Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Havanka napisał(a):
Romka, najpierw chcę powiedzieć, że Daśka to prawdziwy psi Anioł. Na nią zawsze można liczyć. W tym tygodniu prześle trochę biżuterii na bazarek - NOWEJ!!!! Dlatego wstrzymam się do otwarcia obiecanego bazarku do momentu otrzymania sreber.
Co do Kory, to dostała śliczny apartament. Na pewno będzie jej tam dobrze. Bardzo się cieszę, że tak się jej poszczęściło.

Havanko zrobiłam zdjęcia na bazarek dla Kory,zaraz prześlę Ci na maila,biżuterię spakuję i wyślę jutro,ale wystawiać już można:-)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

daśka napisał(a):
Havanko zrobiłam zdjęcia na bazarek dla Kory,zaraz prześlę Ci na maila,biżuterię spakuję i wyślę jutro,ale wystawiać już można:-)

Daśka, czekam więc na zdjęcia. Dzięki.

Posted

UMilki wpłatę za sierpień zrobię jak tylko wpłyną pieniądze w pełnej kwocie dobrze? na razie wpłynęło 90zł. jeśli wolałabyś inaczej pisz dzwoń do mnie lub przekaż Romce :) ona mi na pewno przekaże co i jak :)

Posted

Nie ma problemu. Kora tyle musiała czekać, ja też mogę :D
Dziękuję Romka za relację.
Merda ogonem, towarzystwo już jej nie groźne, a świat jest taaaaaaki ciekawy. A miejscówka zdecydowanie jej się podoba.

Posted

Poproszę nr konta na pw, bo ja jeszcze nie przelałam swojej deklaracji - troszkę mnie nie było na dogo..
Ciesze się, ze Kora w hoteliku, mam nadzieje, ze szybko go na prawdziwy swój domek zamieni :)

Posted

sylwija napisał(a):
Poproszę nr konta na pw, bo ja jeszcze nie przelałam swojej deklaracji - troszkę mnie nie było na dogo..
Ciesze się, ze Kora w hoteliku, mam nadzieje, ze szybko go na prawdziwy swój domek zamieni :)

Wysyłam PW

Posted

Akrum napisał(a):
Kora jak się miewasz??
może jakieś zdjęcia by się udało zrobić??

Oczywiście niejedno,jak śledzisz wątek to widzisz,ze raz w tygodniu jestem u psiaków.Będę w sobotę lub w niedzielę.