Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sylwija napisał(a):
Może i domek Korę znajdzie :) Ma w sobie tyle uroku..

Tak jest bardzo subtelna i delikatna.Wspaniały psiak.
Argusiowa ,dostałam dziś 10 zł od Sylwiaso deklaracji stałych dla Kory.Tylko z powodu dzisiejszej interwencji(suczka Florcia,patrzcie wątek głowny schroniska w Łowiczu)zapomniałam Ci je dać.Jutro dam Ci te pieniądze

Posted

Kora jest niezwykle radosnym psiakiem. Na powitanie skacze i zamaszyście merda ogonem. Lubi to towarzystwo innych psiaków. Jest zupełnie niekonfliktowa. Pozdrawiamy

Posted

Dzień Dobry Koruniu!!!Ja miałam taką wielką nadzieję,że domek tuż,tuż a tu narazie cisza!!!:-(bardzo mi przykro ale jestem nadal dobrej myśli i wierzę,że domek się znajdzie:lol:

Posted

Byłam dziś u UMilki i chciałam wziąć na spacer Antosia i Korę.Wzięłam każdego psiaka na oddzielna smycz a potem kawałek od domu odpięłam psiaki.Antoś poszedł ze mną na spacer a Kora kłusem wróciła do boksu i do Karoliny.Byłam zaskoczona.ale ona pewnie myślała,ze zabieram ją z tego raju i nie chciała odejsć zbyt daleko od tego miejsca.Kora została,po spacerku z Antosiem siedzieliśmy na tarasie,zeby ja trochę oswoić.Wyrażnie wyróżnia Karolinę to wiadać nawet na zdjęciach.