Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeszcze się ktoś zlituje, zobaczysz...
szkoda,że nie ma listy użytkowników - tak łatwiej było można pw wysyłać... a teraz trudno tak szukać po wątkach i nie pamiętasz za chwilę do kogo wysyłałaś....
może by trzeba zrobić petycje do modów czy do administratora o przywrócenie takiej listy...
w końcu mamy pomagać psiakom, tak? o to nam bardzo ułatwiało pomaganie...

Posted

zaktualizowałam dotychczasowe wpłaty Figafiga i Havanka dziękujemy :) ponieważ jeszcze nie ma pełnej kwoty i jeszcze sunia nie jest w hoteliku, zapisuję wpłacone deklaracje jako sierpniowe, z zaznaczeniem, że jeśli kora pójdzie do hoteliku od września, wpłaty sierpniowe przeksięguję jako wrześniowe. Havanko i Figa obserwujcie wątek :)

Posted

argusiowa napisał(a):
zaktualizowałam dotychczasowe wpłaty Figafiga i Havanka dziękujemy :) ponieważ jeszcze nie ma pełnej kwoty i jeszcze sunia nie jest w hoteliku, zapisuję wpłacone deklaracje jako sierpniowe, z zaznaczeniem, że jeśli kora pójdzie do hoteliku od września, wpłaty sierpniowe przeksięguję jako wrześniowe. Havanko i Figa obserwujcie wątek :)

Oczywiście, że będę zaglądać. Mam zamiar wystawić w niedzielę bazarek. W związku z tym pomyślałam, że moja deklaracja na 5 miesięcy mogłaby się powiększyć o dochód z niego. W ten sposób Kora mogłaby szybciej opuścić schron. Tak mi szkoda tej suni.

Posted

oska1983 napisał(a):
Podrzucę, może jeszcze ktoś zauważy:)

Oczywiście ,ze ktoś zauważył p.Małgorzata G. ze Skierniewic.Zadzwoniła dziś do mnie,ze deklaruje 20 zł stałej opłaty na Korę.Az mnie zatkało!Pani nie jest zalogowana na forum ale pomaga psiakom z dogomanii i Kora jest psiakiem,któremu chce pomóc.Pani Małgorzata wspomaga takze Blekiego,który jest u UMilki oraz psiaki,które były u Renaty5.Zna prawie wszystkie nasze wątki i nasze psiaki.Powiedziała,ze dobrze sobie radzimy!Jest takze sąsiadką Papryki z dogo.Argusiowa jutro dawaj nr konta bo muszę pani wysłać.DZIĘKUJEMY BARDZO!

Posted

Ale świetne wiadomości. Już tak malutko brakuje. Tylko, że najczęściej to właśnie te końcowe najmniejsze już kwoty ciężko uzbierać... Trzymam kciuki, żeby Korusi się powiodło!

Posted

No ale myślę, że skoro brakuje już tylko 30 zł, to można już chyba Korę szykować do drogi?
Kiedy będzie mogła wyjść ze schronu w takiej sytuacji?

Posted

Akrum napisał(a):
No ale myślę, że skoro brakuje już tylko 30 zł, to można już chyba Korę szykować do drogi?
Kiedy będzie mogła wyjść ze schronu w takiej sytuacji?

Musimy to skonsultować w gronie wolontariuszek,bo w schronisku i w hoteliku nie byłoby problemu.Czekajcie na decyzję!Dzis zawozimy do Sylwiaso Bojkę więc logistycznie może być trudne.Poza tym zawsze mamy 100% nalezności za hotelik,taką ustaliłysmy zasadę!