Havanka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Romka']Nareszcie uśmiechnięta,jak mi się nie chce wstawać w niedzielę to zawsze sobie myślę,jak czekaja na ten spacer...i wstaję . Cudowne, szczęśliwe psiaczki !!! Nie dziwię się, że tak czekaja na każdy spacer. Przed nadejściem mrozów muszą wykopać jeszcze wiele dołów !!! Quote
argusiowa Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Havanko i sylwija dziękujemy za wpłatę :) Quote
Havanka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='argusiowa']Havanko i sylwija dziękujemy za wpłatę :)[/QUOTE] Aż miło placić, kiedy widzi się tak szczęśliwą mordusię !!!! Quote
coronaaj Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Havanka']Aż miło placić, kiedy widzi się tak szczęśliwą mordusię !!!![/QUOTE] Masz racje, Kora taka szczesliwa!!!! Jaki odzew z ogloszen? Czy dzwonia? Quote
_Goldenek2 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Gdyby był chociaż jeden telefon - to dziewczyny by napisały ..... Quote
mamanabank Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='_Goldenek2']Gdyby był chociaż jeden telefon - to dziewczyny by napisały .....[/QUOTE] prawdę rzekłaś... Quote
Figafiga Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Argusiowa jutro dam Ci osobiście 5 zł na Korę za październik i pozostałą kasę na Fare i wycinankę Quote
Romka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Jutro znów do Kory i Antosia wybieram się...Dziewczyny doradżcie czy Korusi jest potrzebne ubranko na zimę?Jeśli tak to zakręciłabym się przy tym... Quote
Figafiga Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Przekazałam deklarację na październik Argusiowej ;-) można dopisać Quote
Romka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Romka']Jutro znów do Kory i Antosia wybieram się...Dziewczyny doradżcie czy Korusi jest potrzebne ubranko na zimę?Jeśli tak to zakręciłabym się przy tym...[/QUOTE] Ponawiam pytanie!UMilki,Mamanabank,pozostałe dziewczyny... Quote
mamanabank Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 szczerze mówiąc nie mam pojęcia :shake: kubraczek można skołować, a jak UMilki zobaczy, że jej zimno albo będzie się zbliżać bardzo mroźna noc to jej założy, teraz chyba za wcześnie, bo potem trzeba ją będzie w kożuch ubrać Quote
Figafiga Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Moja poprzednia suka przypominała wyglądem Twojego Pako i spokojnie spała w zimę, tylko słomę miała w budzie bo najlepsza. Pies mieszkający na dworzu przystosowuje się. Moim zdaniem zbędne. Słoma + odpowiednia zasłona wystarczą.Takie moje zdanie Quote
UMilki Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Wydaje mi się, że każdy psiak, który mieszka na zewnątrz "przygotuje" sobie odpowiednie futerko na zimę :) Oczywiście w razie większych mrozów dodatkowa okrywa się przyda, ale na pewno nie jest jej to w tej chwili potrzebne. Ja zapewniam ocieplane budy w kojcach, które ochronią przed wiatrem, dużo siana, koce, pozakrywane wejścia, izolacja od ziemi (10 cm). Zawsze jeszcze mogę pozasłaniać kocami kojce. I zapewnić ciepłe posiłki. Damy radę. Quote
oska1983 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 właśnie zrobiłam przelew wspólny za korę i florcię za XI i XII Quote
argusiowa Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 dziękuję za wpłatę od Figafiga i oska1983 :) dotarła i zaksięgowana w pierwszym poście :D Quote
Akrum Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 dawno mnie u ciebie Kora nie było :oops: co tam słychać? jak się miewasz w hoteliku? Quote
Romka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='Akrum']dawno mnie u ciebie Kora nie było :oops: co tam słychać? jak się miewasz w hoteliku?[/QUOTE] Miewa się super,tylko ciotka Romka nie ma czasu,zeby wrzucić zdjęcia... Quote
Romka Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Tak,tak jest u mnie to 5zł...podrzucę wieczorkiem. Quote
argusiowa Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 sylwiasku opróźnij sobie skrzynkę pocztową bo nie moge Ci odpowiedzieć na pw :) Quote
sylwiaso Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Już się robi!!!buziaki dla Koruni a pieniążki przekażę jutro Romce!!! Quote
Romka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Nie byłam w niedzielę u Korusi,nie mogłam...wybieram się w tym tygodniu... Quote
sylwiaso Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 A my z Romcią widziałyśmy się dziś u weta.bo mi pomagała przy czterech psiakach i zapomniałam dac jej dla Koruni 10zł!!!!jutro już nie zapomnę!!!Buziaki dla kochanej suni!!! Quote
Recommended Posts