Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kora już od kilku godzin jest z nami. Bardzo jej się podoba miejscówka w cieniu brzózek i sosenek. Relację fotograficzną na pewno przedstawi Wam Romka. Myślę, że będzie u nas zadowolona :)

Posted

UMilki napisał(a):
Kora już od kilku godzin jest z nami. Bardzo jej się podoba miejscówka w cieniu brzózek i sosenek. Relację fotograficzną na pewno przedstawi Wam Romka. Myślę, że będzie u nas zadowolona :)

Mam nadzieję, że nie była bardzo zestresowana nowym miejscem. Czekamy na zdjęcia z hoteliku.

Posted

Korze bardzo się podoba. Już poznała wszystkich lokatorów. Merda ogonem, pysio się śmieje. Jest bardzo społeczna :)
Przytniemy pazury, wymodelujemy sylwetkę i kolejna laseczka będzie do wzięcia :D

Posted

UMilki napisał(a):
Korze bardzo się podoba. Już poznała wszystkich lokatorów. Merda ogonem, pysio się śmieje. Jest bardzo społeczna :)
Przytniemy pazury, wymodelujemy sylwetkę i kolejna laseczka będzie do wzięcia :D

Teraz tylko do pełni szczęścia potrzebny już tylko kochający domek na stałe ! Korunia trzymam mocno za to kciuki!

Posted

Na pewno myślicie,no nareszcie jest Romka!I jestem zaraz relacja ale najpierw chciałam podziękować Daśce,bo jak weszłam i zobaczyłam,ze Kora ma całośc deklaracji to myśle sobie,ze musi byc juz tylko lepiej.A teraz relacja:

To są ostanie zdjęcia Kory ze schroniska ona jeszcze nie wie,że za chwilę zabiore ją do samochodu i pojedziemy do UMilki i biega jak zawsze.Tu ze swoim nowym kolegą z boksu Fuksem,bardzo fajnym psiakiem.

Posted

Tak przywitała Kora Karolinę ,siostrę UMilki,kiedy ta pokazywała je nowy boks.

Jak widzicie jest zadowolona.W tle są psiaki,które przyszły przywitać nową koleżankę.Psiaków ,trochę się przestraszyła,bo szczekały na nią jak jeszcze była w samochodzie.A Milka i Balbina,zeby poznać koleżankę to nawet weszły do samochodu.Ale nie myślcie sobie,Kora też poszczekała na psiaki(byłam na siedzeniu obok,więc Kora nic a nic sie nie bała).Dopiero jak wyszłyśmy z samochodu,to schowała ogonek pod siebie i troche sie bała.Ale tylko trochę.

Posted

Kora dostała zaraz jeśc i pić

A tak wyglądała jak juz odjeżdzałam.Wyszła z budki w ,której była i przyszła się pozegnać.Obiecałam jej niedługo spotkanie i spacerek.

Posted

Boks "Pod trzema brzózkami";)Zapomniałam powiedzieć,ze Antos przywitał Korę jak go do niej przyprowadziłam i wyrażnie ja poznał.Niedługo pójdziemy we trójkę na spacer.

Posted

Zapomniałam dodac,ze Kora przed opuszczeniem schroniska przeszła oględziny lekarskie i jest zdrowa.Przekazałam także Karolinie kropelki przeciwpchelne i przeciwkleszczowe.

Posted

Romka, najpierw chcę powiedzieć, że Daśka to prawdziwy psi Anioł. Na nią zawsze można liczyć. W tym tygodniu prześle trochę biżuterii na bazarek - NOWEJ!!!! Dlatego wstrzymam się do otwarcia obiecanego bazarku do momentu otrzymania sreber.
Co do Kory, to dostała śliczny apartament. Na pewno będzie jej tam dobrze. Bardzo się cieszę, że tak się jej poszczęściło.

Posted

Havanka napisał(a):
Romka, najpierw chcę powiedzieć, że Daśka to prawdziwy psi Anioł. Na nią zawsze można liczyć. W tym tygodniu prześle trochę biżuterii na bazarek - NOWEJ!!!! Dlatego wstrzymam się do otwarcia obiecanego bazarku do momentu otrzymania sreber.
Co do Kory, to dostała śliczny apartament. Na pewno będzie jej tam dobrze. Bardzo się cieszę, że tak się jej poszczęściło.

Bardzo dziekujemy!Napiszę jeszcze jak zachowywała się Kora w samochodzie.Najkrócej tak jak moja Romka.Siedziała z tyłu i mówiła mi cos do ucha,potem przeszła na pierwsze siedzenie a nastepnie postawiła mi łapy na udzie i nadal próbowała coś mi mówic do ucha.Kochana mała.

Posted

Romka napisał(a):
Bardzo dziekujemy!Napiszę jeszcze jak zachowywała się Kora w samochodzie.Najkrócej tak jak moja Romka.Siedziała z tyłu i mówiła mi cos do ucha,potem przeszła na pierwsze siedzenie a nastepnie postawiła mi łapy na udzie i nadal próbowała coś mi mówic do ucha.Kochana mała.

Jestem przekonana, ze chciała Ci wyszeptać "dziękuje za nowe życie".

Posted

Havanka napisał(a):
Jestem przekonana, ze chciała Ci wyszeptać "dziękuje za nowe życie".

Chyba tak,bo co chwila dotykała nosem do mojego policzka albo ucha.