Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcia będą tylko trochę poczekajcie!Paula ,oczywiście ,ze Kajka mile widziana.:lol:Tylko zgoda rodziców musi być,bo dostanę po głowie jak Was gdzieś same zabiorę.:lol:
Umawiamy się zatem w sobotę po schronisku.Może Mamanabank znajdzie trochę czasu i pojedziemy wszyscy?

Posted

Kora z moją Romką na spacerku.Dziewczyny nie bardzo lubiły się na poczatku.Zaczęła oczywiście Romka,ale Korusia nie pozostała jej dłużna.Próbowała przyłozyć mojej Romce.Więc na poczatek to Romka to Kora chodziły na smyczy.Potem było juz lepiej.

Posted

Towarzystwo zgodnie wraca do boksu.Kora wysmarowała się czymś śmierdzącym,więc musiałam jej to wytrzeć i zmyć.Mamanabank nazwała zapach "owoce lasu"!:evil_lol:

Posted

Romka napisał(a):
Zdjęcia będą tylko trochę poczekajcie!Paula ,oczywiście ,ze Kajka mile widziana.:lol:Tylko zgoda rodziców musi być,bo dostanę po głowie jak Was gdzieś same zabiorę.:lol:
Umawiamy się zatem w sobotę po schronisku.Może Mamanabank znajdzie trochę czasu i pojedziemy wszyscy?

Ja tam mogę jechać, moi rodzice zgadzają się na wszystko, Kaja pewnie też będzie mogła! ;)

Kora jest bardzo zadowolona ze spacerku! Widać to na zdjęciach! :)

Posted

Romka napisał(a):
No to jesteśmy umówione,Mamanabank jeszcze nie wypowiedziała się w tej kwestii...;)

Wyjazd jutro do hoteliku odpada, nie tylko dla mnie, ale dla Was też :-) Jutro jest transport Wiki :-)

Posted

Oczywiście nie pojechałysmy!Była akcja"domek dla Wiki".Jestem umówiona z Paulą w następną sobotę.Wtedy tez pewnie dostarczymy karmę dla Kory i Antka.Andzike i Aikowo dziękujemy!:lol:

Posted

Już zaktualizowałam. Jestem taka zakręcona, bo czeka mnie jeden z wielu najważniejszych dni w moim życiu i myślę TYLKO o jednym ;-) Argusiowa widzę, że jest uwzględniona moja wpłata na Korę, a na Fare nie widzę, a wysyłam na obydwie od razu ;-)

Posted

Figafiga napisał(a):
Już zaktualizowałam. Jestem taka zakręcona, bo czeka mnie jeden z wielu najważniejszych dni w moim życiu i myślę TYLKO o jednym ;-) Argusiowa widzę, że jest uwzględniona moja wpłata na Korę, a na Fare nie widzę, a wysyłam na obydwie od razu ;-)

no jaaaaaaaha że jest, Figa zakręconas rzeczywiście aleś wytłumaczona jeszcze oczywiściej :)

TO JUŻ to kiedy już?:D

Posted

argusiowa napisał(a):
zaksiegowałam wpłatę Kajki :) prosze zaktualizowac posta rozliczeniowego na 1 stronie (aktualny stan kasy post 313 str 32)

Poprosiłam moderatora o udostępnienie 2 postu w wątku na rozliczenia dla Argusiowej.Figa póki jeszcze jesteś napisz także taka prośbę bo to Twój wątek.Potem będziesz baaardzo zajęta.Podobnie poprosiłam o udostępnienie 2 postu na rozliczenia na wątku Antosia i Fary.Argusiowej bedzie łatwiej.

Posted

Napisałam do Czarodziejki ale przed chwila dostałam informację ,ze ktoś juz w tej sprawie ktoś pisał.Pewnie Argusiowa juz pisała,tak sie domyśłam...bo chce mieć łatwiejsza pracę.