Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mamanabank napisał(a):
Dziękujemy :-D W imieniu księgowej wysyłam nr konta

No i jest problem ile jest kont na Kore? To od ciebie dostalam na Agnieszke ..ostatnie 4 cyfry 0000 (Lowicz). Dostalam rowniez konto od Beatanar zupelnie inne ze Szczecina..ostatnie 4 cyfry 7102 Beata N...nie widze tej cioteczki....ktore jest poprawne?????

Posted

coronaaj napisał(a):
No i jest problem ile jest kont na Kore? To od ciebie dostalam na Agnieszke ..ostatnie 4 cyfry 0000 (Lowicz). Dostalam rowniez konto od Beatanar zupelnie inne ze Szczecina..ostatnie 4 cyfry 7102 Beata N...nie widze tej cioteczki....ktore jest poprawne?????

wysyłaj na ŁOWICZ na końcówkę konta 0000,ciekawe kto to Beatanar,trzeba to sprawdzić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

daśka napisał(a):
wysyłaj na ŁOWICZ na końcówkę konta 0000,ciekawe kto to Beatanar,trzeba to sprawdzić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ok bede robic na 0000, a ja chyba pokrecilam imiona psow; Kora i Kropek, sorki...za duzo tych psow na glowie...Beatanar to od Kropka...

Posted

coronaaj napisał(a):
Ok bede robic na 0000, a ja chyba pokrecilam imiona psow; Kora i Kropek, sorki...za duzo tych psow na glowie...Beatanar to od Kropka...

No tak własnie mi się wydawało, że Ci się popudelkowało :-)

Posted

Dzisiaj odwiedziłyśmy Korę! Ale ona się zmieniła! Wiecznie uśmiechnięta cały czas biega. Chociaż tak jak dawniej uwielbia się przytulać!
A no i Kora to się laska zrobiła ;)
Zdjęcia potem!

Posted

Tak ,jak pisze Paula Kora wyraznie zmieniła się.Jest szczęśliwa,szalała na spacerku i co chwila przychodziła się przytulać.Paula zrobiła mnóstwo zdjęć.Wrzucimy jej zdjęcia do ogłoszeń.

Posted

Romka napisał(a):
Tak ,jak pisze Paula Kora wyraznie zmieniła się.Jest szczęśliwa,szalała na spacerku i co chwila przychodziła się przytulać.Paula zrobiła mnóstwo zdjęć.Wrzucimy jej zdjęcia do ogłoszeń.

Widać, ze Korunia jest nie tylko szczęśliwa, ale i dobrze wygląda; zaokrąglone kształty, błyszcząca sierść i radość w oczach !!!
Do pełni szczęścia brak już tylko tego jedynego, kochającego domku !!!!