusi jest potrzebne ubranko na zimę?Jeśli tak to zakręciłabym się przy tym...[/QUOTE]
Ponawiam pytanie!UMilki,Mamanabank,pozostałe dziewczyny...

Posted

szczerze mówiąc nie mam pojęcia :shake:

kubraczek można skołować, a jak UMilki zobaczy, że jej zimno albo będzie się zbliżać bardzo mroźna noc to jej założy, teraz chyba za wcześnie, bo potem trzeba ją będzie w kożuch ubrać

Posted

Moja poprzednia suka przypominała wyglądem Twojego Pako i spokojnie spała w zimę, tylko słomę miała w budzie bo najlepsza. Pies mieszkający na dworzu przystosowuje się. Moim zdaniem zbędne. Słoma + odpowiednia zasłona wystarczą.Takie moje zdanie

Posted

Wydaje mi się, że każdy psiak, który mieszka na zewnątrz "przygotuje" sobie odpowiednie futerko na zimę :)
Oczywiście w razie większych mrozów dodatkowa okrywa się przyda, ale na pewno nie jest jej to w tej chwili potrzebne.
Ja zapewniam ocieplane budy w kojcach, które ochronią przed wiatrem, dużo siana, koce, pozakrywane wejścia, izolacja od ziemi (10 cm). Zawsze jeszcze mogę pozasłaniać kocami kojce.
I zapewnić ciepłe posiłki. Damy radę.

Posted

[quote name='Akrum']dawno mnie u ciebie Kora nie było :oops:
co tam słychać? jak się miewasz w hoteliku?[/QUOTE]
Miewa się super,tylko ciotka Romka nie ma czasu,zeby wrzucić zdjęcia...

Posted

A my z Romcią widziałyśmy się dziś u weta.bo mi pomagała przy czterech psiakach i zapomniałam dac jej dla Koruni 10zł!!!!jutro już nie zapomnę!!!Buziaki dla kochanej suni!!!