Paula03 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 mamanabank napisał(a):A Kora dzisiaj była na fajowskim spacerze z Antkiem i Romką :-) Ciekawe czy będą jakieś zdjęcia? ;) Quote
Romka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Zdjęcia będą tylko trochę poczekajcie!Paula ,oczywiście ,ze Kajka mile widziana.:lol:Tylko zgoda rodziców musi być,bo dostanę po głowie jak Was gdzieś same zabiorę.:lol: Umawiamy się zatem w sobotę po schronisku.Może Mamanabank znajdzie trochę czasu i pojedziemy wszyscy? Quote
Romka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Kora z moją Romką na spacerku.Dziewczyny nie bardzo lubiły się na poczatku.Zaczęła oczywiście Romka,ale Korusia nie pozostała jej dłużna.Próbowała przyłozyć mojej Romce.Więc na poczatek to Romka to Kora chodziły na smyczy.Potem było juz lepiej. Quote
Romka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Towarzystwo zgodnie wraca do boksu.Kora wysmarowała się czymś śmierdzącym,więc musiałam jej to wytrzeć i zmyć.Mamanabank nazwała zapach "owoce lasu"!:evil_lol: Quote
Romka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Tu jeszcze kilka portretów naszej damy: Quote
Romka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Kora trochę schudła i bardzo lubi spacerki.Szaleje na nich ,zatacza kółka,biega z Antkiem i kopie dołki. Quote
Paula03 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Romka napisał(a):Zdjęcia będą tylko trochę poczekajcie!Paula ,oczywiście ,ze Kajka mile widziana.:lol:Tylko zgoda rodziców musi być,bo dostanę po głowie jak Was gdzieś same zabiorę.:lol: Umawiamy się zatem w sobotę po schronisku.Może Mamanabank znajdzie trochę czasu i pojedziemy wszyscy? Ja tam mogę jechać, moi rodzice zgadzają się na wszystko, Kaja pewnie też będzie mogła! ;) Kora jest bardzo zadowolona ze spacerku! Widać to na zdjęciach! :) Quote
Romka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 No to jesteśmy umówione,Mamanabank jeszcze nie wypowiedziała się w tej kwestii...;) Quote
argusiowa Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 poproszę zaktualizować posta rozliczeniowego na pierwszej stronie Quote
mamanabank Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Romka napisał(a):No to jesteśmy umówione,Mamanabank jeszcze nie wypowiedziała się w tej kwestii...;) Wyjazd jutro do hoteliku odpada, nie tylko dla mnie, ale dla Was też :-) Jutro jest transport Wiki :-) Quote
Romka Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Oczywiście nie pojechałysmy!Była akcja"domek dla Wiki".Jestem umówiona z Paulą w następną sobotę.Wtedy tez pewnie dostarczymy karmę dla Kory i Antka.Andzike i Aikowo dziękujemy!:lol: Quote
Romka Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 DOstałam w sobotę 5 zł od Kajki dla Kory,przekaże wraz z deklaracja dla Antka i Fary. Quote
argusiowa Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 zaksiegowałam wpłatę Kajki :) prosze zaktualizowac posta rozliczeniowego na 1 stronie (aktualny stan kasy post 313 str 32) Quote
Figafiga Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Już zaktualizowałam. Jestem taka zakręcona, bo czeka mnie jeden z wielu najważniejszych dni w moim życiu i myślę TYLKO o jednym ;-) Argusiowa widzę, że jest uwzględniona moja wpłata na Korę, a na Fare nie widzę, a wysyłam na obydwie od razu ;-) Quote
argusiowa Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Figafiga napisał(a):Już zaktualizowałam. Jestem taka zakręcona, bo czeka mnie jeden z wielu najważniejszych dni w moim życiu i myślę TYLKO o jednym ;-) Argusiowa widzę, że jest uwzględniona moja wpłata na Korę, a na Fare nie widzę, a wysyłam na obydwie od razu ;-) no jaaaaaaaha że jest, Figa zakręconas rzeczywiście aleś wytłumaczona jeszcze oczywiściej :) TO JUŻ to kiedy już?:D Quote
Figafiga Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 24 października, ale sądzę i przeczuwam, że wcześniej będzie!!!Od wczoraj zaczęłam 9 miesiąc HUUUUUURRRA Quote
Figafiga Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Dziękuję, przydadzą się na pewno. Myślę i myślę jak to będzie.... A zatem podnoszę Korę!!!do domku kochana sunio. Quote
Romka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 argusiowa napisał(a):zaksiegowałam wpłatę Kajki :) prosze zaktualizowac posta rozliczeniowego na 1 stronie (aktualny stan kasy post 313 str 32) Poprosiłam moderatora o udostępnienie 2 postu w wątku na rozliczenia dla Argusiowej.Figa póki jeszcze jesteś napisz także taka prośbę bo to Twój wątek.Potem będziesz baaardzo zajęta.Podobnie poprosiłam o udostępnienie 2 postu na rozliczenia na wątku Antosia i Fary.Argusiowej bedzie łatwiej. Quote
Figafiga Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Romka a do kogo pisałaś z modów??to napiszę Quote
Romka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Napisałam do Czarodziejki ale przed chwila dostałam informację ,ze ktoś juz w tej sprawie ktoś pisał.Pewnie Argusiowa juz pisała,tak sie domyśłam...bo chce mieć łatwiejsza pracę. Quote
Figafiga Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Juz wysłałam PW do Czarodziejki z prośbą dotycząca wątku Kory i Antka. Quote
Czarodziejka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Drugi post udostępniony Argusiowej ;) Quote
Recommended Posts